تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 258 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من رمز ایمیلم هر چی میزنم میگه اشتباهه سوالامم یادم نیست یه ایمیل زدم به یاهو گفتم پسوردم درسته ولی نمیتونم وارد شم و مطمنم کسی واردش نشده اون هم یه ایمیل فرستادش که zip cod و تارخ تولد تو لینک که فرستادیم بفرست ولی متاسفانه چون ایمیل 2009 ساختم اینا هم یادم نیست چی وارد کردم.راهی هست بفهمم zip cod و تاریخ تولدم ؟
    من که فکر نمی کنم راهی باشه حالا زیپ کد یه چیزی آدم زیپ کدشو نمی ده یا مجبور می شه بسازه مثلا اونوقت ها که یاهو ایرانو نداشت چرا تاریخ تولیدو چرت و پرت می دید خوب تاریخ تولد خودتو بده که یادت نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من که فکر نمی کنم راهی باشه حالا زیپ کد یه چیزی آدم زیپ کدشو نمی ده یا مجبور می شه بسازه مثلا اونوقت ها که یاهو ایرانو نداشت چرا تاریخ تولیدو چرت و پرت می دید خوب تاریخ تولد خودتو بده که یادت نره
    هیچ راهی به نظرتون نمیرسه تارخ ایمیلم پیدا کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مثل اینکه میل نسخه جدید رو نمی شه کلاسیک کرد. ولی این دو سه روزه که جاوا مشکل امنیتی داره من جاوا اسکریپتو تو مرورگرم غیر فعال کردم حالا می رم تو میلم می گه که مرل قبلش باید بکنی منم کلیک می کنم می شه کلاسیک ولی واقعا کارکردن باهاش سخته من که توصیه نمب کنم
    تا همین چند وقت پیش هر کاری می کردم تا به ورژن کلاسیک برگرم نمیشد . توی اینترنت سرچ کرده بودم نوشته بود از طریق غیرفعال کردن جاوا میشه برگشت ولی من هرچی لینک برگشت به کلاسیک رو می زدم عمل نمی کرد و دوباره همون ورژن جدید می اومد و هیچ فایده ای نداشت . تا اینکه اومدم و پست شما رو دیدم که غیرفعال کردن جاوا برای شما کار می کنه و به کلاسیک برگشتین . من هم تا پست شما رو خوندم یک بار دیگه که این راه رو امتجان کردم اینبار درست عمل کرد و الان برگشتم به ورژن کلاسیک
    نمی دونی شما با این پست ات چقدر من رو خوشحال کردی . خیلی دعات می کنم

4. 2 کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

ایمیل من چند هفته ی هست که به صورت عادی باز نمیشه ، پسورد را صحیح وارد میکنم ولی ازم سوالات امنیتی و ایمیل پشتیبانی میخواد که من هیچ کدوم را یادم نیست.
    البته با یاهو مسنجر میتونم وارد ایمیل بشم ولی وقتی که میخوام وارد account info بشم که سوالات امنیتی را تغییر بدم یوزر و پسورد را که وارد میکنم پیغام This page requires that you have Javascript enabled on your browser.
    میده در صورتی که جاوا اسکریپ هم فعاله با 2تا مرورگر هم انجام دادم بازم همین پیغام را میده.

حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان ایمیل من چند هفته ی هست که به صورت عادی باز نمیشه ، پسورد را صحیح وارد میکنم ولی ازم سوالات امنیتی و ایمیل پشتیبانی میخواد که من هیچ کدوم را یادم نیست. البته با یاهو مسنجر میتونم وارد ایمیل بشم ولی وقتی که میخوام وارد account info بشم که سوالات امنیتی را تغییر بدم یوزر و پسورد را که وارد میکنم پیغام This page requires that you have Javascript enabled on your browser. میده در صورتی که جاوا اسکریپ هم فعاله با 2تا مرورگر هم انجام دادم بازم همین پیغام را میده. حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اولا اگر جاوات اپدیت نباشه 7.11 فایرفاکس اجازه استفاده نمی ده دوما برو تنظیمات کنترل پنل جاوا رو ببین ممکنه سکیوریتی رو رو های گذوشته باشی مشکل ساز شده باشه پیشنهاد می شه بعد از اعمال تغییرات دوباره سکیوریتیتو های کنی سوما ممکنه به دلبل مشکلات جاوا فعلا یاهو با خودش درگیر باشه یه روز دیگه دوبره چک کن

7. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من یه مشکلی با فرستادن فایلهای rar دارم و اونم اینه که نمیتونم اونا را پیوست کنم و ارور میده.hotmail هم امتحان کردم نشد.ولی اگه بخوام همون فایلارو تک تک بفرستم این مشکل رو ندارم.چرا؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من یه مشکلی با فرستادن فایلهای rar دارم و اونم اینه که نمیتونم اونا را پیوست کنم و ارور میده.hotmail هم امتحان کردم نشد.ولی اگه بخوام همون فایلارو تک تک بفرستم این مشکل رو ندارم.چرا؟
    من تا حالا با رر مشکلی نداشتم ببین حجم فایلت وقتی زیپشون می کنی با هم از حجمی که اجازه داری با میل بفرستی بیشتر می شه یا نه ممکنه به خاطر همین مشکل داشته باشه یه بارم پسوندشو عوض کن خودت ببین شاید جدیدا قانونی باشه که با پسوند رر نشه اتچ کرد

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من تا حالا با رر مشکلی نداشتم ببین حجم فایلت وقتی زیپشون می کنی با هم از حجمی که اجازه داری با میل بفرستی بیشتر می شه یا نه ممکنه به خاطر همین مشکل داشته باشه یه بارم پسوندشو عوض کن خودت ببین شاید جدیدا قانونی باشه که با پسوند رر نشه اتچ کرد
    نه حتی با حجم 4 مگ هم نمبفرسته

پروفشنال محمد نامدار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مثل اینکه میل نسخه جدید رو نمی شه کلاسیک کرد. ولی این دو سه روزه که جاوا مشکل امنیتی داره من جاوا اسکریپتو تو مرورگرم غیر فعال کردم حالا می رم تو میلم می گه که مرل قبلش باید بکنی منم کلیک می کنم می شه کلاسیک ولی واقعا کارکردن باهاش سخته من که توصیه نمب کنم

حالا من برعکس شما از کلاسیکش بهتر خوشم میاد و راحت تر کار میکنم باهاش

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر جاوا غیر فعال باشه، یاهو سوال می کنه فقط این دفعه کلاسیک بره یا برای همیشه. اگر برای همیشه رو کلیک کنید، همواره کلاسیک میاد مگر اینکه دوباره خودتون دستی فعال کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •