تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 126 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض هک جیمیل

سلام دوستان دیروز جیمیل من هک شد از طریق گوگل اقدام کردم این پیام واسم اومد
    Dear Google User,

Our records show that you were able to sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Because you've activated 2-step verification to protect your account, some applications require the security step of an application-specific password (instead of your personal password) when you sign in. Examples include email clients like Outlook and Thunderbird, installed chat clients like Google Talk, and smartphone apps like Gmail and Google Calendar. For steps and tips, please see our "Sign in using application-specific passwords" article on our Help Center.

If you're interested in changing your 2-step verification settings, please see our easy "About 2-Step Verification" page.

If you're still having trouble accessing your account, please reply to this message and we'll be happy to assist you.

Sincerely,
    The Google Accounts Team

منظورش دقیقا نفهمیدم ممنون میشم کمک کنید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان دیروز جیمیل من هک شد از طریق گوگل اقدام کردم این پیام واسم اومد
    Dear Google User,

Our records show that you were able to sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Because you've activated 2-step verification to protect your account, some applications require the security step of an application-specific password (instead of your personal password) when you sign in. Examples include email clients like Outlook and Thunderbird, installed chat clients like Google Talk, and smartphone apps like Gmail and Google Calendar. For steps and tips, please see our "Sign in using application-specific passwords" article on our Help Center.

If you're interested in changing your 2-step verification settings, please see our easy "About 2-Step Verification" page.

If you're still having trouble accessing your account, please reply to this message and we'll be happy to assist you.

Sincerely,
    The Google Accounts Team

منظورش دقیقا نفهمیدم ممنون میشم کمک کنید
    می گه که میتونی وارد اکانتت بشی طبق مدارکشون. و شما تست دو مرحله ای شناخت کاربر رو فعال کردید. یعنی غیر از پسورد ازتون میخواد که کدی که به موبایلتون هم میاد وارد کنید. بنابراین ممکنه برخی از اپلیکیشن ها پسورد خودشونو داشته باشند جای پسورد جی میل. مثلا گوگل تاک یا اوتلوک. در ضمن احتمالا دوتا هایپر لینک داره تو مطلب یکیش بای رهنمایی برای پسورد مخصوص اپلیکیشین های دیگست. یکیم اینکه چجوری با این تایید دو مرحله ای کار کنی

3. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان .
    چکار کنیم تا با مشکلاتِ وارد شدن به ایمیل روبرو نشیم ؟
    1- از ایمیلِ جایگزین برای شناساندنِ خودتون به جی میل استفاده نکنین چون گاهی با عوض کردن مرورگر و یا آی پی و یا کامپیوتر , جی میل بهتون شک میکنه و اجازه ی ورود به ایمیلتون رو نمیده و اگر ایمیل جایگزین ثبت کرده باشین ازتون میخوادش تا مطمئن بشه شما هکـر نیستین
    گاهی فقط میگه ایمیل جایگزین چیه و اگر درست پاسخ بدین میتونین وارد بشین
    اما گاهی یک کد یا لینک رو میفرسته به ایمیل جایگزین که ممکنه بخاطر عوض شدنِ آی پی یا کامپیوتر نتونین وارد ایمیلِ جایگزین هم بشین اونوقت گیر میافتین خصوصاً اگر که ایمیلِ جایگزینِ ایمیلِ جایگزین هم اون یکی ایمیلتون باشه , دیگه کاملاً گیر میافتین
    2- به جای ایمیلِ جایگزین از شماره موبایل استفاده کنین برای بازیابی یا تغییر پاسوورد
    3- اگر شماره موبایلتون رو عوض کردین حتماً حتماً در ایمیلهاتون هم شماره ی جدید رو ثبت کنین

5. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

.
    خصوصاً اگر که ایمیلِ جایگزینِ ایمیلِ جایگزین هم اون یکی ایمیلتون باشه , دیگه کاملاً گیر میافتین
    مرسی دوست عزیز. منظورتون رو از این جمله متوجه نشدم! یعنی چی؟
    یعنی برفرض ایمیل جایگـزین جیمـیلمون رو یک ایمیل یـاهو بدیم، و ایـمیل جایگزین اون یـاهو رو هم همین جیـمیلـمون بدیم؟

7. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.
    منظورتون رو از این جمله متوجه نشدم! یعنی چی؟
    یعنی برفرض ایمیل جایگـزین جیمـیلمون رو یک ایمیل یـاهو بدیم، و ایـمیل جایگزین اون یـاهو رو هم همین جیـمیلـمون بدیم؟
    سلام
    بله , درسته
    مثال:
    ایمیل اول:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ايميل جايگزینش که برای بازیابی پاسوورد و یا شناساندن به جیمیل استفاده شده:
    2469@gmail
    ایمیل جایگرین این ایمیل هم همون 1234@gmail هست
    حالا اگر به هر دلیل نشه وارد اولی شد , به احتمال زیاد به همون دلیل هم نمیشه وارد دومی شد

هیچ چیزی بهتر از شماره موبایل نیست و به محض تغییر موبایل هم باید در ایمیل هم تغییر کنه

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من حواسم نبود و تمام sent mail هام رو پاک کردم و از سطل آشغال هم پاک کردم
    راهی برای بازگشتشون هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان.من حواسم نبود و تمام sent mail هام رو پاک کردم و از سطل آشغال هم پاک کردم راهی برای بازگشتشون هست؟
    سلام
    اطلاعاتی که مینویسم از قسمت پشتیبانی gmail هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر به صورت موقت از سطل آشغال حذف کرده باشین پس تا 30 روز قابل بازیابی هست . روشش هم همونجا شرح داده شده
    اما اگر با دکمه ی delete for ever حذف کرده باشین فقط با دو روش ممکنه قابل بازیابی باشه . البته نوشته اگر یه نفر وارد ایمیلتون شده و اونها رو پاک کرده از این 2 استفاده کنین
    1. Complete this process to secure your account. انجام این کارها برای امنتیت حسابتون
    2. File a report گزارش دادن
    اگر هم پیامهاتون غیب میشه یا نمیرسه اینجا رو کلیک کنین در همون صفحه
    Have your messages gone missing? Click here to start investigating.

12. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید مزاحتون شدیم.
    میخواستم بدونم اگه جیمیل حذف کنیم دوباره بخواهیم همون آی دی رو بسازیم باید چند ماهی منتظر بمونیم یا اینکه سریع میشه همون رو دوباره ساخت؟

در ضمن قسمت چت تو جیمیل میخوام یکی رو پاک کنم. انگار اینوایتش کردم خودم. زیرش نوشته invitation send .میرم داخل چتش بعد تنظیماتش . بعد که دکمه delete رو میزنم نمیره. من میخوام لغو کنم. هر کاری کردم نرفت. رو مخه خب!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ی جیمیل دارم. حالا میخام تایید دو مرحله ای فعال کنم هر شماره ای میدم میگه Invalid number, try again
    چه کنم؟ حتی شماره که واسه ریکاوری رو دادم و پیشفرض مینویسشو قبول نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

???????? کسی نمیدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •