شتاب و سرعت و نرمی خودرو
ظاهر مناسب
اینا برای من مهمن
زانتیا کم کارکرد چطوره؟ گیر میاد؟
ممکن هست تو چند ماه اخیر یا بعد عید قیمت ها افت خوبی داشته باشه؟
شتاب و سرعت و نرمی خودرو
ظاهر مناسب
اینا برای من مهمن
زانتیا کم کارکرد چطوره؟ گیر میاد؟
ممکن هست تو چند ماه اخیر یا بعد عید قیمت ها افت خوبی داشته باشه؟
احتمال کاهش قیمت نیست .
زانتیا وضعیت خوبی در بازار نداره ، قطعاتش کم یاب و بسیار گران هستند ، خودرویی پر اصطهلاک با ایمنی بسیار پایین
بهترین خودرو برای شما پژو پارس ELX مدل 91 و حتی 92 هست که از همه نظر خودروی عالی میباشد . شتاب اولیه و ثانویه عالی ، نرمی و جاداری از مزایای ELX است .
اگه 10 تومن ديگه بودجمو افزايش بدم
چه انتخابايي بهتره؟
با اجازه پوريا جان
با بودجه ٤٠تا٤٥
در أولويت پارسelxصفر كيلومتر
بعد از اون مورد هاي چيني هم هستند
نسبت به برتري به ترتيب ولكس
بعد ليفان ٦٢٠ با موتور ١٨٠٠
ام وي ام ٥٣٠ با موتور ٢٠٠٠
كه ولكس و ليفان از نظر فني و بدنه نسبت به mvm بهتر هستند
سلام دوستان
امروز ميخوام يه 206 sd v8 بخرم مدل 90 بدون رنگ بيمه كامل كاركرد 29000 ماشين خيلي سالم هستش خدايي هيچي كار نكرده لاستيك هاش نو نو
فروشنده اشناست ميگه 31 ميليون
ازدوستاني كه سررشته دارن ميخوام ببينم قممتش خوبه
ممنون
بله قیمتش خوبه
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
پویا خان یه سوال
از لحاظ فنی و کارایی و اینکه بعدا ماشین دردسرساز نشه بین sd v8 و mvm315h شما کدوم رو انتخاب میکنید؟
واقعیتش من از این 315 خیلی خوشم میاد ولی میترسم بگیرم و بعدش از لحاظ کیفیت ازش ناراضی باشم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید
سپاس
درود ، با سپاس
MVM 315 بد از آب درنیومده و البته مشکلات کوچکی داشته اما در درازمدت هنوز امتحان خودش رو پس نداده .
در مقابل 206 چندین سال است تولید میشود و اکثرا از این ماشین راضی هستن . شتابش بهتر از 315 است و همینطور به نظرم دکوراتیو 206 زیباتر از 315 هست .از نظر قطعات هم موتور TU5 بومی سازی شده و به نسبت خدمات و قطعاتش بهتر است .
در کل به نظرم 206 امتیاز بیشتری به خودش اختصاص میدهد .
ماشین حدود 45 میلیون دنده اتوماتیک چی خوبه؟ فقط یه چیزی نباشه که قطعات یدکیش خیلی خیلی گرون باشه (معمولی با پایین باشه)
خوشکل هم باشه
میگن L90 خوبه. ولی خوشکل نیست. قیمت دنده اتوماتیکش چنده دقیق؟
چه چیزایی پیشنهاد میدید؟ به جز 206
سپاس
میتونید L90 اتومات صفر رو انتخاب کنید ، ماشین خوب و اتومات مطمئن و قابل قبولی داره ، گیرباکسش 100 درصد پک فرانسه است و من تست کردم بدم نیومد .
ماشین اتومات توی این رنج میتونید به مزدا 3 تیپ 5 مدل 86 هم انتخاب کنید که تقریبا عمرش رو کرده .
206 اتومات هم که واقعا فاجعست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)