تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 171 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نرم افزار 76100 ورزن جدیدشو بذارید برای من ممنون میشوم من از سایت گلدیران برداشتم اپگرید نشد هر کار کردم نشد راهنمایی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مبارک باشه
    خوشحال شدم 55 اینچ گرفتی . اگر زمان خرید کسی هم به من راهنمایی می کرد من هم 55 برمی داشتم
    اما بهر هال از تی وی لذت ببر.
    برای کالیبره کردن هم من اکثرا در مد vivid می بینم
    اما کالیبره آن رو هم در همین تاپیک موجود هست. 5 یا 6 صفحه قبل برو پیدا می کنی.
    یا در اینترنت سرچ کن.
    موفق باشی و از تی وی بیشترین لذت رو ببری.
    سعی کن با اینکه شما هزینه زیادی کردی بتونی با سورس های اورجینال فیلم ببینی و نهایت لذت رو ببری.
    همچنین کنار این سیستم یک سینمای خانوادگی هم بسیار عالی می باشد. و حس سینما کامل می شود.
    موفق باشی و باز هم مبارکت باشه
    من سورسم یا کانال های sky HD هیتش یا فیلم های دانلودی از سایت x-264که همگی بالای 14 گیگ با کیفیت 1080p چند شب پیش silent of limbs رو با کیفیت 1080p در این تی وی دیدم و نهایت لذت رو هم برای من در برداشت.... اما هنوز بین مد های تی وی آواره ام من از intelligence sensor استفاده می کنم اما هنوز راضیم نکرده مد vivid یک مقدار خیلی روشن هستش...

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من قصد خرید lm7610 رو دارم اما حرف یکی از دوستام منو تو شک انداخته!!!!!!!

میگه محصولات موجود در نمایندگی ها ساخت ایران هستش و کیفیت پایینی داره . میگه محصولاتی که ساخت کره هستش اسمشون 4 رقمیه مثلا
    7610=ساخت کره
    76100=ساخت ایران هستش توی یکی از سایت های خرید اینترنتی (بانه مارکت) هم این حرف رو تایید کردند و در همون سایت گفتند اون ها هم ساخت کره برای فروش دارند و قیمتش هم نسبتا ارزونتره ولی توی نمایندگی فقط 76100=ساخت ایران داره من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

............................................ لطفا راهنمایی کنید..........................................
    ببخشد اگه سوالم پیش پا افتاده یا قدیمیه بزارید پای کم اطلاعی ما
    همه تلویزیون های گارانتی دار داخلی برای ارزون تر شدن هزینه گمرک مجبورن تلوزیون رو مونتاژ نشده وارد کنند و اینجا مونتاژش کنند ولی هیچ قطعه ای از اونا ساخت داخل نیست. اگر می خوای ال جی بگیری توصیه میشه گارانتی دارشو بگیری که خدای نکرده اگر مشکلی پیش اومد پشیمون نشی.

4. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    منم یه 76100 47 خریدم یه مشکلی که دارم اینه که زیرنویس فارسیو جدا جدا یا بهم ریخته نشون میده زبانم فارسی کردم درست نشد اگه اپگریدش کنم درست میشه؟

در آغاز فعالیت crystal22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

همه تلویزیون های گارانتی دار داخلی برای ارزون تر شدن هزینه گمرک مجبورن تلوزیون رو مونتاژ نشده وارد کنند و اینجا مونتاژش کنند ولی هیچ قطعه ای از اونا ساخت داخل نیست. اگر می خوای ال جی بگیری توصیه میشه گارانتی دارشو بگیری که خدای نکرده اگر مشکلی پیش اومد پشیمون نشی.
    مدل های کره ای فقط بصورت قاچاق وارد ایران میشود و باید از بانه بخرید.....
    سلام دوست عزیز
    اصلاً شک به دلت راه نده. یکی از اقوام ما سالها در یکی از شرکتهای معروف تلویزیون کار می کرد و به کره و چین و مالزی و ژاپن رفت و آمد داره. مطمئن باش کیفیت محصولات مونتاژ داخل هیچ فرقی با اصلیش نداره چون تمام قطعاتشون از کشور مبدا محصول میاد و کیفیتشون به شدت توسط مهندسان ال جی و سامسونگ و سونی کنترل میشن. در ضمن محصولات داخلی رو بگیری گارانتی داره که بانه ایها ندارن

Sent from my iPad using Tapatalk HD

.........................................Tank you all very much.............................................. ..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به همه.آقا من تقریبا تازه یه 42lm66100 گرفتم .هم تو سایت ال جی عضو شدم وارد سایت میشم برنامه های رایگان رو نمیتونم دانلود کنم و هم از طریق خود تلویزیون وارد میشم با برنامه دنیای الجی بازم نمیتونم نرم افزار دانلود کنم خواهشن کمک کنین چون اینجوری اصلا اسمارت نیست که؟ممنون از راهنماییهاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان يك نكته اي رو در استفاده از تلويزيون بهش برخورد كردم كه گفتم اينجا هم بگم شايد بدرد كسي بخوره.
    در استفاده از قابليت Dual Play با XBOX 360 بعد از چند دقيقه بازي صفحه اي كه با استفاده از عينك B‌ مي ديدم رنگها بهم مي ريخت! جالب اين بود كه در بعضي بازيها اين مشكل خيلي كمتر بود و در بعضي ها بيشتر. من فكر كردم شايد از ورژن نرم افزار باشه اما بعد از آپديت هم ديدم قضيه ادامه داره. شك كردم به كابل HDMI و با عوض كردنش مشكل حل شد ! دليل اينكه از ابتدا به كايل شك نكرده بودم اين بود كه در حالت عادي و بازي تك نفره هيچ مشكلي در تصوير نداشتم و كيفيت هم بسيار عالي بود، به همين دليل به كابل شك نمي كردم.
    بهرحال خوشحالم كه مشكل با عوض كردن كابل عوض شد.

----------------------------------------------------------------------------------------

راستي يك سوال دارم :

چند روز اول وقتي تلويزيون توي برق بود چه وقتي روشن بود و چه وقتي خاموش بود، قسمت سمت راست پايين زير قاب، يك لامپ نارنجي رنگ روشن ميشد (چراغ Standby) ولي الان يكي دو روزه ديگه اون لامپ نه وقتي تلويزيون روشنه و نه وقتي تلويزيون خاموش باشه، روشن نميشه !!!
    اين طبيعيه؟ آيا زير تلويزيون شما هم چراغي هست كه روشن باشه؟

ممنون
    Last edited by Poisonman; 14-02-2013 at 00:33.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان يك نكته اي رو در استفاده از تلويزيون بهش برخورد كردم كه گفتم اينجا هم بگم شايد بدرد كسي بخوره.
    در استفاده از قابليت Dual Play با XBOX 360 بعد از چند دقيقه بازي صفحه اي كه با استفاده از عينك B‌ مي ديدم رنگها بهم مي ريخت! جالب اين بود كه در بعضي بازيها اين مشكل خيلي كمتر بود و در بعضي ها بيشتر. من فكر كردم شايد از ورژن نرم افزار باشه اما بعد از آپديت هم ديدم قضيه ادامه داره. شك كردم به كابل HDMI و با عوض كردنش مشكل حل شد ! دليل اينكه از ابتدا به كايل شك نكرده بودم اين بود كه در حالت عادي و بازي تك نفره هيچ مشكلي در تصوير نداشتم و كيفيت هم بسيار عالي بود، به همين دليل به كابل شك نمي كردم.
    بهرحال خوشحالم كه مشكل با عوض كردن كابل عوض شد.

----------------------------------------------------------------------------------------

راستي يك سوال دارم :

چند روز اول وقتي تلويزيون توي برق بود چه وقتي روشن بود و چه وقتي خاموش بود، قسمت سمت راست پايين زير قاب، يك لامپ نارنجي رنگ روشن ميشد (چراغ Standby) ولي الان يكي دو روزه ديگه اون لامپ نه وقتي تلويزيون روشنه و نه وقتي تلويزيون خاموش باشه، روشن نميشه !!!
    اين طبيعيه؟ آيا زير تلويزيون شما هم چراغي هست كه روشن باشه؟

ممنون
    اون چراغ رو تو منوی تنظیمات می تونی بگی خاموش باشه یا روشن. الان دقیقا یادم نیست کجای منو هست ولی بگردی پیداش می کنی.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چرا مدل 7600 از توی سایت ال جی بر میدارم اپدیت نمیشود ولی مدلی که شما گذاشتی 6400 اپدید شد
    من تلویزیون من هست 76100 نر م افزار مخصوص خودش نیست من این مدل را خودت دادی اپدید کردم توی قیسمت کنترل پیشرفته قسمت رنگش یک گزینه اضاف شده بود
    اگر مدل 76100 را دارید بذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    منم یه 76100 47 خریدم یه مشکلی که دارم اینه که زیرنویس فارسیو جدا جدا یا بهم ریخته نشون میده زبانم فارسی کردم درست نشد اگه اپگریدش کنم درست میشه؟
    اره مدل نرم افزار جدید اپگرید کردم مشکلم حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •