من که فکر نمی کنم راهی باشه حالا زیپ کد یه چیزی آدم زیپ کدشو نمی ده یا مجبور می شه بسازه مثلا اونوقت ها که یاهو ایرانو نداشت چرا تاریخ تولیدو چرت و پرت می دید خوب تاریخ تولد خودتو بده که یادت نره
من که فکر نمی کنم راهی باشه حالا زیپ کد یه چیزی آدم زیپ کدشو نمی ده یا مجبور می شه بسازه مثلا اونوقت ها که یاهو ایرانو نداشت چرا تاریخ تولیدو چرت و پرت می دید خوب تاریخ تولد خودتو بده که یادت نره
هیچ راهی به نظرتون نمیرسه تارخ ایمیلم پیدا کنم؟
تا همین چند وقت پیش هر کاری می کردم تا به ورژن کلاسیک برگرم نمیشد . توی اینترنت سرچ کرده بودم نوشته بود از طریق غیرفعال کردن جاوا میشه برگشت ولی من هرچی لینک برگشت به کلاسیک رو می زدم عمل نمی کرد و دوباره همون ورژن جدید می اومد و هیچ فایده ای نداشت . تا اینکه اومدم و پست شما رو دیدم که غیرفعال کردن جاوا برای شما کار می کنه و به کلاسیک برگشتین . من هم تا پست شما رو خوندم یک بار دیگه که این راه رو امتجان کردم اینبار درست عمل کرد و الان برگشتم به ورژن کلاسیک
نمی دونی شما با این پست ات چقدر من رو خوشحال کردی . خیلی دعات می کنم![]()
با سلام به تمامی دوستان
ایمیل من چند هفته ی هست که به صورت عادی باز نمیشه ، پسورد را صحیح وارد میکنم ولی ازم سوالات امنیتی و ایمیل پشتیبانی میخواد که من هیچ کدوم را یادم نیست.
البته با یاهو مسنجر میتونم وارد ایمیل بشم ولی وقتی که میخوام وارد account info بشم که سوالات امنیتی را تغییر بدم یوزر و پسورد را که وارد میکنم پیغام This page requires that you have Javascript enabled on your browser.
میده در صورتی که جاوا اسکریپ هم فعاله با 2تا مرورگر هم انجام دادم بازم همین پیغام را میده.
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اولا اگر جاوات اپدیت نباشه 7.11 فایرفاکس اجازه استفاده نمی ده دوما برو تنظیمات کنترل پنل جاوا رو ببین ممکنه سکیوریتی رو رو های گذوشته باشی مشکل ساز شده باشه پیشنهاد می شه بعد از اعمال تغییرات دوباره سکیوریتیتو های کنی سوما ممکنه به دلبل مشکلات جاوا فعلا یاهو با خودش درگیر باشه یه روز دیگه دوبره چک کن
سلام من یه مشکلی با فرستادن فایلهای rar دارم و اونم اینه که نمیتونم اونا را پیوست کنم و ارور میده.hotmail هم امتحان کردم نشد.ولی اگه بخوام همون فایلارو تک تک بفرستم این مشکل رو ندارم.چرا؟
من تا حالا با رر مشکلی نداشتم ببین حجم فایلت وقتی زیپشون می کنی با هم از حجمی که اجازه داری با میل بفرستی بیشتر می شه یا نه ممکنه به خاطر همین مشکل داشته باشه یه بارم پسوندشو عوض کن خودت ببین شاید جدیدا قانونی باشه که با پسوند رر نشه اتچ کرد
نه حتی با حجم 4 مگ هم نمبفرسته
حالا من برعکس شما از کلاسیکش بهتر خوشم میاد و راحت تر کار میکنم باهاش
اگر جاوا غیر فعال باشه، یاهو سوال می کنه فقط این دفعه کلاسیک بره یا برای همیشه. اگر برای همیشه رو کلیک کنید، همواره کلاسیک میاد مگر اینکه دوباره خودتون دستی فعال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)