تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 284 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با 3 تیغه مخالفم...

به نظرم ارزش داره 150 تومن برای 4 تیغه بیشتر هزینه کرد...

سه تیغه داشتم که میگم....5 دقیقه برای 3 تیغه غیر ممکنه....حتی 10 دقیقه! مگه اینکه دقیق نخواید اصلاح کنید....آخه دیدم بعضیا اصلاح میکنن ولی بعدش که از نزدیک نگاه میکنی بعضی جاها رو جا گذاشتن....

اصلاح دقیق حداقل 15 دقیقه وقت میخواد.مگه اینکه از اونایی باشین که کم مو هستن...و 3 روز هم بگذره ریش آنچنانی در نمیارن!

البته این میزان در 5 تیغه به خاطر سر بزرگش و تیغ زیادش پایین تر میاد...

براون هم همش تبلیغ الکیه...من حتی اگه میخواستم 3 تیغه بگیرم سراغ 790 براون نمیرفتم....سه تیغه پاناسونیک رو ترجیح میدادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این مدلهای 5تیغه که قیمتش وحشتناکه دیگه قیدش رو زدم من
    حالا به نظرتون مدلهای 4تیغه و 3تیغه تفاوتشون در چه حدهست و ارزش 150هزار تومن اختلاف رو داره؟
    ما که پول نداریم 3بارم میکشیم روی صورتمون حالا 10دقیقه هم وقت میزاریم!!! .حالا ارزش 150تومن بیشتر رو داره 4تیغه ها؟یا همون LT20 رو بگیرم خیال راحت.
    سلام. من هم LT-20 رو دارم و هم LV-61 رو. قیمتشون بیشتر از 300 تومن فرق داره ولی تفاوت در کیفیت اصلاح اونقدر نیست . حالا نمیدونم عمرشون چقدر فرق داره؟ والا من اگه جای شما بودم LF-51 رو میخریدم. چون فکر میکنم یک چیز متوسط بگیری بهتره. ولی اینو بگم LT20 هم ریش تراش خوبی هست . حالا شاید بعد از 4-5 سال استفاده مجبور بشی عوض کنی. ولی اینو هم بدون ریش تراش های فویلی رو بهتره هر روز استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من با 3 تیغه مخالفم...

سه تیغه داشتم که میگم....5 دقیقه برای 3 تیغه غیر ممکنه....حتی 10 دقیقه! مگه اینکه دقیق نخواید اصلاح کنید....آخه دیدم بعضیا اصلاح میکنن ولی بعدش که از نزدیک نگاه میکنی بعضی جاها رو جا گذاشتن....

اصلاح دقیق حداقل 15 دقیقه وقت میخواد.مگه اینکه از اونایی باشین که کم مو هستن...و 3 روز هم بگذره ریش آنچنانی در نمیارن!

براون هم همش تبلیغ الکیه...من حتی اگه میخواستم 3 تیغه بگیرم سراغ 790 براون نمیرفتم....سه تیغه پاناسونیک رو ترجیح میدادم
    یعنی تنها مزیت 5تیغه نسبت به 3تیغه در زمان اصلاح کردنه؟
    اگه اینطور باشه که من وقتم زیاده و ریشمم خیلی پرپشت نیست...و دلیلم برای استفاده از ماشین ریش تراش یکی به خاطر حساسیت پوستم هست که جوش میزنه و بعدشم راحتی اصلاح هر روزه
    پس همون 3تیغه هم برای صورتم و . هم جیبم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. من هم LT-20 رو دارم و هم LV-61 رو. قیمتشون بیشتر از 300 تومن فرق داره ولی تفاوت در کیفیت اصلاح اونقدر نیست . حالا نمیدونم عمرشون چقدر فرق داره؟ والا من اگه جای شما بودم LF-51 رو میخریدم. چون فکر میکنم یک چیز متوسط بگیری بهتره. ولی اینو بگم LT20 هم ریش تراش خوبی هست . حالا شاید بعد از 4-5 سال استفاده مجبور بشی عوض کنی. ولی اینو هم بدون ریش تراش های فویلی رو بهتره هر روز استفاده کنی.
    برتری LF51 نسبت به LT20 چیه دوست من که اونو پیشنهاد دادین؟این مدل هم اگه اشتباه نکنم اختلاف قیمت حدود 150تومن دارن
    دلیل اینکه میگید 4-5سال دیگه باید عوضش کنیم چیه؟ار لحاظ کارایی و طول عمر منظورتونه که 4-5سال عمر میکنن یا دلیل دیگه؟و مگه مدلهای 4 یا 5تیغه مگه در مقایسه با مدل 3 تیغه چقدر عمر میکنه؟مگه تفاوتی دارن توی کیفیت ساخت و قطعات؟
    و اینکه اگه هرروز استفاده نشه چه مشکلی پیش میاد؟و این یه قانون کلی هست که باید هرروز استفاده بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برتری LF51 نسبت به LT20 چیه دوست من که اونو پیشنهاد دادین؟این مدل هم اگه اشتباه نکنم اختلاف قیمت حدود 150تومن دارن
    دلیل اینکه میگید 4-5سال دیگه باید عوضش کنیم چیه؟ار لحاظ کارایی و طول عمر منظورتونه که 4-5سال عمر میکنن یا دلیل دیگه؟و مگه مدلهای 4 یا 5تیغه مگه در مقایسه با مدل 3 تیغه چقدر عمر میکنه؟مگه تفاوتی دارن توی کیفیت ساخت و قطعات؟
    و اینکه اگه هرروز استفاده نشه چه مشکلی پیش میاد؟و این یه قانون کلی هست که باید هرروز استفاده بشه؟
    برتری LF51 به LT20 کیفیت ساخت و راحتی اصلاح اونه. موتور LT20 ضعیفتره و شما که میگین میخواین باهاش 10 دقیقه اصلاح کنین موتورش بیشتر به فشار میافته. اگه هر روز اصلاح کنین ریش تراش کمتر به فشار می افته و اصلاح شما هم راحت تر و سریع تر خواهد بود. عموما اونهایی بیشتر ریش تراش فویلی میخرن که بخوان هر روز اصلاح کنن. البته این بستگی به سرعت رشد ریش هم داره.

6. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود به دوستان و اساتید
    - بنده یه ریش تراشی میخوام که از ته بزنه و صورت رو نرم کنه -
    - زیر گردن رو قرمز نکنه
    - قیمتش تا 250 باشه .
    ممنون میشم راهنمائیم کنید .

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من با 3 تیغه مخالفم...

سلام
    دوست عزیز بفرمایید موقع اصلاح خشک با پاناسونیک LF51 فویل داغ نمیکنه ؟ و احساس گرمای زیاد به پوست منتقل نمیشه ؟ (با توجه به اینکه دور موتور 14000 است) .
    سپاس

در آغاز فعالیت pandora tomorrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه PHILIPS RQ1250 خریدم بی گارانتی 340 تومن ! نظرتون چیه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان یه PHILIPS RQ1250 خریدم بی گارانتی 340 تومن ! نظرتون چیه ؟!
    خوب خریدیش. مبارک باشه. ریشتراش خوبیه. یکمی حوصله کنی پوستت عادت میکنه. در اول استفاده زیاد به پوستت فشار نده و با سرعت کم اصلاح کن. حتما سعی کن با فوم اصلاح کنی. فیلیپس با پوست من که سازگار نبود . انشالله با شما راه بیاد.

11. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pandora tomorrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه ! تجربه های خوبی رو در میون گزاشتی...
    راستی استفاده روزانه بکنم به نظرتون ؟! یعنی هر صبح اصلاح کنم ؟ اصلا اینکارو بکنم پوست داغون نمیشه؟
    گفتی فوم ! من الان با فوم اصلاح کنم سرشو بگیرم زیر اب واسه پاک کردنش؟ کله دستگاه زیر اب بره خراب نمیشه؟ البته نمیخوام ببرم زیر اب میخوام بدونم در کل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •