تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 468 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

بچه ها من از آمریکا یه کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2013 به دستم رسیده، برا 3 کامپیوتر 1 ساله، میخوام بفروشمش کسی از قیمت خبر داره؟

قیمتش حدود 175 هزار هست

ولی فکر نکنم کسی چنین پولی بابتش بده کلا فروش کسپراسکای با افزایش قیمت هاش شرایط خوبی نداره

موفق باشید

2. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من از آمریکا یه کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2013 به دستم رسیده، برا 3 کامپیوتر 1 ساله، میخوام بفروشمش کسی از قیمت خبر داره؟
    فکر نکنم جز بعضی شرکتهای خرپول که سرشونم از چیزی در نمیاد هیچکس دیگه ای خریدار باشه!
    چون خیلی ها مثل من سالهاست با همین کلیدهای رایج دانلودی داریم بدون 1 ریال هزینه ی اضافی بخوبی گذران امورات رو میکنیم!
    فرقی هم توی کارکرد ویروس کش وجود نداره که کلیدش رو میلیون تومان خریده باشی یا مفتکی استفاده کرده باشی. شک نکن.
    Last edited by Legacy's; 13-11-2012 at 13:18.

4. 3 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی وقته به اینجا سر نزدم
    یک key از کاسپر از تاپیک مربوطه گرفتم ، خیلی وقته داره کار میکنه ، دیگه داره حوصله ام سر میره
    میخام بهشون پیام بدم که بابا بیان این key رو بلاک کنید ، بستشه دیگه !!!
    الان میخام این نسخه Kaspersky Internet Security 2013 v13.0.1.4190 (a.b) Final رو دانلود کنم
    به نظر شما ارزشش رو داره که 2012 رو بااین عوض کنم ؟
    مشکلی برای key پیدا کردن نخواهم داشت ؟ یا کرک کردنش ؟
    سلام

به نظر من که ارزشش رو داره به نسخه 2013 مهاجرت کنید اما تضمینی وجود نداره کلید شما بلوک نشه
    کلید هم برای این نسخه پیدا میشه دوستان در تاپیک کرک و سریال کسپر جدیدترین کلیدها رو برای دانلود میزارن

6. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کاسپرسکی 2013
    بهش کلید دادم بعد یه مدت لو رفته. حالا کلش غیر فعال شده هیچ کاری نمی شه کرد. پدر سیستمم رو درآورده
    یادمه برای 2011 یه برنامه بود شبیه تریال ریستر که کاسپرسکی رو کلا ریست می کرد و از اول بهش کلید می دادیم. برای 2013 گشتم چیزی نبود. چی کار کنم؟
    سلام

از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید جدیدترین کلیدها رو دریافت کنید (جدیدترین کلیدها در پستهای انتهایی)

و طبق اموزش پایین کسپر فعال کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kases; 13-11-2012 at 16:53.

8. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام عزیر این پروسه آدرسش چیه؟
    این پروسه مال ارتباط شبکه هست (بین مودم و سیستم ) اگه غیر فعالش کنی مودم وصل نمیشه به سیستم (sistem32/svhhost) واسه همین به نت وصل نمیشه چون بلوکش کردی
    آره درسته بلوک کنم نت ندارم.این مشکل توی ویندوز 7 نیست درسته؟
    کاسپرسکی 2013
    بهش کلید دادم بعد یه مدت لو رفته. حالا کلش غیر فعال شده هیچ کاری نمی شه کرد. پدر سیستمم رو درآورده
    یادمه برای 2011 یه برنامه بود شبیه تریال ریستر که کاسپرسکی رو کلا ریست می کرد و از اول بهش کلید می دادیم. برای 2013 گشتم چیزی نبود. چی کار کنم؟
    چرا برای کسپر 2013 هم هست توی همین تاپیک بگردی هست.اگه پیدا نکردی برو صفحه اول همین تاپیک آقا بتمن لیست موضوعات مهم رو زده اونجا میتونی پیداش کنی.
    کارکردش هم سادست

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

فکر نکنم جز بعضی شرکتهای خرپول که سرشونم از چیزی در نمیاد هیچکس دیگه ای خریدار باشه!
    چون خیلی ها مثل من سالهاست با همین کلیدهای رایج دانلودی داریم بدون 1 ریال هزینه ی اضافی بخوبی گذران امورات رو میکنیم!
    فرقی هم توی کارکرد ویروس کش وجود نداره که کلیدش رو میلیون تومان خریده باشی یا مفتکی استفاده کرده باشی. شک نکن.
    سلام

البته فراموش نشه در واقع شما دارید خدمت میکنید به کسپراسکای و در واقع به صورت غیر مستقیم دلار تولید میکنید

یه سود پایاپای هم شما آنتی دارید هم اون دلار های مورد نیازش را داره

موفق باشید

11. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

گفتم این قوانین که برای پروسه svchost.exe را برای خودم اعمال کردم ، برای دوستان هم بگذارم و چند وقت هست از این قوانین استفاده می کنم و فعلا که مشکلی برای ویندوز پیش نیامده

و راضی کننده بوده و میتونه امنیت کاربر را تا حدودی تامین بکنه ، چون بیشتر مخرب ها توسط این پروسه می توانند دیتایی به ای پی مورد نظر با پورت خاصی ارسال بکنند.

حجم فیلم هم خیلی کم هست و لینک هم قرار می دهم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان تنظیمات را اعمال کنید و اگر مشکل پیش نیامد که هیچ و اگر پیش امد ، بیخیال این تنظیم شوند و قوانین این پروسه را به حالت پیشفرض ببرند.

و در آخر بگم و این را از یکی از دوستان خوبم شنیدم که کسپرسکی از فایروال های نسل سوم هست برپایه Applications Firewall

و بعید بدانم ایجاد این قوانین مشکل ساز باشد ، چون خودتون هم می دانید فقط نصب فایروال کفایت نمی کنه و باید به صورت خاص تنظیم شود تا بتونه کاربر را محافظت بکنه.

مخلصم.

13. 8 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چطوری باید با فایر وال کار کرد من تا حالا کار نکردم ... چطوری میشه تنظیم کرد که فلان برنامه به اینترنت وصل نشه .. خصوصا برنامه های autodesk رو میخوام اینکارو کنم ....

15. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

چطوری باید با فایر وال کار کرد من تا حالا کار نکردم ... چطوری میشه تنظیم کرد که فلان برنامه به اینترنت وصل نشه .. خصوصا برنامه های autodesk رو میخوام اینکارو کنم ....
    پست دوم تاپیک رو ببینید لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چطور ميتونم با kis 2013 يه سايت رو مسدود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •