اسم اون شات call of valor هستش؟؟
اسم اون شات call of valor هستش؟؟
دوستان برید پیش لورد ulrifc (نمی دونم درست نوشتم یا نه) که ته داستان الا دارم با همین پادشا به دو تا از شهر اصلی حمله کردم و پادشهاشون رو کشتم الا هم منو یه جورای ژنرال کرده و یه لقب داده به اسم سرمای چی چی و.... کلا برید خیلی حال می کنید من که سرم داره گیج میره انقدر انتخاب هست تو این
راستی من الا خونه گرفتم اما نمی دونم کجای شهره انقدر پول دادم بهش که تزئین کنند اما تو نقشه هیچی از خونه که علامت بده نیست
و چطوری زن بگیرم و بچه دار بشم؟![]()
این جنگ هاش خیلی کیف میده!من شوت Call Dragon رو میزدم و خودم از دور با تیرکمون میزم دشمنا رو!دوستان برید پیش لورد ulrifc (نمی دونم درست نوشتم یا نه) که ته داستان الا دارم با همین پادشا به دو تا از شهر اصلی حمله کردم و پادشهاشون رو کشتم الا هم منو یه جورای ژنرال کرده و یه لقب داده به اسم سرمای چی چی و.... کلا برید خیلی حال می کنید من که سرم داره گیج میره انقدر انتخاب هست تو این
راستی من الا خونه گرفتم اما نمی دونم کجای شهره انقدر پول دادم بهش که تزئین کنند اما تو نقشه هیچی از خونه که علامت بده نیست
و چطوری زن بگیرم و بچه دار بشم؟![]()
ببین اسم خونه ای که خریدی چیه.(توی لیست کوئست های فرعی هست)بعد از توی نقشه ی شهر خونتو پیدا کن.
برای زن گرفتن هم باید بری شهر riften و از یه شخصی به اسمم maramal یه گردنبند به اسم amulet of Mara رو بخری.(این maramal توی یه مکانی به اسم temple of mara هست.)
بعد گردنبندو بنداز گردنت و با شخصی که میخوای باهاش ازدواج کنی حرف بزن.(البته برای اون شخص اول بایدیه کوئست انجام بدی)
علی این شوت Call Dragon رو چجوری گرفتی ؟
توی کوئست های اصلی بازی بهت میدن. هر وقت بازی رو تموم کردی(کوئست اصلی) میتونی استفاده کنی.
با امپریال ها رفتین اونا چطورن؟ من با اولفریک تموم کردم جنگو
اگه اشتباه نکنم 4 تا اینجا گرفتم
Shrine of Mehrunes Dagon
نزدیک شهر Morthal هست متاسفانه Quest اش رو یادم نمی یاد
بعضی از مغازه دار ها هم دارن اما یه بار ازشون بخری تا یه چند وقتی نمی یارن مثل بقیه نیست که امروز بگیری فردا بیای بازم باشه
توی کالج جادوگری هم Enthlir اگه درست نوشته باشم می فروشه 900 تا که من پولش رو نداشتم و ازش نگرفتم
اونها ها هم که از درخت اویزون شده نمی شه گرفتشون
من خودمو تیکه تیکه کردم بهم نداد
Last edited by babak2002; 21-11-2011 at 20:13.
بازی چند ساعت طول میکشه زود تموم میشه یا مثل Dragon Age طولانیه ؟
زیاد طولانی نیست شاید 200 یا 300 ساعت![]()
یک باگ های خفنی توی میج داره!مثلا من لول 2 که شدم Magika گرفتم و شد 190 ولی حالا که نگاه میکنم میبینم شده 180!آیتمام رو هم تغییر ندادم!
دوستان من تو یه جای گیر کردم تو یه زندونه که باید با یکی حرف بزنم به اسم Esbren که اسم مرحلش فکر کنم the rateway warrnes من هر چقدر باهاش صحبت می کنم اون در رو باز نمی کنه حالا موندم باگ یا ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)