تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 241 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من یه لپتاپ asus n61 JQ با مشخصات: CPU:intel Ci7 و RAM:4GB و VGA:ATI Mobility Radeon HD 57301GB با ویندوز اوریجینال Win 7 HP 64 دارم. خیلی وقت ها بی دلیل مانیتور شطرنجی میشه و بعد از چند ثانیه سیستم قفل می کنه که بعدش مجبور می شم دستی خاموشش کنم. تو این وضعیت بعضی وقت ها BSOD میاد و خطای مربوط به فایل atikmpag.sys رو اعلام می کنه. البته این مشکل از روزای اول هم پیش میومد و فکر نمی کنم به خاطر ویندوز یا نرم افزار های دیگه باشه.
    اینم لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین اینا چند تا خطای مخلف هست ولی از همه مهم تر واسه من همونیه که گفتم(یعنی : atikmpag.sys)
    ممنون...

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    شما با پورت پارالل پرینتر وصل کردین؟
    یه مشکلتون هم مربوط به کارت --- تون میشه
    شما این دو تا رو یه بررسی کنین
    بکشینشوم ببینین بازم BS میده؟
    سلام من پرینتر ندارم و چیزی به اون پورت متصل نیست ولی دی وی بی دارم حالا یه مدت ازش استفاده نمی کنم ببینم چی میشه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من یه لپتاپ asus n61 JQ با مشخصات: CPU:intel Ci7 و RAM:4GB و VGA:ATI Mobility Radeon HD 57301GB با ویندوز اوریجینال Win 7 HP 64 دارم. خیلی وقت ها بی دلیل مانیتور شطرنجی میشه و بعد از چند ثانیه سیستم قفل می کنه که بعدش مجبور می شم دستی خاموشش کنم. تو این وضعیت بعضی وقت ها BSOD میاد و خطای مربوط به فایل atikmpag.sys رو اعلام می کنه. البته این مشکل از روزای اول هم پیش میومد و فکر نمی کنم به خاطر ویندوز یا نرم افزار های دیگه باشه.
    اینم لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین اینا چند تا خطای مخلف هست ولی از همه مهم تر واسه من همونیه که گفتم(یعنی : atikmpag.sys)
    ممنون...
    یک مشکل شما مربوط به آنتی ویروس نود میشه که روی سیستم دارین این آنتی ویروس با برنامه ESETUninstalle کلا پاک کنید بطور موقت که داخل لینک اول برای استفاده از این برنامه هم باید به این صورت عمل کنید که وقتی برنامه رو دانلود کردین روی دسکتاپ حتما سیو کنید ESETUninstaller.exe بعد سیستم ریستارت کنید از طریق Safe mode بالا بیاین بعدش این برنامه رو اجراکنید اگر پیغام خطا دریافت کردین با آنتی ویروس شماپاک نشد سرچ استارت منو روباز کنید داخلش دستور CMD روتایپ کنید بعدش روی گزینه موردنظر کلیکانتخاب کنید تو کادری که باز میشه تایپ کنید cd desktop اینتر کنید تو خط بعدی این دستور ESETUninstaller.exe/reinst تایپ اینتر کنید تا آنتی ویروس شما پاک بش بعد ازآنتی ویروس شرکت مایکروسافت استفاده کنید که داخل لینک دوم استفاده کنید مشکل دیگه مربوط به درایورگزافیک دایرکست روی سیستم میشه درایورگرافیک خودتون حتما بروز کنید برای پاک کردن درایورقبلی هم از برنامه driver sweeper که داخل لینک سوم استفاده کنید برنامه رو که دانلود کردین نصبش کنید بعد سیستم ریستارت کنید وارد safe mode بشین بعدشم این برنامه رو اجرا روی دکمه analyze کلیک کنید بعد چکمارک گرافیک خودتون بزنید وقتی که پاک شد سیستم ریستارت شد بالا اومد درایوربروز نصب کنید درمرحله آخرم درایرکست لینک چهارم دانلود نصب کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من pc جدیدمو تازه خریدم
    Main board : Asus p8h61
    V.G.A : Msi 550Ti 1Gb ddr5
    Ram : 2* 4 Gb جمعا 8 Gb
    Cpu : core I3
    یه سه هفته ای از وقتی که pc رو خریدم مشکلی نبود بعدش از 4 روز پیش این صفحه ابی پیداش شد آنتی ویروسم KIS 2012 بود و با همون روشی که گفتین پاکش کردم ولی بازم این Blue screen میاد خیلی اعصابم رو خورد کرده اگه لطف کنین و منو راهنمایی کنین ممنون میشم در ضمن بعضی وقتا فیریز هم میشه

زیر technical .... این دو خط میاد ...........

stop :0*0000008e(0*c0000005,0*9A818A85,0*A18074EC,0*000 00000(
    WIN32.SYS-Address9A818A85 base at 9A750000, Datastamp 500edfO

اخر صفحه ی ابی هم یه چیزیایی دربارهی memory dump و physical memory میاد که واقعا کلافم کرده

پیشاپیس از جوابتون ممنونم .......................

راستی یادم رفت اینو بگم تو این 5 روز 4 باز ویندوزم عوض کردم ولی باز .................
    ویندوزم 7 اورجینال هست
    کسی نبود جواب منو بده د؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دو سه روزه وقتی دارم کار می کنم یهو بلو اسکرین واسم میاد

مشخصات سیستم:
    CPU: Core i7 2410M 2.3GHz
    Ram: 4GB
    VGA: GT540M 1GB

اینم minidump:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دو سه روزه وقتی دارم کار می کنم یهو بلو اسکرین واسم میاد

مشخصات سیستم:
    CPU: Core i7 2410M 2.3GHz
    Ram: 4GB
    VGA: GT540M 1GB

اینم minidump:
    مشکل شما مربوط به فایل ftser2k.sys میشه که به پورت usb مریوط میشه شما احتمالا قطعه سخت افزاری به پورت usb دارین که باید محلش روی پورت usb تغییر بدین همچنین درایورش آپدیت کنید درضمن اگر که آنتی ویروس نورتون روی سیستم دارین بطور موقت حذفش کنید

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه رم جدید یک گیگ به سیستم اضافه کردم که خطای صفحه ابی اومد وقتی رم جدید رو هم تنهایی امتحان کردم همین ایراد رو داره ولی وقتی فقط رم قدیمی هست موردی پیش نمیاد

cpu : amd 7750 dual core
    ram : 1GB (قبل از نصب رم جدید)
    VGA : 9600 GT
    minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید رمو عوض کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل شما مربوط به Driver Verifier ویندوز میشه که باید غیر فعالش کنید به اینصورت که ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedt32.exe تایپ اینتر کنید به این مسیر از رجیستری HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\<your-adapter-interface> برین اگر تو کلید رجیستری زیر تو قسمت Data value خالی بود این کلید رجیستری رو حذف سیستم ریستارت کنید

سلام
    اين پست 1138 هستش كه به خاطر مشكل صفحه آبي لپتاپ من نوشتين.حالا بعد از حدود يك ماه دوباره اين صفحه برام اومد.البته مي دونم اين بار به احتمال زياد عامل خطا مثل قبل نيست.
    چون آخرين نسخه ويندوز سون رو نصب كردم و بايوس رو هم آپديت كردم و مدت طولاني هست كه اين صفحه رو نمي بينم. اما بعد از شبكه كردن لپتاپ با يه كامپوتر كه روش xp نصبه ، اين مشكل دوباره به وجود اومد.
    به دو تا برنامه ديگه هم شك دارم:وبكم و مديريت باتري اي كه همراه لپتاپ بود.
    اينم آخرين دامپ:
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

7

من یه رم جدید یک گیگ به سیستم اضافه کردم که خطای صفحه ابی اومد وقتی رم جدید رو هم تنهایی امتحان کردم همین ایراد رو داره ولی وقتی فقط رم قدیمی هست موردی پیش نمیاد

cpu : amd 7750 dual core
    ram : 1GB (قبل از نصب رم جدید)
    VGA : 9600 GT
    minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید رمو عوض کنم؟
    مشکل شما مربوط به سخت افزار سیستم میشه بطور مثال یکیش مربوط به رم یا که اسلات مادربورد که رم داخلش قرارمیگیره شما برنامه memtest ازلینک اول دانلود روی فلش بوت کنید بعدش رمهای سیستم با این برنامه اسکن کنید که اگر اروری داشته باشه نمایش داده بشه بعد بایوس مادربورد حتما بروز کنید یک مشکل دیگه که اشاره شده مربوط به مشکل درپاورسیستم با گرافیکتون میشه که ابتدا برای گرافیک اینکاری که میگم انجام بدین برنامه Driver Fusion ازلینک دوم دانلودبعدشم نصبش کنید درمرحله بعد سیستم ریستارت کنید از طریق safe mode بالا بیاین این برنامه رو اجرا کنید گزینه nvidia رو از برنامه انتخاب کنید بعدشم روی دکمه analyze ازاون پایین کلیک کنید درصفحه بعدم روی دکمه delete از برنامه کلیک کنید بعد از اتمام کارم سیستم ریستارت کنید بعدش اخرین ورژن درایور گرافیک خودتون حتما نصب کنید دانلود کنید نصب کنید درمرحله بعد منوی run اجرا داخلش دستور msconfig تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ startup برین بعدش اونجا تیک گزینه NVidia option رو بردارین تایید اکی کنید فقط سیستم ریستارت نکنید بعد اینسری داخل منوی run دستور Services.msc رو وارد اینتر کنید تو کادری که باز میشه این گزینه Nvidia Display Driver رو تو پنجره سمت راست پیدا روش دبل کلیک کنید اول این سرویس disable کنید از کادر کشویی بعدشم این سرویس stop کنید بعد تایید اکی کنید این چند تا راه که گفتم حتما تست ببینید بازم بلواسکرین دریافت میکنیدیا که نه اگر بازم با این صفحه برخورد کردین باید برین روی سخت افزار سیستم یعنی عوض کردن پاور همچنین گرافیک بعد تست بگیرین

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اين پست 1138 هستش كه به خاطر مشكل صفحه آبي لپتاپ من نوشتين.حالا بعد از حدود يك ماه دوباره اين صفحه برام اومد.البته مي دونم اين بار به احتمال زياد عامل خطا مثل قبل نيست.
    چون آخرين نسخه ويندوز سون رو نصب كردم و بايوس رو هم آپديت كردم و مدت طولاني هست كه اين صفحه رو نمي بينم. اما بعد از شبكه كردن لپتاپ با يه كامپوتر كه روش xp نصبه ، اين مشكل دوباره به وجود اومد.
    به دو تا برنامه ديگه هم شك دارم:وبكم و مديريت باتري اي كه همراه لپتاپ بود.
    اينم آخرين دامپ:
    ممنون
    اگه ميشه جواب منو هم بدين...عجله دارم.ميخوام ببرم گارانتي
    اينم لينك توي سرور ديگه:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •