حیف تموم شد باید دعا کنیم ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم بدن تا نویسنده و بازیگر و موضوع و ....خوب دوباره دورهم جمع بشن تا باشد بازم سریال خوب ببینیم راستی چرا پشت صحنه ندادن؟؟؟؟
حیف تموم شد باید دعا کنیم ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم بدن تا نویسنده و بازیگر و موضوع و ....خوب دوباره دورهم جمع بشن تا باشد بازم سریال خوب ببینیم راستی چرا پشت صحنه ندادن؟؟؟؟
خــز شـده دیـگـه ، از این لوس بازیا خوبـه درنیاوردن .راستی چرا پشت صحنه ندادن؟؟؟؟
بالاخره یه فیلم دیدیم که پایانش خوب تموم شد و بی سرو ته نبود...
یه بار هم که سهرابی و زنش (طبق معمول!) داشتن دعوا می کردن، گفت: بابا، مامان، جلو من دعوا نکنین! رو من اثر بد میذاره![]()
من هم نسبت به کلاه قرمزی 88 و 90 اینجوری شده بودم، معتااااااد....بد جور!
شاید بتونم بگم هر قسمتشو حداقل 4-7 بار دیدم، هنوزم که هنوزه نگاه می کنم، باز سیر نمی شم (یعنی یه جورایی مشتاق تر می شم که دوباره تکرارشو ببینم)،
خلاصه...... بساطی داریم![]()
اثراتش رو تو آواتارت میشه دیدمن هم نسبت به کلاه قرمزی 88 و 90 اینجوری شده بودم، معتااااااد....بد جور!
حالا این کسراء بیچاره رو چرا قیچیش کردن ؟ عجب سرگذشت تلخی واسش رقم زدن .
اره منم دیدم ولی زیاد بهش اهمیت ندادم. حالا کی هست؟؟ تو این سریال کی بود؟؟
احتمالاً یکی از همون 2 تا دکتری بودن که اخیراً به سریال اضافه شدن و نقش دیوار از اونا بیشتر بود!
یکیشون سیبیلو بود، اون یکی بی سیبیل و دماغ عملی (بی سیبیله عین دخترا می موند)
اون صحنه اي كه كتي و نازنين حرف ميزدن خيلي غم انگيز بود . مونا فرجاد خيلي طبيعي بازي كرد . دلم براش سوخت![]()
واقعـــــــــــــــــــــ ـــــــــــاا.بله . یه لحظه اجازه بدید
.
.
.
إ اها إاها إ اره .
-------------------------
فهمیدم کدوما رو میگی. اه اه اه اصلا معلوم نبود اون دوتا اونجا چی میکردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)