قیمتش حدود 175 هزار هست
ولی فکر نکنم کسی چنین پولی بابتش بده کلا فروش کسپراسکای با افزایش قیمت هاش شرایط خوبی نداره
موفق باشید
قیمتش حدود 175 هزار هست
ولی فکر نکنم کسی چنین پولی بابتش بده کلا فروش کسپراسکای با افزایش قیمت هاش شرایط خوبی نداره
موفق باشید
فکر نکنم جز بعضی شرکتهای خرپول که سرشونم از چیزی در نمیاد هیچکس دیگه ای خریدار باشه!
چون خیلی ها مثل من سالهاست با همین کلیدهای رایج دانلودی داریم بدون 1 ریال هزینه ی اضافی بخوبی گذران امورات رو میکنیم!
فرقی هم توی کارکرد ویروس کش وجود نداره که کلیدش رو میلیون تومان خریده باشی یا مفتکی استفاده کرده باشی. شک نکن.
Last edited by Legacy's; 13-11-2012 at 13:18.
سلامنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که ارزشش رو داره به نسخه 2013 مهاجرت کنید اما تضمینی وجود نداره کلید شما بلوک نشه
کلید هم برای این نسخه پیدا میشه دوستان در تاپیک کرک و سریال کسپر جدیدترین کلیدها رو برای دانلود میزارن
سلام
از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید جدیدترین کلیدها رو دریافت کنید (جدیدترین کلیدها در پستهای انتهایی)
و طبق اموزش پایین کسپر فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kases; 13-11-2012 at 16:53.
آره درسته بلوک کنم نت ندارم.این مشکل توی ویندوز 7 نیست درسته؟
چرا برای کسپر 2013 هم هست توی همین تاپیک بگردی هست.اگه پیدا نکردی برو صفحه اول همین تاپیک آقا بتمن لیست موضوعات مهم رو زده اونجا میتونی پیداش کنی.
کارکردش هم سادست
سلام
البته فراموش نشه در واقع شما دارید خدمت میکنید به کسپراسکای و در واقع به صورت غیر مستقیم دلار تولید میکنید
یه سود پایاپای هم شما آنتی دارید هم اون دلار های مورد نیازش را داره
موفق باشید
سلام
گفتم این قوانین که برای پروسه svchost.exe را برای خودم اعمال کردم ، برای دوستان هم بگذارم و چند وقت هست از این قوانین استفاده می کنم و فعلا که مشکلی برای ویندوز پیش نیامده
و راضی کننده بوده و میتونه امنیت کاربر را تا حدودی تامین بکنه ، چون بیشتر مخرب ها توسط این پروسه می توانند دیتایی به ای پی مورد نظر با پورت خاصی ارسال بکنند.
حجم فیلم هم خیلی کم هست و لینک هم قرار می دهم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تنظیمات را اعمال کنید و اگر مشکل پیش نیامد که هیچ و اگر پیش امد ، بیخیال این تنظیم شوند و قوانین این پروسه را به حالت پیشفرض ببرند.
و در آخر بگم و این را از یکی از دوستان خوبم شنیدم که کسپرسکی از فایروال های نسل سوم هست برپایه Applications Firewall
و بعید بدانم ایجاد این قوانین مشکل ساز باشد ، چون خودتون هم می دانید فقط نصب فایروال کفایت نمی کنه و باید به صورت خاص تنظیم شود تا بتونه کاربر را محافظت بکنه.
مخلصم.
چطوری باید با فایر وال کار کرد من تا حالا کار نکردم ... چطوری میشه تنظیم کرد که فلان برنامه به اینترنت وصل نشه .. خصوصا برنامه های autodesk رو میخوام اینکارو کنم ....
پست دوم تاپیک رو ببینید لطفا
چطور ميتونم با kis 2013 يه سايت رو مسدود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)