از عید که زمانی نیست من 7 ماه منتظرم دستم بگیرم اون موقع می خواستم اس1 بگیرم یارو فروشنده گفت سه ماه واستا 2 میاد کاش میخریدم اون موقع اس1 رو![]()
از عید که زمانی نیست من 7 ماه منتظرم دستم بگیرم اون موقع می خواستم اس1 بگیرم یارو فروشنده گفت سه ماه واستا 2 میاد کاش میخریدم اون موقع اس1 رو![]()
اونوقت میومدی اینجا میگفتی کاشکی گلکسی ۱ رو نگرفته بودم!!
من چیزی که از موبایل خریدن یاد گرفتم اینه: هرگز برای خربد عجله نداشته باش !!
یا علی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالی دارید از اینا بپرسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت صفحش هم خوبه دیگه
سوپر عموت
من 8910 سامسونگ دارم انصافا این مدل صفحه نمایش رودست نداره
چه فرق داره گرفته بودي هم مثه من ميشدي اصلا دست ودلم به گالكسيه خودم نميره
_
زنگ زدم به موبايليه ميگه همين روزا ميرسه......
خدا كنه راست بگه...ولي بهش نمياد..
راس ميگن آدما چيزايي رو كه دوس دارن باور كنن ، باور مي كنن![]()
سلام PersiAndroid جان
چی شد خریدی یا نه ؟بابا کف کردیم منتظر اینیم که گوشی بیاد دستت یه ریویو خفن از این گوشی بذاری برامون....راستی طرف سفارش داد گوشی رو یا نه؟
موفق باشی![]()
Last edited by kissyou; 25-05-2011 at 23:26.
سلام دوستان
درسته همگی منتظر این غول سامسونگ هستیم
ولی خب زیاد هم اسپیم ندید
تاپیک شده شبیه چت روم
ممنون از همکاریتان
آره به دو تا از مغازه ها بيعانه دادم تقريبا پول دوتاشو دادم... يكي گفته نهايتا شنبه ميرسه يكي ميگه وسطاي هفته ديگه ميدم يه مسافر برات بياره...
فعلا كه منتظرم...
اخه من تا حالا اندروید نداشتم یعنی دست خودم فقط نوکیا بوده الانم 1100 ! دارم خل میشم از دستش کم کم
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
قبول دارم خدایی اما تا نیاد حرفی جز همین اسپمانداریم که لا اقل انتظارو راحت تر مبکنه![]()
سلام گل محمدی جان قربون اون اسم قشنگت بشم. قشنگی این تایپیک به همین هیجاناتش و صحبت در مورد این گوشی و بحث و تبادل نظر در مورد اونه به اینکه نمیگن اسپم
حالا شما بگو در مورد این گوشی چه نظری داری میخوای بخریش یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)