تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 125 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه sdp_30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    من یکی از این مدل رو برای یکی از دوستان خریدم چند روز پیش مجبور به تعویض ویندوز شدم همون نسخه home که روی لپ تاپ به صورت اورجینال بود رو نصب کردم اما با سریال پشت لپ تاپ اکتیور نمیشه ایا برای اکتیو کردم حتما باید به اینترنت دسترسی داشته باشم تا سریال چک بشه ؟

به سی دی درایور ها دسترسی نداشتم و الان دوستم میگه به اینترنت وصل نمیشه فکر می کنم قسمت شبکه مشکل داره چون یادم هست در device manager قسمت network زرد رنگ بود حالا راه حل چیه به نظر شما ؟ از کجا و چی رو باید دانلود کنم برای حل این مشکل
    با تشکر
    سلام
    دوست عزیز اکثر ویندوزایی که توی بازار هستن همه مورد دارن و غیر قانونی هستن شما باید همون موقع که ویندوز اورجینال دستگاه روش بود با برنامه ی فابریک dell data safe local back up سیستم رو recovery می کردین تا ویندوز اورجینالتونم از دست ندید .
    حالا چندتا راه دارید :
    1 - برید بازار و از مغازه های اونجا سوال کنید ببینید کسی ویندوز اورجینال رو داره ( بعضی از فروشنده ها با برنامه acronis و غیره از ویندوز فابریک back up میگیرن ) تا براتون بریزن تو هارد دیسک اکسترنال و شمام recovery کنید .
    2 - برید سایت dell قسمت support و driver download ، درایور های مورد نظرتون رو دانلود کنید تا هر ویندوزی که دوست دارید رو بدون نگرانی نصب کنید .
    اگر از ویندوز های متفرقه استفاده می کنین بعد از نصب دقت داشته باشین تا ویندوز active باشه اگر نبود به داخل دی وی دی ویندوز برید و از اونجا دنبال کرک یا windows genuine activator یا یه همچین چیزایی بگردین تا ویندوزتون رو اکتیو کنین ، تا جایی که من ویندوز های مختلف رو دیدم همشون داخلشون همچین فایلهایی داشتن مخصوصا مال شرکت گردو .
    بازم اگه اساتید راه های دیگه ای رو در نظر دارن به این دوستمون کمک کنن .
    Last edited by sdp_30g; 02-01-2012 at 19:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

12

سلام
    دوستان من واقعا شرمندم نمیدونم مطرح کردن این پستم اینجا درسته یا نه اما اگه شما عزیزان محبت کنین جوابمو بدینو راهنماییم کنین من ممنون میشم :
    من xps l501 دارم و الان حدود یک سال میشه که خریدمش و باطری من حدود 4 ماه هست که پیغام replacing battery میده و شارژ هم سریع خالی می کنه ، در حالت power saving بترکونه 45 دقیقه نگه میداره .
    اگه امکان داره راهنماییم کنین که چی کار می تونم بکنم اگر باید باطری بخرم بگید از کجا باید تهیه کنم یا اگر میشه همینو درستش کنم تورو خدا کمکم کنید کارم جوریه که به شارژ لپ تاپم نیاز دارم .
    بازم ممنونم

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

دوست عزیز تو سایت خود nvidia برو و مدل گرافیک رو از داخل گزینه هاش انتخاب کن و دانلودش ، آخرین ورژنش رو من گرفتم که حجمش حدود 196 مگابایت هستش
    دوست من شما ازباطری خوب مراقبت نکردی حالا چرا؟ ببین من الان چند ماهی میشه گرفتم هر وقت با برق کار میکنم تو قسمت پایین سمت راست کلیک راست میکنم تو تنظیمات باطری باطری رو از حالت شاژ در میارم .حالا چرا؟ چون وقتی با برق کار میکنی و همزمان داره شارژ میشه. باطری هم داره دشارژ انجام میده هم داره شارژ میشه در نتیجه به مرور زمان باطری کارایی خودشو ازست میده .حالا کار از کار گذشته هیچ نگران نباش به یه فروشگاه معتبر و آشنا برو یه باطری اصل XPS سفارش بده واست بیاره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من شما ازباطری خوب مراقبت نکردی حالا چرا؟ ببین من الان چند ماهی میشه گرفتم هر وقت با برق کار میکنم تو قسمت پایین سمت راست کلیک راست میکنم تو تنظیمات باطری باطری رو از حالت شاژ در میارم .حالا چرا؟ چون وقتی با برق کار میکنی و همزمان داره شارژ میشه. باطری هم داره دشارژ انجام میده هم داره شارژ میشه در نتیجه به مرور زمان باطری کارایی خودشو ازست میده .حالا کار از کار گذشته هیچ نگران نباش به یه فروشگاه معتبر و آشنا برو یه باطری اصل XPS سفارش بده واست بیاره
    ممنون از اینکه جواب دادی ، بدبختی همین جاست من پایتخت رفتم نمایندگی دل مغازه های دیگه هر جا بگی رفتم اما همشون گفتن باطریش هنوز نیومده من نمیدونم این دستگاه الان حدود یک سال یک سال و نیمه که اومده اونوقت چرا باطری نیستش در تعجبم ! یکی دوجا یهم گفتن باید سقارش بدی اما نزدیک به 170 180 واست در میاد تازه این قیمت که میگم مال 4 - 5 ماه پیشه الان که دیگه دلار وحشتناک گرون شده خدا میدونه چه قیمتی می خوان بهم بگن .
    دوستان عزیز اگه کسی بازم آشنایی فروشنده ای چیزی رو میشناسه کمک کنه ، ممنونم .
    دوست من که محبت کردی جواب دادی این کاری که گفتی هنگام وصل کردن لپ تاپ به برق با باطری انجام میدی ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاست به چه دردی می خوره ؟ آیا واسه باطری یا لپ تاپ مشکل ایجاد نمی کنه ! یه مقدار توضیحات بیشتر می خوام . ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

1

ممنون از اینکه جواب دادی ، بدبختی همین جاست من پایتخت رفتم نمایندگی دل مغازه های دیگه هر جا بگی رفتم اما همشون گفتن باطریش هنوز نیومده من نمیدونم این دستگاه الان حدود یک سال یک سال و نیمه که اومده اونوقت چرا باطری نیستش در تعجبم ! یکی دوجا یهم گفتن باید سقارش بدی اما نزدیک به 170 180 واست در میاد تازه این قیمت که میگم مال 4 - 5 ماه پیشه الان که دیگه دلار وحشتناک گرون شده خدا میدونه چه قیمتی می خوان بهم بگن .
    دوستان عزیز اگه کسی بازم آشنایی فروشنده ای چیزی رو میشناسه کمک کنه ، ممنونم .
    دوست من که محبت کردی جواب دادی این کاری که گفتی هنگام وصل کردن لپ تاپ به برق با باطری انجام میدی ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاست به چه دردی می خوره ؟ آیا واسه باطری یا لپ تاپ مشکل ایجاد نمی کنه ! یه مقدار توضیحات بیشتر می خوام . ممنونم
    دوست عزیز تو صفحه دستکتاپ پایین سمت راست اونجا که عکس باطریتو زده و درجه باطری رو نشون داده کلیک راست کن گزینه dell battery meter رو بزن وتیک turn off battery charging رو هم بزن اینجوری دیگه لب تاب وقتی به برقه دیگه شارژ نمیشه وبا خیال راحت از برق بدون آسیب دیدن باطری استفاده کن.
    اینم عکساش برات گرفتم گیج نشی

کلیک راست کن گزینهdell battery meter

راستی تا یادم نرفته اینم بگم من یه آشنا دارم ازش میپرسم ببینم آیا باطریشو داره یا نه بعد حتما خبرت میکنم

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام چند ماهی میشه از گرفتن لبتابم میگزره اما همه ی اینترنت رو زیرو رو کردم ولی نتونستم راهی برای این مشکل پیدا کنم از اونجایی که لب تابم دو تا گرافیک داره این بازی گرافیک nvidia رو نمیشناسه آیا کسی هست بتونه این مشکلو حل کنه یا اصلان حل شدنی هست؟!

سلام
    آپدیت جدید گرافیک کارت intel رو نصب کن میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کنی . توی قسمت video و intel 3000 .
    با این کار مقداری از رم سیستم به کارت اول گرافیک اضافه میشه

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

دوستان برای اینکه باطری لپتاب یا هر وسیله ای که پرتابل هس خراب نشه . سعی کنین به تعداد زیاد هی به صورت dc و ac استفاده نکین . منظورم اینه که یا به صورت طولانی به صورت dc استفاده کنین و یا اینکه به شارژر وصل کنین .
    باطری زمانی خراب میشه که به مدت طولانی و تعداد دفعات زیاد در شارژ باشه .
    در ضمن زمانیکه باطریتون به حداکثر شارژ یعنی 100% رسید به صورت اتوماتیک شارژ غیرفعال میشه پس نگران وصل بودن برق شهر به سیستمتون به صورت دائم نباشید .
    در کل باید بگم که تا میتونید از برق شهر استفاده کنین تا میزان کمتری مجبور به شارژ باطری باشید .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز تو صفحه دستکتاپ پایین سمت راست اونجا که عکس باطریتو زده و درجه باطری رو نشون داده کلیک راست کن گزینه dell battery meter رو بزن وتیک turn off battery charging رو هم بزن اینجوری دیگه لب تاب وقتی به برقه دیگه شارژ نمیشه وبا خیال راحت از برق بدون آسیب دیدن باطری استفاده کن.
    اینم عکساش برات گرفتم گیج نشی

کلیک راست کن گزینهdell battery meter

راستی تا یادم نرفته اینم بگم من یه آشنا دارم ازش میپرسم ببینم آیا باطریشو داره یا نه بعد حتما خبرت میکنم
    داداش دستت درد نکنه یه دنیا ممنونم ازت فقط این گزینه هایی که واسه شما داره واسه من نداره :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه xps 501 خریدم و ویندوزش رو خودم عوض کردم حالا کارت گرافیک Intel دیگه نصب نمیشه بیش از 2 GB درایور از این ور اون ور دانلود کردم فایده نداشته لطفا کمک.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه xps 501 خریدم و ویندوزش رو خودم عوض کردم حالا کارت گرافیک Intel دیگه نصب نمیشه بیش از 2 GB درایور از این ور اون ور دانلود کردم فایده نداشته لطفا کمک.
    ویندوزهای دیگه رو هم چک کردی؟ممکنه مشکل از ویندوزی که نصب کردی باشه.یه بار دیگه ویندوزتو عوض کن ببین مشکل حل میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان امتحان میکنم فعلا مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •