شما اگه تاپيكهاي مربوط به آيپد رو مطالعه كنيد اطلاعات زيادي دستگيرتون ميشيه
شما اگه تاپيكهاي مربوط به آيپد رو مطالعه كنيد اطلاعات زيادي دستگيرتون ميشيه
با سلام
دوستان من مي خواميك آي پد براي كتاب خوندن بگيرم وچند سوال داشتم:
1 - آيا مي تونيم پي دي اف ها را در آي پد آيفون مثل نرم افزار بوك ريدرش ورق بزنيم وبخونيم .واون امكانات روي پي دي اف هم قابل اجرا شدن هست يا نه ؟
2 - آيا در فروشگاه اي فون كتاب هاي فارسي هم پيدا مي شود .
با تشكر
نه اونجوری که شما مد نظرتون هست
اگر منظورتون برنام iBook هست که باید بگم برای برخورداری از این افکت ها باید کتاب شما با فرمت ePub باشه
ولی هستند نرم افزارهایی که افکتهایی دارند برای کتابهای Pdf
تعداد کتابهای فارسی متاسفانه زیاد نیست
اینا که همیشه تیرشون به سنگ میخوره بذار خوش باشن!!!در راستای کپی برداری ایده ها، روش ها، محصولات، و حتی آهنگ ها و تکنیک های تبلیغات تلویزیونی اپل توسط شرکت دوست و همسایه X امروز شاهد این هستیم که بازیگر های تبلیغات تلویزیونی اپل هم توسط همون شرکت دوست و همسایه خریده شدن و الان شاهد تبلیغات تبلت های سامسونگ با بازیگرهای تبلیغ های تلویزیونی آیپد هستیم.
اما کلا اندروید هیچ وقت نمیتونه حتی به خوبیه اپل محصول بسازه چه برسه به اینکه بخواد ازش بهتر باشه و بنظر من مهمترین دلیلش پیچیدگی سیستم عامل اندرویده!
همین دیشب یه بنده خدایی به من یه اپتیموس (P500) داد که براش وای فای تعریف کنم. کاری که در آیپد 2 به 10 ثانیه انجام شد (با اینکه با سیستم عامل آشنایی نداشتم) در یه دیوایس اندرویدی حدود 2 دقیقه طول کشید!!!
مردم تو این دنیای شلوغ تکنولوژیه اطلاعات دنبال اینن که سریع به اطلاعاتشون با امنترین روش ممکن دسترسی پیدا کنن نه اینکه وقت با ارزششون را صرف UI های پیچیده و ناکارامد بکنن. انشاءالله تا 20 سال دیگه در کشور عزیزمون شاهد یک چنین بلوغ تفکر خواهیم بود. تا اون موقع باید با این بحثهای بیخود سر قیمت بالای محصولات اپل (اونم در بعضی مواقع فقط در ایران) سوخت و ساخت.
Thanks
تعریف وای فای در یک دیوایس آندرویدی که فک نکنم حتی ده ثانیه هم طول بکشه.وای فای رو که روشن کنی خودش لیستی از وسایلی که میتونی وصل بشی و روشن هستن میده وبعد پسورد و تمام.
اما در خصوص پیچیدگی خصوصا در بستن برنامه ها و استفاده از تسک کیلر و همچنین داشتن سرویسهای مختلف در حال اجرا حرفهاتون کاملا تایید میشه(استفاده ی باطری،سرعت و روانتری بیشتر با سخت افزار مشابه و...در آی دیوایسها)واقعا آی دیوایسها چیزی بیشتر از یک سر و گردن از دیوایسهای آندرویدی بالاترند.
Last edited by starless_90; 11-01-2012 at 14:17.
دوستانی که ایپد 2 تری جی دارند یه سوال دارم ازشون.با توجه به نبود شبکه نسل سوم در ایران (میگن راه اندازی شده یا داره میشه ولی اگه فرض کنیم فقط بشه از این اینترنت ایرانسل ها مثلا استفاده کرد)
1-اگر میانگین بگیرید در ماه چقدر از این قابلیت استفاده میکنید؟مثلا ماهی چند بار وصل میشید به اینترنت از طریق سیم کارت؟
2-حالت معمولی اگه فرض کنیم 10 ساعت باتری بده در مود تری جی در چه مدت خالی میشه؟
3-اگه دوباره تهیه کنید همین تری جی رو میخرید یا وای فای؟
4-بر فرض گرفتن وای فای ایا مودم وایمکس practicalهستش روی این دستگاه؟
مرسی از وقتتون
من 3g دارم ولی راستیتش تو این 5-6 ماهی که خریدم اصلا ازش استفاده نکردم
دلیلم هم اینه که دادن ماهی 10 تومن برای اینترنت ایرانسل یا همراه اول واقعا برام زور داره
اونم با اون کیفیت شاهکارشون
خب تو خونه اینترنت خوبی دارم و تو دانشگاه هم اینترنت هست
بخاطر همین هم هیچوقت وسوسه نشدم که توش سیم بندازم
فكر كردم منظورت سيم كارت تري جي هست
در تحقیقی که IDG انجام داده 91 درصد افراد در بیزنس هایی که از آیپد استفاده می کنند، با علاقه و تمایل کامل مشتاق استفاده و کاربرد بیشتر از آیپد هاشون در کارشون هستند و 79 درصد متخصص های IT همیشه از آیپد هاشون استفاده می کنن.. این آمار در تاریخ Enterprise بی نظیر بوده به ویژه وقتی این آمار در دستگاه هایی مثل ویندوز یا دیوایس های Enterprise ویندوز موبایل (محصولات مایکروسافت) در حدود کمتر از 10 درصد هست تفاوت قضیه مشخص میشه.
منبع اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن. پیش بینی میشه نفوذ در بیزنس Enterprise برای اپل به اندازه 20 میلیارد دلار در سال 2012 ارزش خواهد داشت که حدود 10 میلیارد دلار آن از سهم سایرین (HP, RIM, Microsoft) فعال در این بیزنس خواهد بود.
همینطور پیش بینی میشه با فروش سال جدید امسال، در صورتی که تبلت ها رو PC حساب کنیم، اپل با حدود 25 درصد از سهم کل کامپیوترهای فروخته شده تبدیل به بزرگترین فروشنده کامپیوتر در آمریکا بشه، اپل در طول تاریخش هیچ وقت بیشتر از 20 درصد بازار رو در اختیار نداشت.
پ.ن. 2: الان بیشتر از 2 ساله که در هر Quarter همه می گن اپل در Peak دوران خودش به سر می بره و در نهایت می بینیم که Quarter پشت Quarter رکوردهای خودش رو می زنه... باید دید این پیشرفت فوق العاده تا کی ادامه خواهد داشت.
آمار جالبی بود و اگر غیر از این بود به نظرم جای تعجب داشت.واقعا شک ندارم تا وقتی تفکر مدیران ارشد اینجوری که هست ادامه پیدا کنه و بر خلاف شایعات تغییر روشی نبینیم وفاداران به این شرکت کم نخواهند شد بلکه بیشتر هم میشن.الآن واقعا دوره ی گذشته نیست.همه با دقت همه جوانب رو میبینن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)