بگو صنعتی شریف در اومدم با رتبه 2 رقمیبا خنده بپیچونش
یا مثلا بگو دست رو دلم نذار که خونه
![]()
بگو صنعتی شریف در اومدم با رتبه 2 رقمیبا خنده بپیچونش
یا مثلا بگو دست رو دلم نذار که خونه
![]()
ممنون جوابتون بدلم نشستاز این راهکارا بلدین بازم بگین مچکرم
![]()
خواهش میکنمشما موضوع بده من راهکار مثال میزنم
![]()
وقتی با یه آدم خجالتی میری بیرون کجا بری که اونم راحت باشه و معذب نشه . مثلا تو رستوران نشستی میان سفارش بگیرن نمیتونی که جای اون انتخاب کنی . خودشم که روش نمیشه حرف بزنه . شما به عنوان همراه چیکار باید بکنی که شخصیت طرف مقابلم حفظ بشه و کمتر خجالت بکشه ؟ ممنون میشم یه راه حل خوب و کلی بهم نشون بدید .![]()
بهترین راه اینه که اگر ایشان دوست هستند یاجزو افراد فامیل باهاشون صمیمی تر بشین
بعد هم به خودشون بگید که از شما خجالت نکشند
در ضمن به یه رستورانی برید که میدونید چه غذاییش خوبه ...حتما منو بگیرید...اول خودتون اون غذایی که میدونید خوبه رو انتخاب کنید ..بهش پیشنهاد بدید که اینجا من اومدم این غذا رو خوردم خوب بوده.
Last edited by ملا نصرالدین; 29-10-2013 at 09:27.
با طرفم خیلی صمیمی هستم ولی اون از رفتن به جاهای شلوغ هراس داره یه جور هراس اجتماعی. از جمع فرار میکنه منم اینو میدونم و میخوام کمکش کنم. با من خیلی راحته و اصلا ازم خجالت نمیکشه. چیکار کنم مثل خودم پررو بشه؟![]()
بنظرمن .که احتماا غلط باشه .بعدا نمی خوام جوابمو مسخره کنن
خجالتی بودن کاری نیس که با یه جلسه حل بشه مثلا اگه زیاد جاهای شلوغ دوس ندارن برین جایی که دوسه نفر باشن وبذارین حتما توبیرون ایشون خودشون خواسته هاشونو بیان کنن .بعد اروم اروم که به محیطهای اجتماعی عادت کردن دیگه میتونین جاهای شلوغ برین ولی توی هرکس بازم وختی یه جای شلوغ میره اولش یه کوچولو ترس داره بعد عادت میکنه .واینکه اصلا وابدا بهشون نگین خجالت میکشی اصلا.
واینکه کاری کنین که بودن باشما بهشون حس باارزش بودنو بده مثلا اصلا به ظاهرش ایراد نگیرین به حرفاش خوب گوش کنین نظرشوبپرسین کلابذارین حس خوب بودن وباارزش بودن درشون ایجاد بشه اونوخ اعتماد بنفسشون بالا میره
![]()
منم تایید میکنم. باید به ادم خجالتی اعتماد به نفس داد.
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2
البته بستگی سن فرد هم داره
اگه توی سن بلوغ باشه که طبیعیه من خودم یه مدت زیادی این طوری بودم
الان سر کلاس با معلم دعوا میکنم
اگه نع
این جور چیزا میتونه به خواطر یه اتفاق قدیمیه
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
خوب از کجا شرو کنم؟
اگه اینطوریه باید کم کم تو اجتماع ببریش چون اگه اینطوری موند واسه آیندش خیلی بد میشه.
احتمالا از بچگی خانوادش زیاد اجتماعی نبودن و از همون بچگی از جمع فراری بوده.
هیچ وقت بش سر کوفت نزن که چرا حرف نمیزنی یا خجالت میکشی, تو رستوران تو حرف بزن,سعی کن هی بش اعتماد بنفس بدی,بار دوم که اومدی رستوران بش بگو این دفعه تو از منو سفارش بده , میخوام ببینم چیرو واسم انتخاب میکنی..... کم کم به حرف بیارش
اگه میخوای اجتماعی شه باید هی ببریش بیرون,یا سعی کن بذاریش جایی سره کار که با مردم سرو کله بزنه![]()
اگه خانوم باشه منشی خوبه واسشاگه آقا باشه یه مغازه تو بازار کرایه کن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)