نه به هیچ عنوان نمی تونه باشه....
اون لینکی که شما ازش فایل آپدیت رو گرفتید برای سایت رسمی اچ پی هست و باید آپدیت حتما انجام می شد چون یه سری مشکلات قبلی رو برطرف می کنه...
داره می پیچونه بهش بگو حرف الکی نزن ..درستش کن...
نه به هیچ عنوان نمی تونه باشه....
اون لینکی که شما ازش فایل آپدیت رو گرفتید برای سایت رسمی اچ پی هست و باید آپدیت حتما انجام می شد چون یه سری مشکلات قبلی رو برطرف می کنه...
داره می پیچونه بهش بگو حرف الکی نزن ..درستش کن...
بچه ها به کسایی که میان بحث تاپیک رو عوض میکنن کاری نداشته باشین
کسی میدونه چجوری روی سی دی لیبل میشه گذاشت ؟ نرم افزارش که چیزی نداره
و همینطور این گوشه پایین سمت چپ داغ میشه و رو اعصابه . البته وقتی که روی گرافیک آنبرد میذارم خنکه
دو هفته ای هست که کول پد کولرمستر گرفتم ولی توی دمای سی پی یو تاثیری نداره جز 1 یا 2 درجه
دما هم بین 45 تا 55 متغیره . کسی راه بهتری برای خنک کردن نداره ؟
دمای گرافیک هم فیکس رو 52 هست
سلام
2 روزه خریدمش یعد کلی تحقیق و لطف دوستان که توضیح دادن
1,490 پایتخ گارانتی الماس ارزون تر از بقیه بود سریال و چک کردم 114 بود تعمیری ام نیست چک کردم در کل گارانتیش ام به کارم نمیاد![]()
قیافه ای که خیلی عالی هست
اما دمایی مثل 1155 ee قبلیمه که فک کنم 4 سالی مثل تراکتور کار کرد و هنوز کار میکنه
منظور از مثل تراکتور = 10 باری بازش کردم که خمیر سلیکن اش رو عوض کنم 2 3 باری افتاده و کلی باهاش بازی کردم دماش معمولن دورو بر 85 90 بود![]()
حالا این یکی اونطوری که میگفتین صدای خودش خوب نیست صدای 1155 بلند ترو و با کیفت تر بود..... بیس داشت دست کم... این انگار صداش خیلی ریز بخش میشه ... { شاید تنظیم خاصی داره اگه داره لطف کنین بگین ... }
دماش معمولی 37 تا 45 بازی = company of heros دما 85
دماش همین طوری باید باشه ؟؟
راستی گرافیک ati تنظیم خاصی از تو ویندوز نمیخواد ؟ یا همین دیفالتش خوبه ؟
در مورد اپدیت ها....
کلا هر کار دیگه ام هست که باید انجام بدم رو لطف کنین بگین
تشکر![]()
سلام
منم امروز 6080 گرفتم و از طراحبش لذنت بردیم !
خیلی باحاله !
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن و به خصوص em0fab0y عزیز که اگه با هاش مشورت نمی کردم یه صد تومن ضرر می کردم!
نیازی به اپدیت بایوس هست و یا نه؟
موفق باشید
تبریک بابت این انتخاب عالی بالاخره مارو کشتی تا تونستی....
از همون جایی که گفتم گرفتی؟؟
درسته دی وی دی آخر حجم کمتری رو می گیره....در هر صورت باید پیغام congratulation داده باشه مینی بر موفقیت بک آپ....
نه اول پارتیشن کن بعد اطلاعات بریز...
هم با خود ویندوز میتونی بک آپ بگیری و هم با برنامه های دیگه...
اگه بلد نیستی با آکرونیس کار کنی از طریق منوی خود ویندوز پارتیشن کن چون ممکن ویندوز بپره...
نه ریکاوری فقط درایو C بر می گردونه...
اونی که روش نوشته high performance گرافیک اصلی و اونی که power saver گرافیک اینتل ...
اون گزینه که خودش اتومانیک سوییچ می کنه بردار...
همیشه باید روی intel باشه مگر این که بخوای بازی یا کار سنگین گرافیکی انجام بدی....
بایوس آپدیت کن فقط فایلشو بگیر و اجرا کن خودش همه کار می کنه....
دستگاه هم موقع آپدیت تو شارژباشه....
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید از یه سری نرم افزارهایی استفاده کنی که این تکنولوژی ساپورت می کنه...
cyberlink power dvd suite یا nero 10....
نه نمیشه گفت داغ فقط یه کم گرم میشه که به خاطر بدنه فلزی و نزدیکی به چیپ گرافیک هست....
اتفاقا وقتی روی گرافیک اختصاصی هست دیگه گرم نمیشه چون فن شدیدا داره کار می کنه...
موضوع مهمی نیست و طبیعی محسوب میشه....
من تو یکی از پست هام هم گفته بودم cool pad به هیچ عنوان تاثیری نداره حتی باعث گرم شدن هم میشه چون هوا رو به جای کشیدن تو میده بالا....
دما عادیه و برای i7 مناسبه....
دوستان فرق 6080 با 6091nr فقط تو ظرفیت هاردشه ؟ یا فرق دیگه ای هم دارن ؟
Last edited by mapooli; 12-07-2011 at 19:27.
تبریک بابت خریدتون...
البته گارانتی الماس خیلی آشغال بودن یا نبودنش فرقی نمی کنه....
حق می دم بهتون که شگفت زده شده باشین از دیزاینش طبیعیه
نو تنظیمات beats audio control panel چک کنین ببینین گزینه beats audio روشن باشه..
دمای گرافیک هم بستگی به loading داره که روی gpu هست ....
در کل دمای گرافیک هنگام بازی بین 75-79...
به محل قرار گیری و تنظیمات فن هم بستگی داره...
تو power option چک کن بین هر دو گزینه فن باید روی active باشه...
تنظیمات گرافیک و سی پی یو هم تو power options فوق العاده مهم هست و تو پرفورمنس سیستم تاثیر مستقیم داره اگه نمی دونی بگو بهت بگم....
نوت بوک 6090 بود دیگه ...
این لینک بایوس دانلود کن و فقط اجراش کن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان!
من مي خوام يه لپ تاپ بگيرم تا 1500000.
خودم عاشق سوني هستم اما تو لپ تاپ سوني به قيمتش نمي ارزه واسه همين بعد از كلي تحقيق به مدل HP Pavilion DV6-6090 رسيدم.
اين اولين لپ تاپي هست كه دارم مي خرم و ميخوام 2-3سال نگهش دارم.
مي خواستم بدونم آيا انتخاب درستي كردم يا نه؟
بدون شک انتخابت نه تنها درسته بلکه خیلی هم هیجان انگیزه....
اگر شما پست های قبلی رو خونده باشین قطعا متوجه شدین که ما در مورد چه هیولایی صحبت می کنیم ....
این نوت بوک به قدری فوق العاده و بی نظیر هست که جای هیچ گونه صحبتی رو باقی نمی گذاره....
کانفیگ فوق العاده بالایی داره طوری که اصلا نمی تونی براش کاربری خاصی تعریف کنی چرا که تمام برنامه ها و اپلیکیشن ها بازی ها رو به راحتی قورت می ده....
نمی خوام زیاد شلوغش کنم فقط بدونین دست روی یه نوت بوک حرفه ای و بی رقیب گذاشتین که هیچ برندی به راحتی نمی تونه حرفی مقابلش واسه گفتن داشته باشه...
اگر هم به درایو بلو-ری و رم 8 نیازی ندارین می تونین 6091nr بخرین با کانفیگی مشابه 6090 ولی بدون بلو-ری و البته رم 6 وقیمت 1400T...
در مورد نوت بوک sony هم بگم با این که 7 ماه از معرفی پردازنده جدید اینتل می گذره هنوز هیچ بازرگانی حاضر به وارد کردن مدل های جدید با پردازنده sandy bridge نیست چون خوب می دونه با وجود این مدل های شاخ کسی طرف sony نمیره....
Last edited by em0fab0y; 12-07-2011 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)