تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 405 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به آدرس زیر مراجعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امور مشتریان- طرح تعویض پکیج های فرسوده
    با توجه به هدف ارائه خدمات برتر به مصرف کنندگان محصولات فرولی، شرکت ایرتمپ برای اولین بار اقدام به اجرای طرح جایگزینی پکیج های قدیمی فرولی با مدلهای جدید و ارائه گارانتی سه سال نموده است.
    شرایط ثبت نام: تماس با مرکز خدمات پس از فروش فرولی (61056-021) و اعلام شماره سریال دستگاه مربوطه.
    اعزام کارشناس فنی از طرف شرکت جهت بازدید دستگاه فرسوده و همچنین کارشناسی جهت نصب دستگاه جدید به صورت رایگان.
    اعلام شرایط خرید دستگاه فرسوده از طرف شرکت و تعویض آن با مدل جدید .
    نصب و آموزش دستگاه جدید به صورت رایگان

ببینید فرولی فقط دستگاههای فرسوده خودش رو تعویض می کنه اما پکیج آریستون طرح تعویضی داره که در اون هر پکیجی از هر شرکت و برند دیگری که باشه را می توانید تحویل بدهید و یک پکیج آریستون با تخفیف 500.000.00 تومان تحویل بگیرید که فوق العاده است . اگر آبگرمکن فرسوده داشته باشید می تونید تحویل بدهید ( حتی اون آبگرمکن های قدیمی مخزن دار ) و آبگرمکن ایساتیس تحویل بگیرید با 50.000 تومان تخفیف . البته بوتان هم آبگرمکن تعویض می کند اما اون هم فقط با پکیج های فرسوده بوتان .

داره خودمونی میشه rebwar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به نظر من باید بوش بگیری 24 مدل کلاسیک هم واقعا با کیفیته هم بهترین خدمتا رو داره میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین نمایندگی رو پیدا کنی
    رادیاتور پانلی بسیار با کیفیت تر هستند و برای پکیج بهترین گزینه هستن بر خلاف رادیاتور های الومینیومی که اب در برخورد با الومینیوم اکسید میشه و سطح اب کاهش پیدا میکنه و احتیاج زود به زود به هواگیری پیدا میکنه پانلی ها اینجوری نیستند قیمتشونم بسیار مناسبتر هستش و 10تا 12 سال گارانتی تعویض دارند
    قیمت پکیج بوشم مدل کلاسیکش 2/870/000 تومان هستش برای اتاق خوابهاتون 2 عدد 80 سانتی برای هالتون هم سه تا 1 متری

3. این کاربر از rebwar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز طرح تعویض فرولی هم دقیقاً همینطوریه ، و مهم نیست که چه پکیجی دارید. هر پکیجی که داشته باشید را تحویل میدید و یک پکیج فرولی به شما میده.
    ببینید فرولی فقط دستگاههای فرسوده خودش رو تعویض می کنه اما پکیج آریستون طرح تعویضی داره که در اون هر پکیجی از هر شرکت و برند دیگری که باشه را می توانید تحویل بدهید و یک پکیج آریستون با تخفیف 500.000.00 تومان تحویل بگیرید که فوق العاده است . اگر آبگرمکن فرسوده داشته باشید می تونید تحویل بدهید ( حتی اون آبگرمکن های قدیمی مخزن دار ) و آبگرمکن ایساتیس تحویل بگیرید با 50.000 تومان تخفیف . البته بوتان هم آبگرمکن تعویض می کند اما اون هم فقط با پکیج های فرسوده بوتان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من باید بوش بگیری 24 مدل کلاسیک هم واقعا با کیفیته هم بهترین خدمتا رو داره میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین نمایندگی رو پیدا کنی
    رادیاتور پانلی بسیار با کیفیت تر هستند و برای پکیج بهترین گزینه هستن بر خلاف رادیاتور های الومینیومی که اب در برخورد با الومینیوم اکسید میشه و سطح اب کاهش پیدا میکنه و احتیاج زود به زود به هواگیری پیدا میکنه پانلی ها اینجوری نیستند قیمتشونم بسیار مناسبتر هستش و 10تا 12 سال گارانتی تعویض دارند
    قیمت پکیج بوشم مدل کلاسیکش 2/870/000 تومان هستش برای اتاق خوابهاتون 2 عدد 80 سانتی برای هالتون هم سه تا 1 متری
    با سپاس از پاسخ سریع شما
    نکته ای که وجود داره اینه که نمی خوام زیاد هزینه کنم. چون آپارتمان رو برای اجاره دادن تجهیز میکنم و پکیجهای بوش قیمتشون بالای 2.5 هست. ترجیحا میخوام از پکیجهای ایرانی استفاده کنم که قیمتش مناسب تر باشه. کدوم برند داخلی رو پیشنهاد میدید؟ البته تو داخلی ها بهترینشون رو معرفی کنید؟ بوتان مدلهای مختلفی داره، توی انتخاب گیج شدم! بوتان خوبه یا ایران رادیاتور؟

باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بوتان مدل اوپتیما 24 هزار بگیر.رادیاتور هم میتونی بوتان مدل ایل پریمو بگیری که کیفیت خیلی بالایی داره و قیمتش هم خیلی مناسبه ،یا رایاتور پنلی با کیفیت بالا که سازگاریش با پکیج هم خیلی بیشتره.
    با سپاس از پاسخ سریع شما
    نکته ای که وجود داره اینه که نمی خوام زیاد هزینه کنم. چون آپارتمان رو برای اجاره دادن تجهیز میکنم و پکیجهای بوش قیمتشون بالای 2.5 هست. ترجیحا میخوام از پکیجهای ایرانی استفاده کنم که قیمتش مناسب تر باشه. کدوم برند داخلی رو پیشنهاد میدید؟ البته تو داخلی ها بهترینشون رو معرفی کنید؟ بوتان مدلهای مختلفی داره، توی انتخاب گیج شدم! بوتان خوبه یا ایران رادیاتور؟

باز هم ممنون

7. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بوتان مدل اوپتیما 24 هزار بگیر.رادیاتور هم میتونی بوتان مدل ایل پریمو بگیری که کیفیت خیلی بالایی داره و قیمتش هم خیلی مناسبه ،یا رایاتور پنلی با کیفیت بالا که سازگاریش با پکیج هم خیلی بیشتره.
    به نظر من فقط به قیمت نگاه نکنید شاید بوتان خیلی ارزونتر باشه اما خدماتش اونقدر که می گن خوب نیست . و به دردسر تعمیرات بعدی اون را هم فکر کنید .

من که خودم ایساتیس دارم و فکر می کنم نسبت به قیمتش فوق العاده است . قیمتش هم زیر 2 تومنه .

9. این کاربر از nezam_mohandesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه پکیج ارزون و خوب میخوای برو تاچی بگیر که به نسبت قیمتش عالیه یا میتونی نوتا بگیری که واقعا عالیه

11. این کاربر از rebwar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان که از راهنماییشون دریغ نمیکنن.

امروز فرصت کردم به چند تا فروشگاه سر بزنم، نتیجه رو به طور خلاصه مینویسم تا بهتر و بیشتر کمک کنید:
    - پکیج بوتان optima 24kis قطعاتش اکثرا پلاستیکی شده بود و فروشنده ها ادعا میکردند دیگه کیفیت سابق رو نداره و مصرفش بالاست.
    - پکیج ایران رادیاتور دو نوع مکانیکی (1.730.000) و دیجیتال (1.830.000) موجود بود که فروشنده ها اونو بهتر از بوتان می دونستند و قطعات داخلیشون برنجی بود.
    - پکیج آلپروس 24 فن دار به قیمت 1.900.000 با 8 ماه گارانتی تعویض و 2 سال گارنتی تعمیر. با اینکه تو فروشگاهها زیاد نبود ولی ازش تعریف میکردند. قطعات داخلی هم برنجی بود. ظاهرش دقیقا کپی روبلا بود.
    - پکیچ تاچی تنوع زیاد داشت. تیپ C مدل اسمارت 24 فن دار به قیمت 1.830.000 با گارنتی دو ساله.

رادیاتور پنلی ساخت ترک 250 تا 270 و ساخت ایران 210 تا 230. هر دو با گارانتی 10 ساله. ظاهرشون زیاد تفاوتی با هم نداشت ولی به نظر میرسه از لحاظ گارانتی نوع ایرانی بهتر و مطمئن تر باشه.

پکیج های خارجی هم همه بالای 2.500 بودند

دوستان لطفا در نتیجه گیری کمک کنند.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پکیج ایران رادیاتور دارای صدای بسیار زیادی میاشد همون تاچی رو بگیر که از هر نظر از ایران رادیاتور بهتره

14. این کاربر از rebwar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

واقعاً جای تاسف داره که یک سری از این فروشنده ها برای فروش محصولات خودشون دست به هر کاری میزنن.
    شرکت بوتان جدیداً امتیاز تعدادی از نماندگی های خودشو که تخلفات متعددی انجام داده بودن را از آنها گرفته. و حالا همون افراد برای خراب کردن برند بوتان میان میگن که قطعاتش پلاستیکیه. واقعاً جای تاسف داره.
    با تشکر از همه دوستان که از راهنماییشون دریغ نمیکنن.

امروز فرصت کردم به چند تا فروشگاه سر بزنم، نتیجه رو به طور خلاصه مینویسم تا بهتر و بیشتر کمک کنید:
    - پکیج بوتان optima 24kis قطعاتش اکثرا پلاستیکی شده بود و فروشنده ها ادعا میکردند دیگه کیفیت سابق رو نداره و مصرفش بالاست.
    - پکیج ایران رادیاتور دو نوع مکانیکی (1.730.000) و دیجیتال (1.830.000) موجود بود که فروشنده ها اونو بهتر از بوتان می دونستند و قطعات داخلیشون برنجی بود.
    - پکیج آلپروس 24 فن دار به قیمت 1.900.000 با 8 ماه گارانتی تعویض و 2 سال گارنتی تعمیر. با اینکه تو فروشگاهها زیاد نبود ولی ازش تعریف میکردند. قطعات داخلی هم برنجی بود. ظاهرش دقیقا کپی روبلا بود.
    - پکیچ تاچی تنوع زیاد داشت. تیپ C مدل اسمارت 24 فن دار به قیمت 1.830.000 با گارنتی دو ساله.

رادیاتور پنلی ساخت ترک 250 تا 270 و ساخت ایران 210 تا 230. هر دو با گارانتی 10 ساله. ظاهرشون زیاد تفاوتی با هم نداشت ولی به نظر میرسه از لحاظ گارانتی نوع ایرانی بهتر و مطمئن تر باشه.

پکیج های خارجی هم همه بالای 2.500 بودند

دوستان لطفا در نتیجه گیری کمک کنند.
    ممنون

16. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •