سلام
از تنظیمات. رو اون شکل {} کلیک کنید و گزینه show cpu usage. و,, Do not keep activit app رو مارکدار کنید.تا با بازکردن برنامه خاص متوجه جریان بشید.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
سلام
از تنظیمات. رو اون شکل {} کلیک کنید و گزینه show cpu usage. و,, Do not keep activit app رو مارکدار کنید.تا با بازکردن برنامه خاص متوجه جریان بشید.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
درست نشد. اشتباه کردم آپدیت کردم باید رو همون اندرروید 2 رو میموندم.
اقا من خیلی گشتم ولی اموزشی در رابطه با اپپدیت گوشی
lg l9 p768 به اندروید 4.1.2 پیدا نکردم لطفا اگه اموزشی یا روشی چیزی هست کامل توضیح بدید ممنون
یکی از دوستان میتونه بگه چجوری باید ورژن گوشی رو بالا ببرم.مدل گوشیم x peria arc s
سلام من تو سایت ها دنبال خرید گوشی htc explorer بودم و در نهایت از سایتی بنام فروشگاه اینترنتی " کیو " خریداری کردم که اونم نشان اعتماد الکترونیکی داشت. ولی زمانیکه به دستم رسید و روشنش کردم دیدم که روش دو نرم افزار root explorer و superuser نصب بود!! یعنی روت شده بود. ولی هیچ گونه آثاری از خش و لک و ... که نشان از کارکرده بودن گوشی باشه روش نبود. کیبورد عربی هم داشت و sms فارسی رو پیوسته نشون میداد. من به فروشنده گفتم و در جریانش گذاشتم. اونا به من گفتن که همه کالاهاشون آک بند و کار کرده نیست. می خواستم از شما بپرسم که آیا: امکانش هست گوشی بخرید از لحاظ ظاهری کاملا آک بند باشه و معلوم که کارنکرده س. ولی زمانیکه بخوای روتش کنی متوجه بشی که روت شده س؟ حتی یه رم 2 گیگ توش بود با اینکه باید با توجه به مشخصات سایت ها 90 مگابایتی باشه. ولی تو بروشور خود موبایل این نکته رو که رم 2 گیگ داره ذکر کرده بود. یعنی به نظرتون گوشی کار کرده س؟ نمی دونم دیگه چه کار کنم؟ گوشی رو هم نمی تونم پس بدم چون کارمی کنه و مشکلی نداره. حتی بوی تازگی کالاهای آک بند رو هم میداد .موندم به خدا...![]()
سلام.
دوست عزیز گوشی روت شده قطعا" استفاده شده هست.شما شک نکن.مخصوصا" اچ تی سی که گوشی هاش رو با بوت لودر لاک میفروشه اونموقع گوشی روت شده بده دست مشتری؟!!!![]()
آخه فروشگاشنماد اعتماد الکترونیکی تک شتاره داشت. چجوری این کار رو با من کردند؟ همه جوره هم آک به نظر میرسه. بوی تازگی کلاهای آک. حتی یک لک و خش کوچیک هم روش نبود. برچسب هم روی صفحه داشت. هیچ جوری نتونستم شک کنم تا اینکه بردم پیش یکی که برام روتش کنه که فهمید
پس هم نمی گیرند چون کار می کنه. امکان داره اونایی که از مبدا میارن واسه ساپورت زبان عربی و فارسی فقط روتش کرده باشند و بعد به همون صورت آک وارد ایران کرده باشند؟
سلام.
والا نمیدونم چی بگم.
البته آک بند بودن و این کاور روش که کاری نداره وتوی ایران انجام میشه.ولی درکل نمیدونم چی بگم شاید هم همونطور باشه که شما میفرمائید.در کل بد به دلت راه نده حالا که باید ازش استفاده کنی چرا دل چرکین باشی به خوشی ازش استفاده کن و وقتی سالمه نگران چیز دیگه ای نباش.انشاا...مبارک باشه.![]()
سلام دوباره
به شرکت htc ایمیل زدم و اطلاعات گوشی وارد کردم. و در ضمن براشون پیغام گذاشتم و درباره روت شدن و امکان این موضوع که کارخونه ای روت بشه پرسید.
امروز این پیام رو به من دادند:
Dear nima :
Thank you for contacting our Customer Support Center.
With regards to your inquiry,
Kindly note that according to the provided serial number, it is stating that the device bootloader is unlocked twice
یعنی بهم گفتند با توجه به سریال نامبر گوشیم. دوبار بوت لودر دستگام باز شده.
سریال نامبر روی جعبه با توی دستگاه و همچین اون کد ستاره مربع 06 مربع رو که می زنم همخونی داره.
امروز به سایتی که روی بروشور هم بود و به زبان چینی هم بود رفتم و سریالم رو وارد کردم. اونا سریال رو تایید کردند. ولی گفتند که برای مصرف سرزمین مادری چین و لطفا ایالت و استانی رو که در کشور چین زندگی می کنید وارد کنید!!
سلام.
خوب یعنی خودشون بوت لودر رو باز کردن؟ نتیجه نهایی چی شد؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)