الان دو هفته نشده تو آمریکا اومده قاچاق مجبورشون میکنه قیمتهارو تعدیل کنن ...نوشته شده توسط Gabana
الان دو هفته نشده تو آمریکا اومده قاچاق مجبورشون میکنه قیمتهارو تعدیل کنن ...نوشته شده توسط Gabana
منظورم ددر 2 هستنوشته شده توسط m654
Last edited by amin_metal1370; 02-08-2006 at 13:28.
پس لابد ميخواي سيپييويي غير از سوكت 939 ببندي...پيشنهادم رو چند بار گفتم پاتريوت باس 667 سري اكستريم كه قيمتش حدود 80 تومنه ...البته من توصيه نميكنم اما اگر روي كينگ بودن حساسي يه گيگ دوال چنل با باس 800 حدود 115-120 ميشه ...البته اين دومي رو اول مطمئن شو مادربردت پشتيباني ميكنه بعد اقدام كن...نوشته شده توسط amin_metal1370
سلام به همه ي كساني كه در اين تاپيك زحمت مي كشند خسته نباشيد.
واقعا" دستتان درد نكنه من خودم چند وقت بود كه دنبال همچين جايي واسه راهنمايي مي گشتم .
من ميخوام سيستمم را ارتقا بدم يعني فقط مي خوام رم و كارت گرافيكم را ارتقا بدم مي خواستم بدونم مادر بوردم مي تونه رم
يك گيگ و گرافيك 512 را جواب بده يا نه وبعدش چقدر بايد خرج كنم بودجم يه چيزي در حدود 200 هزار تومان هست كافي هست يا
پايين ترش را بايد با اين مبلغ بگيرم.
مادر بوردم گيگا بايت 2004RZ Supports intel Pentium4 Processor هست.
(اينا رو از روي جعبه اش نوشتم شرمنده من زياد از قطعات چيزي سر در نميارم)
ممنون ميشم كمكم كنيد.
شما یکم بیشتر رو جعبشو نگاه کن ببین میتونی مدل شو در بیاری یا نه آخه اینی که گفتی مشخص نمیکنه چیزی رو
بازم سلام
گفتم كه قبلا" من زياد سر در نمي يارم .
Model:8VM533M-RZ
احتمالا بوردتون گيگاس اگه نميتوني كيسترو باز كني برنامه فرش دياگنوز رو نصب كن تا هم بفهمي مادربردتون تا چه حجمي و با چه باسي ساپورت ميكنه هم متوجه بشي چند تا اسلات خالي واسه رم مونده(برنامه رو با يه سرچ تو فروم پيدا ميكني) دليل اينكه ميخواين رم رو ارتقا’ بدين چيه؟البته مشخصات رو توي دفترچه مادربورد هم ميتوني پيدا كني سيپييوتون چيه؟نوشته شده توسط layenz
شما ببين چند تا اسلات خالي رو مادربورد واسه رم هس...نوشته شده توسط layenz
مادربورد شما از حداکثر یه جفت رم با باس 266 و تا ظرفیت حجمی حداکثر یه گیگ واسه هر کدوم پشتیبانی میکنه یکی یا احتمالا هر دو پرن...مدل کینگ 512مگ احتمالا حدود 45-50 پیدا میکنی...
Last edited by m654; 02-08-2006 at 14:53.
سلام
من برنامه فرش دياگنوز را گفتي هر چي سرچ كردم پيدا نكردم.
شما اگه لينك دانلودش را داري برام بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط layenz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)