فولیکا رو نزدم ولی اویدرم رو بهت پیشنهاد میکنم چون مصرف میکنم ولی باید ببینی چه شامپویی به سرت میوفته ..... لوسیون هم قبلا سینره میزدم خوب بود ولی الان دوباره گرفتم فایده نداره ..... یا لوسیون سریتا بگیر یا فولیکا یا اویدرم .... هر 3تاش محصولاش خوبه
فولیکا رو نزدم ولی اویدرم رو بهت پیشنهاد میکنم چون مصرف میکنم ولی باید ببینی چه شامپویی به سرت میوفته ..... لوسیون هم قبلا سینره میزدم خوب بود ولی الان دوباره گرفتم فایده نداره ..... یا لوسیون سریتا بگیر یا فولیکا یا اویدرم .... هر 3تاش محصولاش خوبه
سلام
راستش من در مورد شامپو سریتا و کلا محصولات سریتا چندان نظر خوبی ندارم
شامپویی که گرفتید بعد از تست توسط بنده هم باعث خارش میشد
از محلول های ریزشش هم اصلا راضی نبودم
کلا محصولات ایروکس بهتره
اگه نمیخواید شامپوی قبلی رو بزنید ...شامپوی مخصوص موهای چرب ایروکس رو بخرید اگر موهاتون چربه
اگه هنوز خارش داشتید مسئله از جای دیگه س و احتمالا باید بتامتازونی چیزی بزنید که البته بهتره دکتر کف سرتون رو ببینه که آیا ملتهب شده یا نه...
در ضمن اینو بدونید که مصرف راکوتان باعث نرم شدن و نازک و کم حجم شدن مو میشه و در طول مصرفش هیچ راه چاره ای هم نداره!! جز اینکه درمان رو کامل کنید..بعد از 2 ماه مصرف نکردن راکوتان وقتی از بدنتون خارج شد موها کم کم به حالت قبل برگرده! این یک مسئله مهم هست برای کسایی که میخوان پوست صافی با راکوتان داشته باشند ولی این هم یکی از عوارضش هست
شامپو بدن برای پوست چرب فولیکا داره...رنگش سبز هست! تیوپی هم هست
سلام
کلوران آقایون بخر بهتره
سیلیکون داره!
شامپو گزنه کلوران + شامپو اکوفن
سیلیکون توش نمیبینید؟
باید خدمتتون عرض کنم که ابریشم و کلاژن هر دو پلیمر های سیلیکونی هستند!
سریتا نخرید! اکثرا خارش مو دارند با این شامپو
گزنه کلوران بهتره!
رنج پایین تر و ایرانی میتونید شامپوی موهای چرب دیترون بخرید!
لوسیون ضد ریزش ایرانی : ایروکس ( رنگ محلولش قهوه ای هست )
لوسیون خارجی : رینفولتیل , سیستین بی بایورگا , نوافن ACM , کروناستیم دوکری , ویتال کر
آمپول مو : کلوران آقایون , رینفولتیل آقایان ( 3 بار در هفته و قیمت هم بالاتر از لوسیون هاست .حدود صد تومن!!! اثر بهتر )
کلیه محلول های فوق ( غیر از آمپول ها ) حداقل باید 3 ماه مصرف بشن..هر شب قبل از خواب و روی موی تمیز و شسته شده!
Last edited by Ali_softcenter; 11-10-2013 at 02:00.
من دارم اکتزینگ میزنم به موهام نه خارش داره نه چیزی .... شوره که دیگه کلا داره از بین میره ریزشمم داره کمتر میشه
سریتا نخرید! اکثرا خارش مو دارند با این شامپو
گزنه کلوران بهتره!
رنج پایین تر و ایرانی میتونید شامپوی موهای چرب دیترون بخرید!
لوسیون ضد ریزش ایرانی : ایروکس ( رنگ محلولش قهوه ای هست )
لوسیون خارجی : رینفولتیل , سیستین بی بایورگا , نوافن ACM , کروناستیم دوکری , ویتال کر
آمپول مو : کلوران آقایون , رینفولتیل آقایان ( 3 بار در هفته و قیمت هم بالاتر از لوسیون هاست .حدود صد تومن!!! اثر بهتر )
کلیه محلول های فوق ( غیر از آمپول ها ) حداقل باید 3 ماه مصرف بشن..هر شب قبل از خواب و روی موی تمیز و شسته شده![/QUOTE]
خوش به حالتون
به هر حال من اکثر دیدم و شنیدم که با شامپوی سریتای سبز مشکل خارش داشتند. از جمله خودم.
مسلما 100% ی نیست! مسلما به کسی که خارش گرفته میگم که دیگه استفاده نکنه و توصیه هم نمیکنم کسی خریداری کنه.
محلول های ضد ریزش سریتا رو هم از هر 10 نفر 7 نفر رو دیدم که تاثیری نداشته در ریزش مو...من جمله خودم هم تست کردم.
مسلما خیلی از توصیه های برند ها حتی توسط دکتر های متخصص پوست از فیدبک هایی نشات میگیره که بیماران دادند.
اگر هم منظورتون اویدرم بود به هر حال این شامپو پلیمر های سیلیکونی داره و اکثر برند های معتبر دنیا هم سیلیکون رو از محصولاتشون حذف کردند....در ضمن این شامپوی ضد ریزش اویدرم هیچ ارتباطی به شوره سر نداره!
البته شامپو ضد شوره ش خوبه. من فید بک های مثبت داشتم از افراد دیگه/
Last edited by Ali_softcenter; 11-10-2013 at 02:20.
لطفا یک صابون و یا مایع شستشوی صورت معرفی کنید که پوست صورت رو نرم و شاداب کنه
من ابتدا از سدر استفاده میکردم که خیلی عالی جواب میداد ولی به علت کثیف کاری و غر های اعضای خانواده گذاشتمش کنار و از صابون الوورای گل سیتو استفاده کردم که پوست رو خشک میکنه .
باسلام و احترام
من موهام چربه و یکم هم شوره داره و همچنین موسفیدم تو سرم دارم میخواستم ببینم بهترین شامپو برای موهای من چی هست ضمنا خیلی هم لخت هست موهام و احتیاج به شونه اصلا نداره![]()
شامپو epiphane فرانسه هم بدرد نخورد! با اینکه بوی خیلی خوبی داره اما برعکس چیزی که روش نوشته "نرم کننده" عمل میکنه و موها رو خشک میکنه اصلا ارزش 29 تومن نداره
![]()
سلام دوستان ، لطفا اگه میشه یه شامپوی خوب برای موهای من معرفی کنید.
موهای لخت و نرم - چرب (امروز میرم حموم فردا چرب میشه - دارای ریزش (این اصلا ارثی نیست چون نه پدرم ریزش داره نه مادرم ) - کمی خارش - (فکر کنم کمی کم خونی یا کم بود اهن دارم شاید ریزش از این باشه)
لطفا یه شامپوی خوب معرفی کنید . این گزنه کلوران چطوره ؟ مناسبه ؟ از این بهتر چی؟
ممنون.
سلام
خب الان از لختی و نرمیش راضی هستید؟؟؟ چون موی لخت حالت دلخواه رو طبیعتا نمیگیره! اگه فقط میخواید چربیش کم بشه گزنه کلوران
برای شوره هم میزان شوره تون باید مشخص بشه...میتونید از شامپو گل لادن کلوران استفاده کنید
یا اویدرم شوره چرب ایرانی
برای چربی سر گزنه کلوران
میزان خارش و علتش باید مشخص بشه من نمیتونم دارویی تجویز کنم . اگر با مصرف شامپو برطرف نشد باید به پزشک مراجعه کنید
Last edited by Ali_softcenter; 12-10-2013 at 01:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)