تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 120 از 386 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

توی اولین سرویس تا جایی که یادمه روغن رو عوض میکنن براتون
    آها اصلا یادم اومد
    آخرین دفعه ای که سایپا بودم یه تندر 90 برای سرویس اومده بود
    فیلتر روغن ، خود روغن ، واسکازین گیربکس و فیلتر هوا رو عوض کردن
    یه بازدید هم از جلوبندی کرد
    شما که از پارس خودرو ماشین گرفتین سرویس اولیه نداره ماشینتون؟

2. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

توی اولین سرویس تا جایی که یادمه روغن رو عوض میکنن براتون
    آها اصلا یادم اومد
    آخرین دفعه ای که سایپا بودم یه تندر 90 برای سرویس اومده بود
    فیلتر روغن ، خود روغن ، واسکازین گیربکس و فیلتر هوا رو عوض کردن
    یه بازدید هم از جلوبندی کرد
    شما که از پارس خودرو ماشین گرفتین سرویس اولیه نداره ماشینتون؟

خیر گفت که اصلا سرویس اولیه نداره و گفت که "شما کیلومتر 10000 ماشین را بیارید برای تعویض روغن و ... و همینطور بازدید 10000 کیلومتر و همچنین تا 4 دفعه یا 40000 کیلومتر ما مجانی برای شما این سرویس ها را انجام میدیم"

اون قسمت داخل گیومه دقیقا گفته های مسئول نمایندگی بود ولی بیشتر شک روی قسمت آبی رنگ هست

راستش پراید تا 30000 کیلومتر یا 18 ماه گارانتی داره پس جای دوری نمیره اگر تندر تا 40000 کیلومتر گارانتی داشته باشه

البته حتما یک سقف حداکثر دوسال هم براش می ذارن که هر کدوم که زودتر فرابرسه گارانتی تموم میشه

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خیر گفت که اصلا سرویس اولیه نداره و گفت که "شما کیلومتر 10000 ماشین را بیارید برای تعویض روغن و ... و همینطور بازدید 10000 کیلومتر و همچنین تا 4 دفعه یا 40000 کیلومتر ما مجانی برای شما این سرویس ها را انجام میدیم"

اون قسمت داخل گیومه دقیقا گفته های مسئول نمایندگی بود ولی بیشتر شک روی قسمت آبی رنگ هست

راستش پراید تا 30000 کیلومتر یا 18 ماه گارانتی داره پس جای دوری نمیره اگر تندر تا 40000 کیلومتر گارانتی داشته باشه

البته حتما یک سقف حداکثر دوسال هم براش می ذارن که هر کدوم که زودتر فرابرسه گارانتی تموم میشه
    اگه گفتن حتما انجام میدن
    درش شکی نیست
    پراید هم فکر کنم36000 کیلومتر گارانتی داره
    بعضی محصولات ایرانخودرو مثله پارس ELX هم 60000 کیلومتر و 3 سال گارانتی دارن
    احتمالا تندر هم همین حدود که خودتون میگین باید گارنتی داشته باشه ولی اگه اون سرویس ها رو اگه به شما گفتن انجام میدیم حتما انجام مدین

6. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سلام
    کاش شما اول می گفتی که خودت چه ماشینی داری چون فعلا در حال حاضر اگر اقراق نکنیم اگر تندر 90 فول جزء بهترین ماشین زیر 20 میلیون نباشه حدعقل جزء سه ماشین برتر زیر 20 میلیون هست
    ولی گمان می کنم شما با این لحن صحبت باید حدعقل پورشه 911 توربو یا شاید هم لامبورگینی گالاردو و .... کمتر سوار نشی
    ضمنا در مورد زشتی و زیبایی یک خودرو هم بحث خیلی شده و از تمام این بحثها به این نتیجه رسیدیم که این موضوع کاملا شخصی هست و نمیشه به عموم بسط داد
    بله همینطورم هست
    ولی در مورد زیبایی و زشتی ماشین گفتم
    و گفتم هم که این نظر کاملا شخصیه و هیچ توهینی توش نیست
    اما مثل اینکه اون دوستتون اشتباه برداشت کرد من گفته بودم این نظر توهین نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همگی... منم 7500000 پول ریختم برای خرید ولی شهریور ماه تحویل میدن . شما میدونید قیمت کلش چقدر میشه زمان تحویل؟
    دوست عزیزمون آقا احسان چه جوری نقد از شرکت خریدن چوم من نتونستم تو هیچ نمایندگی و سایت پارس خودرو قیمت نقدی و شرایط نقدیش رو ببینم.
    در ضمن کدوم رنگ این ماشین رو بورسه؟ از لحاظ قیمت و قیافه؟
    من خودمم سفید انتخاب کردم...
    به امید اینکه منم 1 روزی به ماشینم برسم.
    ممنون از شما و مطالب خوبتون. خیلی استفاده کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همگی... منم 7500000 پول ریختم برای خرید ولی شهریور ماه تحویل میدن . شما میدونید قیمت کلش چقدر میشه زمان تحویل؟
    دوست عزیزمون آقا احسان چه جوری نقد از شرکت خریدن چوم من نتونستم تو هیچ نمایندگی و سایت پارس خودرو قیمت نقدی و شرایط نقدیش رو ببینم.
    در ضمن کدوم رنگ این ماشین رو بورسه؟ از لحاظ قیمت و قیافه؟
    من خودمم سفید انتخاب کردم...
    به امید اینکه منم 1 روزی به ماشینم برسم.
    ممنون از شما و مطالب خوبتون. خیلی استفاده کردم

سلام

من هم ثبت نام کردم البته اواخر آذرماه پارسال و هفته پیش ماشین به دستم رسید

از لحاظ خرید و فروش رنگهای روشن بهتر هست ولی از نظر ظاهر دو رنگ آبی نفتی(یا همون سورمه ای تیره) و همینطور مشکی بهترین ها هستند چون کنتراست این دو رنگ طرح جلو خودرو را کاملا زیبا نشون میده و به اصطلاح پوزه خودرو را که خیلی ها اون را زشت می دونند زیبا جلوه میده

اگر گفتن شهریور تحویل میدن اگر اوضاع به همین منوال باشه تا قبل از 15 شهریور ماشین به دست شما میرسه

برای خود من اول ماه دعوتنامه رسید و 7-10 روز بعد از واریز باقی پول ماشین را تحویل دادند

البته قیمتش یکم رفته بالا و از 13900000 شده 14200000 برای مدل فول

راستی پارس خودرو داره باز هم اینترنتی ثبت نام می کنه

برای ثبت نام اینترنتی می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahdihajiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بالاخره تندر من هم رسید

واقعا پارس خودرو خیلی خوش قول هست چون هنوز 15 روز هم از آمدن دعوت نامه و ریختن پول به حساب نگذشته که ماشین رسیده نمایندگی

امروز بعد از ظهر هم میرم بگیرمش

================================================== ==========================

خوب ماشین را تحویل گرفتم و چون پست زیاد دادن خلاف قوانین هست پس من همین پست را اصلاح می کنم

خوب نمایندگی که ظاهرا خوش برخورد بودن و خبری هم از پلاک و سند نبود.ضمنا ماشین را هم برعکس سایر نمایندگی ها(مخصوصا ایران خودرو که درست بغل همین نمایندگی بود) در پارکینگ سر پوشیده(سوله) پارک کرده بودند و حتی پراید ها را هم در پارکینگ سر پوشیده(طبقه زیر یا همون زیر زمین) قرار داده بودند

کیفیت اکثر قسمتهای ماشین مرغوب بود بجز کف پوش ها که بعد از رسیدن به خونه نصبش کردم که واقعا افتضاح هستند و حتی از کف پوشهای فابریک 141 که دارم هم پایین تر هستند

حدود 35 کیلومتر با اتومبیل رانندگی کردم و از همون اول تا آخر مسیر هم طبق عادت همیشگیم کولر گرفتم

کولر قدرت معقولی داره و اگر بخوام از 20 به اون نمره بدم یک چیزی حدود 14-15.5 را بدست میاره و اگر هم بخوام با 141 مقایسه کنم یک 4 نمره ای بیشتر از 141 داره.البته یک مقدار خیلی جزیی ناک داره ولی اصلا در رانندگی مشخص نیست و باید خیلی دقیق باشی تا این ناک را حین حرکت احساس کنی

کیفیت سواری نرم بود البته در ناهمواری ها کمی صدا و لرزش به داخل اتاق میاد که دیگه از یک خودرو 14 میلیونی توقع بیشتر را نمیشه داشت.همچنین دید جلو کاملا مطلوب هست و تقریبا حس یک SUV را به من داد ولی دید عقب خیلی تعریفی نداشت ولی از 141 بهتر بود.کیفیت هندلینگش هم خوبه و من از 20 نمره 16-17 را میدم

صدای موتور هم خیلی خوب بود و اصلا صدای موتوری به داخل نمی آد(البته نباید تعصبی بود و یک مقدار جزیی وارد میشه) و ضمنا فعلا هنوز خبری از صدای نامربوط مثل صدای درها و داشبورد و ... نداره و باید ماشین یک 4000-5000 تایی کار کنه تا دقیقا مشخص بشه

البته اتومبیل شتاب خیلی خوبی هم داشت و من سعی کردم که دور موتور را به بیشتر از 3000 نرسونم ولی باز هم شتابش خوب بود. البته شتاب دنده 1 یک مقدار عجیب بود. که من قبلا در مورد دنده یک همچین شتابی را با تویوتا کرونا تجربه کرده بودم. شتاب در سایر دنده ها هم خوب بود و چون یک مقداری از مسیر را هم اتوبانی اومدم سرعت 85 بیشتر را باید به 5 می رفتم

جا زدن دنده ها برای من یکم خاص بود که نیاز به عادت داره و خیلی هم دقیق نیست و یک مورد هم سر یک چهار راه یک و سه را اشتباهی جا زدم ولی چون تجربه رانندگیم بد نیست خاموش نشد و سریع اصلاحش کردم. ولی میشه گفت که کم کم به اون عادت می کنیم. البته دسته دنده یکم خشک بود که با کار بیشتر احتمالا نرم تر میشه(با تجربه ای که قبلا با سایر خودرو ها داشتم)

کلا همه قسمتها کیفیت مطلوبی داشتند بجز کفپوش کف ماشین که واقعا یک افتضاح به تمام معنا هست و باز هم تاکید می کنم که از کفپوش فابریک 141 هم کیفیتش افتضاح تر هست.البته فکر می کنم جدیدا اینطور شده چون پارسال که یک تندر را چک کردم کیفیت خیلی مطلوبی داشت.
    با سلام یه سوال داشتم.به نظر شما با 16 تومن بهترین گزینه از میان 206 اس دی-سمند ال ایکس و تندر 90 کدوم از همه بهتره برای یه خانواده 5 نفری لاغر؟.با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام یه سوال داشتم.به نظر شما با 16 تومن بهترین گزینه از میان 206 اس دی-سمند ال ایکس و تندر 90 کدوم از همه بهتره برای یه خانواده 5 نفری لاغر؟.با تشکر

برای خانواده 5 نفری حالا چه لاغر چه چاق اصلا سراق 206 نرو حالا چه SD چه هاچبک

می مونه سمند و تندر

سمند با موتور معمولی مصرف بالایی داره مثلا در شهر چیزی حدود 12 تا 14 لیتر مصرف داره. اگر قرار هست شما سمند با موتور 1800 را با قیمت 15-16 خریداری کنید من توصیه اکید می کنم که برید به دنبال کادیلاک دویل تمیز با قیمت 8-12 میلیون که از نظر مصرف سوخت با سمند با موتور 1800 تقریبا در یک رده قرار داره و ضمنا فضای بیشتر ایمنی بالاتر و قدرت بیشتری به شما میده

ولی اگر سمند با موتور EF7 بگیرید میشه گفت یک چیز دیگه هست و مصرف به نسبت معقولی داره ضمن اینکه موتور پایه گازسوز هست و دیگه مشکل استهلاک بالای موتورهای دوگانه سوز را نداره

اما تندر 90 می تونه برای شما یک انتخاب خیلی خوب باشه چون از لحاظ فضای سرنشین بعد از کادیلاک بهترین گزینه هست و ضمنا اینمیش هم از بین تمام این گزینه ها بیشتره(الته مدل فول با قیمت نمایندگی 14200 و قیمت آزاد 15)

ضمنا اینجا تاپیک تخصصی تندر هست

شما برای مشاوره بهتر باید برید در لینک زیر و یک تاپیک جدید بزنید و انتظارات خودتون را دقیق بگید تا تمام دوستان در یک انتخاب صحیح شما را راهنمایی کنند :

کد:

13. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان فرق مدل هاي ال 90 و درصورت امكان قيمت هاشون رو ميخواستم.
    خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مدل ها و کیفیت های ال 90

دوست عزیز براتون مدل ها و آپشن های ال 90 رو آپلود کردم...
    فایل pdf است
    موفق باشید

کد:

16. این کاربر از armfootball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •