تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 303 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

منو فانتزی منظورم همون منو روی دکمش روی کنترله وinfolink country رویnone بعدشم تو خود اسمارت هاب از روی کنترول دکمه ی آبی رو زدم تنضیمات رو پیش فرض کردم سرور میره رو ایران ولی وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضمن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید دارم کلافه و دیوونه میشم از دست این عشوه های smart hub

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

منو فانتزی منظورم همون منو روی دکمش روی کنترله وinfolink country رویnone بعدشم تو خود اسمارت هاب از روی کنترول دکمه ی آبی رو زدم تنضیمات رو پیش فرض کردم سرور میره رو ایران ولی وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضمن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید دارم کلافه و دیوونه میشم از دست این عشوه های smart hub
    برای همینه که توصیه می کنم تو منو مخفی دستکاری نکنید. دکمه Exit کنترل رو 10 ثانیه نگه دار و ریست فکتوری کن تا همه تنظیمات برگردند به کارخانه. صبر کن تا اسمارت هاب آپدیت بشه که ممکنه وسط کار چند بار پیام خطا بده وقتی کامل آپدیت شد دیگه نباید مشکلی باشه.
    نمی دونم تلویزیون شما وب براوزر داره یا نه چون آپدیت اون خیلی بر قلقه و با مصیبت دانلود میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره web browser داره راستی اگه میشه درست و حسابی توضیح بدید قلقش چه جوریه لطفا سریعتر در ضمن مدلش UA40D6960

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره web browser داره راستی اگه میشه درست و حسابی توضیح بدید قلقش چه جوریه لطفا سریعتر
    در ضمن مدلش UA40D6960

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اره web browser داره راستی اگه میشه درست و حسابی توضیح بدید قلقش چه جوریه لطفا سریعتر
    در ضمن مدلش UA40D6960
    راهی نیست. اگر وسط آپدیت می پره بیرون باید انقدر تکرار کنی تا آخرش کامل آپدیت بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

وقتی دوباره نسب شد و تو منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم ولی دوباره وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

وقتی دوباره نسب شد و تو منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم ولی دوباره وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید
    ریست فکتوری کردی؟ اون developing رو بی خیال شو چیز بیخودیه رو operating بذارش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم چطوری میشه ورودی های hdmi غیر فعال رو روی led d5000 فعال کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام ما یه ال سی دی مدل 32a6afoc 530 داریم می خواستم آپگرید کنم. فریمورش رو پیدا نکردم. آیا این ال سی دی شبکه های دیجیتال رو می گیره. لطفا راهنمایی کنید

مدل : LA32B530P7R

می خوام به وسیله تلویزیون ویدیو پخش شه
    کسی نیست مرا یاری کند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا کسی نیست طریقه ورود به منو مخفی بلوری BD-D5900 رو بدونه صد البته به زبان فارسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •