سلام
اون رفیقمون که میگفت تو گچین میپرسه ببینه وی 20 پیدا میشه چی شد؟؟؟
سلام
اون رفیقمون که میگفت تو گچین میپرسه ببینه وی 20 پیدا میشه چی شد؟؟؟
اون نوشته بود از بانه خریداری کرده هر چند بعد دیگه خبری ازش نشد!!
قرار بود چند تا عکس ازش بگذارد که نگذاشت.
ممنون![]()
اینقدر دنبال تلویزون 3 بعدی نباشید!
این تلویزیون ها سورس 3 بعدی میخوان که متاسفانه اگرم داشته باشید باید bd 3بعدیه اون فیلم رو داشته باشید و با فایل دانلودی نمیشه 3 بعدی دید!
مگر اینکه با کنسول بخواید بشینید 3 بعدی بازی کنید که اونم تو دراز مدت پدر چشم رو در میآره!
که اونم در حال حاظر فقط من یه black ops و گرن توریسمو هست که میشناسم 3 بعدی هستن!
که حالا حتی اگه کیلزون و 2-3 تا دیگه 3بعدی بیان هم به نظرم ارزش نداره 1 میلیون بیشتر بدین!
الان v20 هست که کیفیتش همون vt20 هست منهای حالت 3بعدی.
حالا این نظر من بود! شاید یکی زیاد با خارج در ارتباطه و براش فیلمای 3 بعدی میارن
فعلا كه توي بانه V20 پيدا نميشه
دوستان من هم میخواستم vt20 بخرم . اما به دو دلیل تصمیم گرفتم که این کار رو نکنم و الان حدود دو ماه که v20 دارم و ازش راضیم.اول اینکه چون هنوز ما حتی تو فراهم کردن فیلمهای HD هم با مشکل مواجهیم و اکثر فیلمهایی هم که تو نت به عنوان HD هستند ریپ شده میباشن و واقعی نیستن. و فیلمهای اچ دی واقعی یا بلو ری بسیار کم یاب و گرون قیمت هستند چه برسه به فیلمهای 3Dکه هنوز تو کل دنیا جا نیفتادن چه برسه به ایران.
دوم اینکه تو تصاویر SD که الان 80 درصد کل ماهواره و شبکه های تلویزیونی رو در بر گرفتن حتی با توجه به دیجیتال بودن تصویر قاعدتا تصاویر SD تو اینچ بالا از کیفیت تصویر کم میکنن.چون اصلا برای اینچ های بالا ساخته نمیشن و استاندارد تصویر اونها برای همون تلویزیونهای لامپی CRT قدیمی هست چون اکثرا واید نیستندو کیفیت تصویرشون هم از 576i بالاتر نمیره.پس هم برای ضرر مالی کمتر هم اینکه تصویر بهتری داشته باشیم من 42 اینچ رو انتخاب کردم.در حالی که vt20 و کلا 3D پانا زیر 50 اینچ نیست.(لااقل هنوز تو ایران نیست)
به این دو دلیل من تصمیم گرفتم که فعلا همون v20 رو بخرم. هنوز تا کامل شدن سیستم 3D راه زیادی باقیمونده .اما شرکت های سازنده به خاطر سود بیشتر مدلهای کامل نشده خودشون رو ارایه میدن.
من که تا اواسط سال 2013 قصد خرید تلویزیون 3D رو ندارم شما رو نمیدونم![]()
Last edited by persian_m; 17-01-2011 at 17:33.
سلام دوستان
لطفا در خصوص فرمت هایی که درگاههای usb و sd این تلویزیون ساپورت می کنه اطلاعات در اختیار بگذارید .
ظاهرا فرمت AVCHD رو ساپورت می کنه و MPEG 2.
لطفا مشخصات این فرمت ها رو هم اشاره نمائید منظورم اطلاعات تخصصی و کامل .با تشکر
با سورسهای موجود ، هیچ تلویزیونی کیفیتش به پای CRT نمی رسه . اگه هم فیلم HD پیدا شد میشه با کامپیوتر نگاه کرد.
تا وقتی صدا و سیمای ما HD نشه (مثل الجزیره الریاضیه HD و... ) همین آشه و همین کاسه.
سلام
امروز چشمم به جمال v20 روشن شد
نمایندگی پاناسونیک خیابان شیخ بهایی اصفهان
42 اینچ 1700000 و 50 اینچ 2400000 بود
من که خیلی از کابینت یا قابش خوشم اومد یعنی دقیقاً همونطوری بود که من میخوام ، کیفیت تصویر هم که نیاز به گفتن نداره
ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم![]()
چرا اینقدر گرونه این پلاسما؟سلام
امروز چشمم به جمال v20 روشن شد
نمایندگی پاناسونیک خیابان شیخ بهایی اصفهان
42 اینچ 1700000 و 50 اینچ 2400000 بود
من که خیلی از کابینت یا قابش خوشم اومد یعنی دقیقاً همونطوری بود که من میخوام ، کیفیت تصویر هم که نیاز به گفتن نداره
ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم
من امروز 40 اینچ سامسونگ اونم led قیمت کردم 1700000
البته اینجوریا هم نیست دوست عزیز الان یه کارت گرافیک داشته باشی که hdmi 1.4 بده میتونی از نت هر فیملی که سه بعدی باشه دانلود کنی و با pc ببینی . کارت گرافیک ارزون و در حد 100 تومن و حتی کمتر هم پیدا میشه با خروجی 1.4 .اینقدر دنبال تلویزون 3 بعدی نباشید!
این تلویزیون ها سورس 3 بعدی میخوان که متاسفانه اگرم داشته باشید باید bd 3بعدیه اون فیلم رو داشته باشید و با فایل دانلودی نمیشه 3 بعدی دید!
مگر اینکه با کنسول بخواید بشینید 3 بعدی بازی کنید که اونم تو دراز مدت پدر چشم رو در میآره!
که اونم در حال حاظر فقط من یه black ops و گرن توریسمو هست که میشناسم 3 بعدی هستن!
که حالا حتی اگه کیلزون و 2-3 تا دیگه 3بعدی بیان هم به نظرم ارزش نداره 1 میلیون بیشتر بدین!
الان v20 هست که کیفیتش همون vt20 هست منهای حالت 3بعدی.
حالا این نظر من بود! شاید یکی زیاد با خارج در ارتباطه و براش فیلمای 3 بعدی میارن
بازی ها هم که همه سه بعدی هستند .
شما فرض کن الان سه بعدی نگیری ! خوب 2 سال دیگه همه چی سه بعدی میشه مجبور میشیش 1 تلویزیون دیگه بخری ! اما الان که بیگری آینده نگری هم کردی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)