تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 120 از 337 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    1- توی internet option قسمت content باید auto complete رو غیر فعال کنید
    2- بیستر توضیح بدید. برنامه ای در شبکه؟!؟
    مرسی از اینکه جواب سوالمو دادید.
    واسه سوال دومم منظورم این بود که یه برنامه تحت شبکه هست که وقتی می خواهیم واردش شیم ازمون یوزرنیم و پسورد می گیره . واسه بار اول که وارد شدم بعد که یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم یه پیغام اومد که من دقت نکردم اون چیه .بعد حالا هر بار که می خوام وارد بشم یوزرنیم رو که وارد می کنم پسورد رو خودش اتوماتیک میاره . این به خاطر چیه و چطوری میشه این پسورد رو هم ذخیره نکنه و خودمون تایپ کنیم .اینو هم بگم که اصلا توی برنامه گزینه ای وجود نداره که بگه می خوای پسوردت ذخیره بشه. اما همون اول کار یه پیغام اومد از ویندوز که من نفهمیدم چیه شاید در مورد ذخیره پسورد بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    1- توی internet option قسمت content باید auto complete رو غیر فعال کنید
    2- بیستر توضیح بدید. برنامه ای در شبکه؟!؟
    Lordsaber مرسی از اینکه جواب این سوالمو دادی فکر نمی کردم کسی بتونه جواب بده .مرسی از جوابت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در شبکه هاي workgroup

با سلام
    من اين مشکلي رو که ميگم بارها بر خوردم و تا بحال کار خاصي براي برطرف کردنش نتونستم بکنم اگه ميشه لطفا کمک کنيد که چطور ميشه برطرفش کرد:
    در شبکه هاي workgroup گاهي يک دستگاه مثلا از 10 دستگاهي که تو شبکه هستند(تو قسمت My Network Places) فقط چند تا شونو ميبينه و هر بار که اين قسمتو رفرش ميکني يکي دوتا دستگاه يا اضافه ميشه يا کم ميشه.در حالي که کنترل که کردم همه چيز هم درسته و مشکل نداره.مثلا گاهي با ريستارت کردن سيستم هم دقيقا همين اتفاق مي افته يعني يکي دو دستگاه اضافه يا کم ميشن.
    نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه.همين شکل مشکل به همين صورت در يک شبکه مثلا با ده تا workgroup هم افتاده يعني بي دليل فقط چند تا رو ميبينه و با رفرش کردن هم اون تعداد کم و زياد ميشن
    اگه ممکنه راهنمايي کنيد ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Lordsaber مرسی از اینکه جواب این سوالمو دادی فکر نمی کردم کسی بتونه جواب بده .مرسی از جوابت
    خواهش می کنم..
    وارد شدن خودکار pass رو هم توی همون صفحه ای که گفتم میتونی غیر فعال کنی.
    توی internet options وارد بخش content میشی بعد از قسمت auto complete دکمه setting رو می زنی.
    گزینه username and password on forms رو غیر فعال می کنی.
    بعد برای اینکه user&pass هایی که قبلا رو سیستمت بوده رو پاک کنی از همون صفحه Internt Option وارد بخش general می شی. از قسمت browsing history دکمه delete رو می زنی و توی صفحه بعد دکمه delete passwords رو می زنی.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بگم. در مورد اینترنت دانشگاهمه. چنتا سایتو ----- کرده . تورنت هم بسته . اینترنت پر سرعت داریم ولی فقط از راپیدشیر میشه داونلود کرد. راهی نداره که بشه با هکی چیزی از تورنت داونلود کرد؟
    اگه هم جاش اینجا نیس راهنمایی کنید کجا بپرسم .
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا یه توضیهی درباره راه اندازی شبکه --- بدهید چون با سرعت کنونی اینترنت تا آیند نزدیک دیگر قابلیت استفاده تنی پیدا یکند تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من اینترنت را از طریق وایرلس شیر کردم
    یک روز داشتم تست می کردم پسوردش را برداشتم.بعد متوجه شدم یکی در مجتمع ما وصل شده و داره از اینترنت من استفاده می کنه.
    می خواستم ببینم چه شکلی میشه از طرف اطلاعاتی به دست آورد؟آیا میشه فهمید کجا رفته چه کار کرده؟

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بگم. در مورد اینترنت دانشگاهمه. چنتا سایتو ----- کرده . تورنت هم بسته . اینترنت پر سرعت داریم ولی فقط از راپیدشیر میشه داونلود کرد. راهی نداره که بشه با هکی چیزی از تورنت داونلود کرد؟
    ممنون
    سلام
    در دانشگاه ها و شبکه های متوسط و بزرگ برای کنترل اینترنت از نرم افزار آیزا سرور استفاده می کنند که دور زدنش امکان پذیر نیست بخاطر اینکه واقعا یک نرم افزار قوی است.
    البته لازم به ذکره که اگه سرور ویندوز باشه این نرم افزار رو استفاده می کنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون
    می تونید از --- استفاده کنید که البته هزینه داره ولی جواب می ده مطمئنا.
    توی تاپیکهای مربوز به تورنت و --- اگه بگردید زیاد مطلب هست.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطفا یه توضیهی درباره راه اندازی شبکه --- بدهید چون با سرعت کنونی اینترنت تا آیند نزدیک دیگر قابلیت استفاده تنی پیدا یکند تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سوالتون نامفهومه
    منظورتون چه شبکه ای هست؟
    لطفا بیشتر توضیح بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •