سلام دوست عزیز من فکر کنم تا جایی که تایپیک رو خوندم شما طرح جدید گرفتید درسته؟ میشه بگی سرعتش چه طوره با طرح قدیم فرقی میکنه یا نه؟ دوستانی که طرح جدید گرفتن میشه بگن فرق میکنه یا نه؟
سلام دوست عزیز من فکر کنم تا جایی که تایپیک رو خوندم شما طرح جدید گرفتید درسته؟ میشه بگی سرعتش چه طوره با طرح قدیم فرقی میکنه یا نه؟ دوستانی که طرح جدید گرفتن میشه بگن فرق میکنه یا نه؟
با سلام تاجایی که بنده تایپیک رو خوندمو میدونم که آقا کیوان یه خط تلفن خریده و با یه سرویس غیر از مخابرات برای وب گردی گرفته و شبها هم از مخابرات استفاده میکنهببخشید کیوان جان که به جات جواب دادم اگه اشتباهه تصحیح کن
منم دارم همینکارو میکنم،پنجشنبه رفتم واسه ثبت خط تلفن جدید که بیام رو خط جدید اینترنت مخابرات ببندم،
فعلا پارس آنلاین دارم ولی دانلود شبانش برام افتضاحه،مجبور شدم دوتا خط ببندم،چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله بسته بودم و کلی از حجمم باقی مونده بود،و تخلیه کردن خط تو این شرایط کار اشتباهی بود
Last edited by bomberman; 29-09-2012 at 08:36.
نه طرح قدیم دوباره گرفتم دوستان به هیچ عنوان طرح قدیم نگیرید با این سرویس طرح قدیم اصلا هیچ فرقی نداره جفتشون یکیه فقط یه خورده پول رو کم کردن و کلی از حجم ترافیک رو کم کردن و به 2 گیگ رسوندن مثلا 256 طرح قدیم 13500 طرح جدید 10500 کلا 3000 تومن ارزون کردن ولی 6 گیگ ترافیک رو کم کردن به هیچ عنوان نمیصرفه اصلا طرح جدید نگیرین
همچین دل میدی تاپیکو می خونی هابا سلام تاجایی که بنده تایپیک رو خوندمو میدونم که آقا کیوان یه خط تلفن خریده و با یه سرویس غیر از مخابرات برای وب گردی گرفته و شبها هم از مخابرات استفاده میکنهببخشید کیوان جان که به جات جواب دادم اگه اشتباهه تصحیح کن
سلام چه کنیم دیگه واسه این که یه چیزایی دستگیرمون بشه مجبور شدیم همشو بخونیم دوستان اگه میشه کمکم کنن چون وارد هستن و من اصلا چیزی سر در نمیارم.دوستان من امروز رفتم مخابرات گفتم میخوام واسه adsl ثبت نام کنم بهم گفت پیش شماره خونتون چنده بهش گفتم،گفت جا نداریم بعد تو کامپیوترش مشترکایی که پیش شماره من یکی بود نگاه انداخت و گفت که جا نداریم یعنی چی؟؟ بهش گفتم یعنی چی یه چیزایی واسم توضح داد گفتم تکلیف چیه یعنی کی باید یه جا واسه من پیدا بشه گفت یه سری مشترکا پولشونو ندادن اگه تا این هفته ندادن شما پیگیر باش تا شما بگیرد گفت که سه شنبه بهش بزنگم.دوستان قضیه چیه؟؟؟؟؟ میشه دوستان نظرشونو بگن
راستی امروز بعد من یه پیرمرد تقریبا 60 -70 ساله اومد به مسئول adsl میگفت چرا سرعتم اومده پایین خطم نویز داره!خیلی واسم جالب بود پیرمرد تو این سن adsl میخواست چیکار.
عزیزم ما هم تو دانشگاه یه پیرمرد 70 ساله داریم به نام صابری مقدم که کتاب های مدار الکتریکی و الکترونیکی رو نوشته و تو دانشگاه از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو درس میده یه همچین ادمی بره adsl بگیره برا شما جای تعجب داره خوب شاید اون پیرمرده هم استادی چیزی بوده
پورت ها تو منطقتون پره یا باید تجهیزات جدید نصب کنند تا تعداد پرت ها افزایش پیدا کنه یا باید پیگیر باشی کسی انصراف بده پورتشو بدن به تومن امروز رفتم مخابرات گفتم میخوام واسه adsl ثبت نام کنم بهم گفت پیش شماره خونتون چنده بهش گفتم،گفت جا نداریم بعد تو کامپیوترش مشترکایی که پیش شماره من یکی بود نگاه انداخت و گفت که جا نداریم یعنی چی؟؟ بهش گفتم یعنی چی یه چیزایی واسم توضح داد گفتم تکلیف چیه یعنی کی باید یه جا واسه من پیدا بشه گفت یه سری مشترکا پولشونو ندادن اگه تا این هفته ندادن شما پیگیر باش تا شما بگیرد گفت که سه شنبه بهش بزنگم.دوستان قضیه چیه؟؟؟؟؟ میشه دوستان نظرشونو بگن
سلام و عرض ادب
دوست عزيز حيف نيست، که آدم از پارس آنلاين استفاده کنه؟ شما هم يه سالتون تموم شد، حتماً از شاتل استفاده کنيد(ولي بهتر از همه اينه که يه لود بالانسر داشته باشيم، که متاسفانه من ندارم، سرعتت ماوراء اينترنت ايران ميشه)
برا وبگردي فقط و فقط شاتل، امّا برا دانلود هنوزم مخابرات رو دست نداره
موفّق باشيد
سلام و عرض ادب
دوست عزيز شما هم خيلي باهوشيد هم خيلي حافظه قوي داريد، خوشم اومد
انشاالله سلامت و موفّق باشيد
کیوان جان من یه نرم افزار پیدا کردم که کار روتر مجازی رو انجام میده باهاش تو ویندوز سون میشه عمل لود بالانسینگ رو انجام داد ببین شما میتونی ازش استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)