وقتی اومد من بودم دیدمش اول فکر کدم فیک هستش بعد متوجه شدم خودشه![]()
وقتی اومد من بودم دیدمش اول فکر کدم فیک هستش بعد متوجه شدم خودشه![]()
ببیین کی اینجاست
سعید لرد نمیای تی یه خنده لردکی از خودن در کنی ؟
الان که دقت میکنم همه بچه های قدیمی اخر فروم باز شدن![]()
درود.
ميبينم كه دامنه تبليغات به تيوردز هم كشيده شده. حجم مپ شده يه مگ. من نميدونم كدوم .... مياد تبليغاتشو ميزاره اينجا. يه مشت بچه زير ١٢ سال تبليغ كردن داره آخه ؟؟)
يك سوال ديگه دارم: يه سروري هست به نام كبرا كه فقط يك مپ داره. تعداد زيادي هم بازيش ميكنن ؟ داستانش چيه ؟؟
بعد از مدت ها اومدم بازی کنم ، حدوداً یه ربعی بازی کردم طرف لج اش گرفت بن کرد !
قدیما همین افراد ویت میدادن ، الان دیگه خودشون دستی بن می کنن ! اصن یه وضعی ...
انتظار بهتر از این رو داشتم :P
-احمدرضا
هزينه سرور بايد از جايي تامين بشود
در ثاني همه اينها بچه نيستند و سن بالا هم تو بازي هست
ولي مساله سن نيست مهم اين است كه همه به اينترنت متصل هستند و مي توانند باز ديد كننده و بالا برنده امار يك سايت و يا همه يك مشتري بالفعل با پتانسيل تبديل شدن به سود مالي هستند كه ارزش سرمايه گذاري دارند
نقشه كبري اسان است براي بازي كنهاي تازه كار خوب است كه اصول بازي رو ياد بگيرند
اين بازي مثل كانتر نيست كه طرف بدهد 10 تومن چيت ان را بخرد و پشت ديوار را ببيند و اتوماتيك هد شات كند براي همين نقشه كبرا كه خوش دست ساخته شده مناسب است
حاجی سرور های ما این کارا نمی شه ( Persian Pro ) البته سرور ها از روز جمعه صبح بسته هستند ! به خاطر حملات سنگینی که 2 تا بچه بی پدر و مادر و خانواده می ده( دو برادر alireza kaj و hamidjgool !! اسماشونم علیرضا وفائیان و حمید رضا وفائیان هستش )
فعلا تا 2 شنبه سرور ها آفلاین خواهد بود چون در حال نقل انتقال سرور هستیم ببینیم دیتاسنتر جدید می تونه جلوی این حملات را بگیره یا نه
انشاالله 2 شنبه بر می گردیم ببینیم باز مورد حمله قرار می گیره یا نه![]()
داداش این مپ بین مپای dd آسون ترین مپ هستش به خاطر همین تازه وارد های بازی بیشتر تمایل به بازی کردن این مپ را دارند ! به خاطر همین یک سرور مجزا براش زدم که سرور های دیگر dd را با این مپ داغون نکنند
در مورد تبلیغات هم خوب تبلیغات سرور بازی و سایت اینا می دهند ! البته حجم زیاد مپ مر بوط به اونا نیست چون سرور 3 تا بنر تبلیغ داره که کلا 118 کیلو برا اوناست
![]()
دو برادر alireza kaj و hamidjgool !! اسماشونم علیرضا وفائیان و حمید رضا وفائیان هستش )
اين دو تارو مي شناسم قبل تابستان سرور زده بودن فك كنم حسودي مي كنن
سعيد مدال هايي كه به تو داديم زدي به سرو سينت بده به اينها ارزشش رو نداره
اسمشون رو مي دوني و مطمئني اينها هستن ازشون شكايت كن برن تو زندون گرگم به هوا بازي كنن
از شوخي گذشته مي خواي امضا جمع كنيم روشون شكايت كن
بنا به ماده 617 قانون مجازات اسلامي اونها مانع از كسب و كار تو و افرادي كه تبليغات دادن هستند 3ماه تا 1 سال حبس و 74 شلاق
بنا به قانون جرايم رايانه اي ماده 8 و 9 به 6 ماه تا 2 سال زندان و 1 ميليون تا 4 ميليون جريمه نقدي محكوم مي شن
راحت هم مي شه ردشون رو گرفت كافي امار اتصال اينترنت رو از طريق دادگاه از مخابرات استعلام كنيم معلوم مي شه تو اين مدت با چه اي پي و پرتي كجاها متصل شدن راحت مي تونيم محكومشون كنيم
اگه مطمئن نيستي هم مي شه اي پي متصل شده به سرور در زمان حمله رو از فروشنده استعلام كنيم
از اين كامپيوتر خوشم مياد همه چيز توش ثبت مي شه مثل جرايم ديگه نست بگردي دنبال مجرم حتي اگه فايل رو پاك كني با روش هاي خاصي مي شه از سيستم و يا هارد بيرون كشيد
Last edited by marde tanhayi; 21-12-2014 at 00:19.
فک کنم این عکسای واقعی خودشون باشه .وفائیان تو سایتشون که همینه .
Last edited by alivw71; 21-12-2014 at 21:31.
اي ول عكسشونم كه داريم ديگه كار تمومه
يه اين مونده دستبد بزنيم به دستشون
اينها هم بيكارن بابو اومدن سرور تي هك مي كنن
ايراني هستيم ديگه استعداد داريم ولي ...
Last edited by marde tanhayi; 21-12-2014 at 15:30.
بعضی مواقع سرور ها در لیست جست و جوی بازی نمایش داده نمی شود که این بدان معنی نیست که سرور ها در حال خاموش به سر می برند !
برای رفع این مشکل چند روش وجود دارد :
روش اول )
می بایست کلیه کاربرها فایل زیر را دانلود کرده و سپس بازی را بسته و فایل زیر را بر روی ویندوز خودشان اجرا کنند که باعث می گردد سرورهای Persian Pro همیشه در لیست جست و جو نمایش داده بشه ...
فایل مرتبط جهت رفع مشکل عدم نمایش سرورها در جست و جوی بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بررسی عدم آلوده بودن فایل یاد شده از همه نظر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر 1 ) حتما برای اجرای فایل زیر بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Run As Administrator را بزنید
تذکر 2 ) قابل ذکر می باشد بعضی از کلاینت های بات و غیر استاندارد بازی تنظیمات مرتبط با سرور های Persian Pro را حذف می کنند که در صورت عدم مشاهده سرور ها در قسمت جست و جوی بازی می بایست فایل زیر را دوباره اجرا کرده و سپس وارد بازی بشوید
روش دوم )
ابتدا فایل masters.cfg را از لینک زیر دانلود نموده و مطابق دستورالعمل به مسیر یاد شده کپی بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مطابق دستورالعمل زیر به مسیر یاد شده کپی بفرمایید :
1 ) پوشه خود بازی را باز کنید
2 ) فایل config_directory.bat را در داخل پوشه بازی اجرا بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشه ای باز خواهد شد که می بایست فایل masters.cfg را به پوشه مورد نظر کپی بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر : ضمنا همانند تذکر 2 در روش اول , بعضی از کلاینت های بات و غیراستاندارد بازی تنظیمات مرتبط با سرور های Persian Pro را حذف می کنند که در صورت عدم مشاهده سرورها در قسمت جست و جوی بازی می بایست مرحله مورد نظر تکرار گردد
روش سوم )
در صورتیکه بخواهید به صورت دستی به قسمت favorite بازی سرور ها را add کنید , آی پی و پورت سرور ها به ترتیب زیر می باشد
persian pro Block {}{{}{}{} 185.37.55.48:8302
persian pro HardDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8303
persian pro EasyDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8304
persian pro SoloDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8306
persian pro Kobra {}{{}{}{} 185.37.55.48:8305
persian pro SoloFng {}{{}{}{} 185.37.55.48:8307
persian pro Zombie {}{{}{}{} 185.37.55.48:8308
persian pro Zcatch {}{{}{}{} 185.37.55.48:8309
تذکر بسیار مهم : جهت مشاهده کلیه سرورها تنظیمات کلاینت هم می بایست مطابق عکس باشد : جهت مشاهده تنظیمات کلاینت کلیک نمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vitamin2002; 29-12-2014 at 09:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)