سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
اگر از 4 و 5 خصوصا 5 لذت بردید ، مشکل نداره احتمالا با این هم ارتباط برقرار میکنید
به نظرم اگه میتونید اول این بعد Revelation رو بازی کنید ...
من فک کنم دیگه Capcom قطیه شخصیت منفی آورده و با این رزیدنت مشخص شد که شخصیت منفیه خوب و جذابی در بازی نبود ... چه خوب بود اگه هنوز آلبرت زنده بود یا حداقل الکس وسکر میومد تو بازی تا ببینیم این شخصیت که هیچی ازش معلوم نیست کیهیا بازم حداقل جیک راهه پدرشو در میگرفت و میخواست انتقامشو بگیره و به همین علت هم حالا شخصیت مثبتا مجبور بودن تا اونو زنده بگیرن چون اگه نتونن ، واکسنی برایه ویروسه C نمیتونست ساخته شه
از نظره اینکه بیشتره شخصیتایه قبلی تو این بازی بودن خوبه ولی شخصیت منفیا چی ؟
به هر حال واسه بازی بعدی اگه الکسو بیارن به نظره من شاید بتونن اون میزان رضایتی رو که نسخه هایه قبله بازی داشتن پس بگیرنالبته باید در نظر گرفت که خیلیا ناراضی بودنشون از سره شخصیتو داستانو اینجور چیزا نبود ...
Last edited by ashil1234; 12-07-2013 at 21:59.
همش تو شهرن یا نه؟؟؟
هیچی 4 نمیشه واقعا قشنگ بود...یکمی باز کردم همش تکراریه
نه همش توی شهر نیستند ولی به طور کلی چیز مالی نیست .
شماره 5 از این بهتر بود ، 4 از 5 بهتر بود و 3 از 4 و 2 و از 3 و 1 از همشونبه خصوص ریمیک 1 شاهکار بود .
خلاصه هر چی اومده خراب تر شده .
خیلی باحاله دایی من بازی میکرد خیلی باحاله میخوام ازش بگیرم![]()
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان آپلود شد
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
دوستان حال و حواتون عوض شه یه عکس بزارم از منو دوستام تویه Steam داریم آنلاین بازی میکنیم
الآن حدودا 39 نفر ایرانی هست که از صب تا شب ریختن اونجایه گروپ زدیم با هم اونجاییم چت رومم داره با هم هماهنگی میکنیم
عکس بیشترم هست ولی همین از همشون با حال تره ژسته من (piers) با Ada (یه یازیکنه ایرانی) خوب افتاده ، Mental هم ایرانیه
سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)