اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی پرسپولیس -گهر
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی پرسپولیس -گهر
این بازی بد و کسل کننده فقط نشون دهنده اینه که پرسپولیس دیگه واسه لیگ انگیزه نداره.اگه تو حذفی هم همینطور بازی کنیم اونجا دیگه باید خورده گرفت به مربی...
یه موردی که این اواخر به اوج خودش رسیده اعتراض شدید بجا و بیجای همه عوامل تیمها از مدیرعامل بگیر تا بازیکنا به داور
واقعا دیگه دلم به حالشون میسوزه... حفظ حرمت داورا صفر که هیچی،منفی شده! هر سوت جزیی که زده میشه فورا به حالت طلبکارانه و دعوا حمله میشه سر داور بدبخت
در افت قابل توجه داورا شکی نیست اما شاید بخش عظیم این افت به همین استرساییه که به داورا وارد میکنیم
دیشب بازی رئال-منچستر و که میدیدیم دوتا مقایسه ناخودآگاه در ذهنمون انجام میشد.یکی مقایسش با چیزی که چند ساعت پیش از تیم محبوبمون دیدیم و بازیایی که هر سال از اکثر تیمامون میبینیم و اسمشو فوتبال میزاریم و مقایسه دیگه نحوه برخورد بازیکنا با تصمیمای اشتباه داور... بازیکنا در مقابل داوری ضعیف بازی و خطا نگرفتن چند صحنه مهم که کلا روند بازی تغییر میداد چکار کردن؟به داور حمله کردن؟مربی کم مونده بود بیاد وسط زمین داورو بزنه؟ نه. فقط بازی خودشونو کردن.
چند سال مونده به اونجاها برسیم؟؟!!...![]()
کریمی: به پیشنهاد اماراتیها فکر نمیکنم/ فعلاً فقط دنبال رفع مصدومیتم هستم.
علی کریمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: خدا را شکر با تلاشهای دوستان وضعیتم نسبت به گذشته بهتر شده و همه چیز خوب است اما فعلاً تکلیفم برای بازی کردن مشخص نیست.
وی در خصوص شایعه پیشنهاد یک میلیون دلاری اماراتیها گفت: من فعلاً به این پیشنهادها فکر نمیکنم چون تمام فکرم کمک به پرسپولیس است.
شماره 8 پرسپولیس افزود: فعلاً به دنبال این هستم تا از بند این مصدومیت رهایی پیدا کنم و برای آیندهام نیز خدا بزرگ است و باید ببینم چه پیش میآید اما من به این پیشنهادها فکر نمیکنم.
یه پیشنهاد دارم برای آقای رویانیان :
نیازی نیست به جای این همه خرج های میلیاردی برای بعضی بازیکنان بی تعصب نصف این پولارو بده به داورا تا مثل بعضی از تیم ها که داورا دارن بهشون امتیاز می دن ماهم سال دیگه شاهد رقابت تنگاتنگی مابین تیم خودمون(داورای خودی) واون تیم (داورای غیرخودی) در سطر جدول باشیم .
آقا این جریان چیه که رویانیان رفته تو زورخونه گفته ماها همه لنگی هستیم؟
واقعا همچین حرف احمقانه ای رو زده؟
پرسپولیس با 18 بازیکن به اردو رفت
سرخپوشان پس از پایان تمرین امروز با 18 بازیکن به اردو رفتند.
اسامی بازیکنان بشرح زیر می باشد:
نیلسون جونیور، رضا محمدی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، امیر حسین فشنگچی، محمدرضا خانزاده، رضا حقیقی، میثم نقی زاده، عادل کلاه کج، مارکو پروویچ، ولاتکو دانوسکی، کریم انصاری فرد، محمد قاضی، مهرزاد معدنچی و هادی نوروزی.
بابا این بنده خدا رفته تو زورخونه ، دیده همه لنگ بستن و دارن میرن تو گود میل بگیرن برگشته گفته همه ی ما لنگی هستیم ... منظورش این بوده که همه ی ما از زور خونه اومدیم و باید برگردیم به اصالتها و توجه به ورزش های باستانی خودمون
البته بیانش به گونه ای بوده که باعث میشه یک کارت زرد بگیره![]()
بازم خدا پدرش رو بیامرزه که یه همچین حرف .. ای زده وگرنه شما که اینورا تشریف نمیاوردین بردیا جان
3.3...........
هنوز هم تکلیف فصل بعد من مشخص نیست. تمام تمرکزم را گذاشتهام روی موفقیت مس
جام ، شجاع خلیلزاده در خط دفاعی مس عملکرد فوقالعادهای داشته و فصل ایدهآلی را سپری کرده است.
خلیلزاده درباره پیروزی مس مقابل ذوبآهن میگوید: «بازی با ذوبآهن خیلی سخت بود. ذوب برای نیفتادن میجنگید و همین موضوع بازی را برای ما سخت کرده بود. این بازی حتی مشکلتر از بازی ما با تیمهای پرطرفدار و صدر جدولی بود. البته ما برای سه امتیاز به زمین رفته بودیم و موقعیتهای بهتری هم به نسبت ذوب داشتیم. از موقعیتها به نحو احسن استفاده کردیم و در نهایت خوشحالم که توانستیم بازی را ببریم.«
شجاع خلیلزاده درباره شایعه مذاکرهاش با پرسپولیس میگوید: «من با پرسپولیس مذاکرهای نکردهام. هنوز هم تکلیف فصل بعد من مشخص نیست. تمام تمرکزم را گذاشتهام روی موفقیت مس اما امکانش ضعیف است که در کرمان بمانم و فصل آینده هم در مس بازی کنم.
............................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........................
چرا مهدویکیا ناراحت است؟
پرسپولیس این روزها بدون مهدویکیا و علی کریمی کار خود را در لیگ ادامه میدهد و زمزمههایی مبنی بر جدایی کاپیتان 35 ساله سرخپوشان به گوش میرسد. اتفاقی که هرچند عجیب به میرسد اما نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
گزارش پارسینه، این پرسپولیس، همانی است که قرار بود لحظه لحظه فصل را با ژستی قهرمانانه از سر بگذراند و با ستارههای گرانقیمتش «آقا»ی فوتبال ایران باشد. همین پرسپولیس اما هنوز به میانه راه نرسیده، از نفس افتاد و از آن همه ستاره، هیچ یک فریادرسش نشد.
البته همه غیر از مهدی مهدویکیا. همان 35 سالهای که پرسپولیس به خاطر داشتنش همه جور حرفی شنید و امروز، تنها همین مهدویکیا است که پرسپولیس و هوادارانش به آن میبالند. نه به خاطر قرار گرفتن در ترکیب یازده نفره تیم قرن هامبورگ و نه بابت انتخابش به عنوان محبوبترین بازیکن قاره بیسر و ته آسیا و دومین بازیکن محبوب در جهان فوتبال؛ بلکه به خاطر بهترین بودنش در همین پرسپولیس ناکام.
تا اینجای کار که 25 هفته از لیگ برتر را پشت سر گذاشتهایم، مهدی مهدویکیا تنها 16 بار برای پرسپولیس بازی کرده و به طور دقیق، 1119 دقیقه. در این بازیها هم 3 گل زده – یکیاش سه امتیازی بوده – و به طور مشترک هم با نوری و قاضی دومین گلزن تیم است.5 پاس گل هم داده تا موثرترین بازیکن فصل پرسپولیس باشد.
بهترین پاس گل فصل هم به نام خود اوست و پاسی که در بازی 6 گله با پیکان از زمین خودی با بیرون پای راست در اختیار کریم انصاریفرد قرار داد تا او با دروازهبان حریف تک به تک شود و خودش را به یکقدمی هتتریک برساند. آقای کاپیتان، تا همین امروز که بازیهای بسیاری را از دست داده، بهترین بازیکن فصل پرسپولیس است و جالبتر اینکه همه این برتری را از حضور در لیگ دارد چرا که مهدویکیا برخلاف دیگر بازیکنان اصلی پرسپولیس، بیش از 4 دقیقه در جام حذفی بازی نکرده است.
این در حالی است که مهدوی کیا این روزها در کنار پرسپولیس قرار ندارد و از موضوعات پیش آمده در این باشگاه دلخور است. پرسپولیسی که با یحیی گلمحمدی جانی دوباره گرفته بود، حالا با خود او هر لحظه به تلخیهای نیمفصل نخست نزدیکتر میشود. اتفاق نگرانکنندهای که البته آقای سرمربی امیدوار است رخ ندهد و همه تلاشش را گذاشته برای فرار از آن. یحیی میگوید که همه کار خواهد کرد تا تیمش و مهاجمان گلنزنش از ناکامی دور بمانند و تنها توصیهاش هم این است که «برای پرسپولیس حاشیه و جنجال راه نیندازید» و با همین یک جمله، امیدوارانه روزهای نیامده را وعده میدهد.
در این بین اما ماجرای ناراحتی مهدوی کیا از پرسپولیس و گل محمدی، رفته رفته به حاشیهای جدید برای این سرمربی جوان تبدیل میشود. شایعه ناراحتی مهدویکیا از شرایطش در پرسپولیس و شدت گرفتن مشکلاتش با یحیی گل محمدی، اولین بار بعد از بازی با فولاد خوزستان منتشر شد.
بعد از آن بازی گفته میشد که کاپیتان پرسپولیس در گفتگوهای خصوصیاش با چند بازیکن هم تیمی، بابت بازی نکردنش در این مسابقه از یحیی انتقاد کرده است. مهدویکیا که در نیم فصل اول و در ترکیب تیم مانوئل ژوزه، مهمترین بازیکن پرسپولیس بود،از زمان آمدن گلمحمدی خیلی کم بازی می کند و همین موضوع باعث ناراحتیاش شده. ناراحتی که در اردوی کرج هم ادامه پیدا کرد و به گفته برخی از نزدیکان باشگاه، او حتی ناهار و شام را هم در اتاق خودش و جدا از تیم میخورد.
البته تا این لحظه نه گلمحمدی و نه مهدویکیا حاضر نشدهاند راجع به این موضوع اظهارنظر کنند اما برخی از اعضای باشگاه خیلی جدی این ماجرا را تکذیب کردهاند. یکی از این افراد بگویچ، دستیار کروات گل محمدی بود که با تکذیب ناراحتی مهدویکیا، از حضور این بازیکن در تمرینات خبر داد.
سعید شیرینی، سرپرست سرخپوشان هم یکی دیگر از کسانی است که ماجرای ناراحتی مهدویکیا را تکذیب کرده است. شیرینی در این باره گفته که چنین چیزی صحت ندارد و مهدویکیا از اردوی تیم قهر نکرده است. خوشبختانه تیم ما در آرامش کامل است و به هیچوجه چنین خبری صحت ندارد.
پرسپولیس این روزها بدون مهدویکیا و علی کریمی کار خود را در لیگ ادامه میدهد و زمزمههایی مبنی بر جدایی کاپیتان 35 ساله سرخپوشان به گوش میرسد. اتفاقی که هرچند عجیب به میرسد اما نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
.............................
..........................
اخراج محترمانه وینکوبگوویچ از پرسپولیس کهکشانی!داستان وينكو بگوويچ و جدايياش از پرسپوليس كمكم به يكي از داستانهاي مشكوك اين روزهاي اين تيم تبديل ميشود كه با سكوت گلمحمدي نقاط مبهم آن بيشتر هم شده است. اتفاقا خود بگوويچ هم در اين باره حرفي نميزند و تنها به اين نكته اشاره ميكند كه مشكل او مشكل مالياتي است و اين مساله ادامه حضورش روي نيمكت پرسپوليس را دشوار كرده است.
به گزارش رجانیوز، روز پنجشنبه در خبر خبرگزاريها آمده بود وينكو در تمرين پنجشنبه با برخي از اعضاي تيم خداحافظي كرده و باشگاه ميخواهد از او در تيمهاي پايه استفاده كند. حتي اعلام شده بود روز جمعه پست جديد وينكو در پرسپوليس مشخص ميشود اما خود اين مربي در مصاحبهاي اعلام كرد نميخواهد زياد در اين خصوص حرف بزند و مشكلي با پرسپوليس ندارد اما انگار بايد يك هفته در مرخصي باشد! مشكل مالياتي با پاس همدان ديروز يحيي گلمحمدي در مصاحبه خود حاضر نشد درباره وينكو حرف بزند. وينكو هم در تمرين حاضر شد اما كاري نكرد و نشست تا تماشاگر تمرين باشد. بگوويچ البته در مصاحبههاي مختلف اعلام كرد مشكلش فقط بحث مالياتي است: «الان بيشتر از يك ماه است كه ذهنم درگير يك مساله مالياتي است كه مربوط به دوران حضورم در پاس همدان است. من طبق قرارداد بدهكاري مالياتي ندارم چون اين باشگاه بايد ماليات من را پرداخت ميكرد اما از اين موضوع 4 سال ميگذرد و اين اتفاق (پرداخت از سوي باشگاه) نيفتاده تا من بدهكار مالياتي بشوم.» نكته اين است كه طبق قوانين ايران، بدهكاري مالياتي برعهده فرد است و اگر موضوعي مثل كيس وينكو پيش بيايد، او بايد پس از پرداخت ماليات از طريق مراجع قانوني با شكايت اين پول را پس بگيرد! وينكو ميگويد: «از اداره مالياتي همدان نامهاي به فدراسيون دادهاند و من از نظر قانوني تا پرداخت اين مبلغ نميتوانم روي نيمكت بنشينم در حالي كه اين ماليات طبق قرارداد من با پاس كه كارفرماي من محسوب ميشود، برعهده باشگاه است. البته من همه مدارك را به آنها تحويل دادهام اما انگار راهي جز پرداخت ماليات نيست. من هر چه با دوستان تماس گرفتهام موفق نشدم اين مساله را حل كنم. پس همه چيز فعلا برعهده خودم است اما بعد از اين كار هم بايد وكيل بگيرم و با شكايت اين پول را استيفا كنم.» رابطه عجيب غيبت وينكو – بازگشت كريم با اين حال گفته ميشود بحث مربوط به مشكل مالياتي او يك مساله فرماليته است و گلمحمدي به لحاظ فني نيازي به وينكو ندارد. اين مساله حتي شايعاتي را هم به دنبال داشته و گفته ميشود بازيكناني مثل كريمي و مهدويكيا هم اعتقادي به كار وينكو ندارند. از طرفي ظاهرا بحث كنار گذاشتن وينكو با حضور كريم باقري در تيم رابطهاي مستقيم دارد به گونهاي كه پس از حضور وينكو در تمرينها از كريم باقري خبري نشده بود اما به محض اينكه وينكو در تمرينها شركت نكرد يا تبديل به يك فرد بيكار شد سر و كله كريم باقري هم در تمرين پيدا شد. در اين باره نه باقري و نه يحيي حرفي نزدهاند. وينكو هم گفته است: «كريم باقري براي من فرد بسيار محترمي است. ما چند سال قبل هم با هم كار ميكرديم. متاسفانه رسانههاي ايران بيشتر به دنبال شايعه و اينجور چيزها هستند. من 24 روز است كه به پرسپوليس آمدهام و حالا 5 روز است كه از تيم دور هستم.» وينكو در مصاحبههايش تاكيد كرده كه به خاطر مشكل مالياتياش فدراسيون اجازه نيمكتنشيني را به او نداده و اميدوار است اين مشكل تا پايان بهمن ماه حل شود اما سوال اساسي اينجا است كه اگر واقعا اين مشكل وجود دارد چرا وينكو در تمرينها شركت نميكند يا اگر هم حاضر ميشود تماشاگر است و كاري نميكند؟ در نهايت به نظر ميرسد باشگاه پرسپوليس و گلمحمدي قصد اخراج محترمانه وينكو را دارند و فعلا خود وينكو بحث ماليات را مطرح كرده تا اين مساله اينگونه كش پيدا كند و شايد دريچهاي براي ماندن او در تيم باز شود.
يك عكس، يك خاطره: با سلطان در داووديه
سايت گل- عكسي كه ميبينيد حدودا 20 سال قدمت دارد و مربوط به تمرینات تیم ملی زیر نظر علي پروين است. مردي كه اعتقاد فراواني به تمرينات سنگين در تپههای داوودیه داشت.
به نظر شما از ميان حاضران در اين عكس چه کسی بیشترین روتوش را در قیافهاش در این روزها انجام داده است؟ ابراهیمی، خاکپور یا حاجرضایی؟
علی پروین؟ حتما شوخی میکنید. علیآقا اگر مختصر گرد پیری را به کناری بگذاریم هیچ تکانی نخورده است! شايد پاسخ صحیح حمید درخشان باشد. چهره حميدخان رابا شمايل فعلي او مقايسه كنيد. انگار یك تکواحدی کلنگی را کوبیده و یک دوبلکس نو ساخته است!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن : با یادی از پرویز کماسی !![]()
سپاهان هم بردیم تا انتقام بطری های سمی اب دیدار رفت رو بگیریم![]()
نسبت به بازی گهر خیلی بهتر بازی کردیم
======
لیگ برتر - پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، سپاهان را با یک گل شکست داد.
به گزارش خبرآنلاین؛ بازی پرسپولیس – سپاهان مثل همیشه حساس بود. حساس از این جهت که مسابقات این دو تیم جدا از رتبه آنها در جدول، همیشه مهم است و هواداران آنها هم کریخوانیهای زیادی با یکدیگر دارند. اما دلیل دیگری که این مسابقه را حساس میکرد، رقابت استقلال و سپاهان در صدر جدول است.
مسابقه در حالی شروع شد که شهاب گردان داخل دروازه سپاهان ایستاده بود. گردان که نیم فصل اول در پرسپولیس بود، به خاطر عملکرد ضعیفش نیمکت نشین شد و همین باعث شد نیم فصل به سپاهان برود. همان شهاب گردان که نیم فصل اول اکثرا نیمکتنشین پرسپولیس بود، در سپاهان تبدیل به یک ستاره شده و هفتهها گل نخورد.
بازی پرسپولیس – سپاهان صحنههای حساس زیادی داشت. هم پرسپولیسیها میتوانستند در نیمه اول گل بزنند هم سپاهانیها. اما در نیمه اول هر دو تیم در باز کردن دروازه حریف ناکام بودند. نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم هم موقعیتهای هر دو تیم یک به یک خراب میشدند. تا دقیقه 66 بازی، مهمترین اتفاق مسابقه اخراج میلان سوشاک بود که کارت زرد دومش را گرفت و باعث شد سپاهان ده نفره شود. اما سپاهان با یک بازیکن کمتر هم روند قبلیاش را ادامه داد. سپاهانیها اجازه ندادند ده نفره بودنشان زیاد به چشم بیاید.
اما مقاوت سپاهانی ها تا پایان مسابقه ادامه نداشت. در دقیقه 92 هادی نوروزی در شلوغی محوطه جریمه تک گل بازی را زد تا پرسپولیسی ها سه امتیاز این مسابقه را بگیرند.
Last edited by Greedy; 17-02-2013 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)