دوستان ۲۰۶ تیپ ۶ مدل ۹۰ که ده ماه بیمه داره و ۱۴ هزار و پانصد کیلومتر راه رفته رو چند بفروشم؟
رنگش سفیده و رنگ هم نداره خلاصه عروسه عروسه
بنظرتون الان بفروشم یا شب عید؟
دوستان ۲۰۶ تیپ ۶ مدل ۹۰ که ده ماه بیمه داره و ۱۴ هزار و پانصد کیلومتر راه رفته رو چند بفروشم؟
رنگش سفیده و رنگ هم نداره خلاصه عروسه عروسه
بنظرتون الان بفروشم یا شب عید؟
یه سمندlxسفید مدل89 رنگ شدگی وتصادف نداره دوتا تو رفتگی به اندازه کف دست داره
موتور 1800 لاستیکها20- 30درصد قیمتش چنده؟
پزو 206 تیپ 6 مدل 90 قیمت 34000000 تومان
شب عید قیمت ها بالا میره اما بازار هم افت میکنه و خرید و فروش به دلیل اینکه
یه مدل از ماشین میوفته رکود پیدا میکنه
سمند LX معمولی مدل 89 قیمت 17 میلیون تومان
سلام.برای استفاده شخصی به نظرشماپرایدصفر باشرایط جدیدپیش فروشش بگیرم یاصبرکنم پولم بیشترشه یه ماشین دست دوم غیرازتیباوپرایدتانهایت12تو من بگیرم؟
ملاک هام:کم خرج/مصرف کم/نهایت برای 2نفرسرنشین وبیشترتوشهراستفاده میشه ولی بشه باهاش سالی 2تامسافرت باخیال راحت رفت/ایمنی نسبی/ظاهرنسبی خوب
میدونم ملاکام نسبت به بوجم زیاده ولی خوب میخوام بدونم با توجه به چیزایی که گفتم چه انتخابی بکنم.
بهترین انتخاب با توجه به ملاکهاتون و شرایط الان
خرید فروش فوری 131 sl بنزینی با قیمت 11500000 است
با تمام ملاکهاتون همخوانی داره
آخه الان این بوجه روندارم ولی تاحدودااوایل سال آینده اگه پولاموجمع کنم میتونم12تومن جورکنم.الان میتونم با5/5پرایدروثبت نام کنم.
حالا به نظرشمااین کاروبکنم بهتره یاصبرکنم بوجم بیشتربشه بعداقدام به خریدکنم.حالا چه پراید چه ماشین دست دوم سالم بااین بودجه
ثبت نام در شرایط پیش فروش ارزش داره
ولی به نرخ روز محاسبه میشه
باید روی احتمال افزایش قیمت هم حیاب کنید بعد تصمیم بگیرید
اگه پرایدروثبت نام کردم دوگانه سوز بهتره وکم خرج تردرمیادیابنزینیش؟آخه شنیدم ماشینای دوگانه سوزبعدازمدتی موتورش خراب میشه!
یه سوال دیکه هم داشتم اینکه چرا111از131گرون تره؟کیفیتش بالاتره یادلیل دیکه ای داره
ببخشیدسوالام زیادشد
سلام
یه پژو 405 glx
تو کرم و کیلوکتر 50 هزار فنی سالمه لاستیک ها فابریکیه نمی دونم چند درصده.
مدال 11 86 چند می ارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)