ممنون از جوابت ورژن 2.2 هست گوشیم.لطفا کمکم کنید ممنونم
ممنون از جوابت ورژن 2.2 هست گوشیم.لطفا کمکم کنید ممنونم
درسته صداش از دیزایر معمولی کمتره ؟
بلندی صداش به کدام گوشی می رسه ؟
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
قیمت سایت گوشی شاپ فروش اینترنتی هست چینی گارانتی کامتل 580 هزار هست و اهواز بدون گاذانتی 600 هست و دوستان اصلآ تایوانی هم تو بازار هست ؟
دوستان عزیزم سلام یکی لطف کنه این آهنگ جدید رضا صادقی رو که کیفیت بالا هست رو روی گوشی بریزه و بلندی و کیفیت صداش رو چک کنه بزاره جواب رو اینجا با تشکر .
با این تست مشخص میشه بلندب صداش در چه حدیه ؟
دانلود / کیفیت MP3 320دانلود / کیفیت MP3 320
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت ترانه بسیار بالا و با حجم 11 MB
Last edited by t2download; 21-07-2011 at 17:47. دليل: ویرایش لینک دانلود
رفیق آخه من چجوری بگم در چه حدیه آخه؟؟دانلود کردم و الان که دارم گوش میدم به نظرم تقریبا مثل K800 یا یه صدای معمولی ولی با بیس کم ه و واقعا به نظرم الان که توی اتاقمم که هیچ مشکلی از نظر کمی صدا نداره...
یعنی یکی اینجا نیست جواب بده؟
دوست من آپدیت هاشو باید فایل ها رو از اینترنت سرچ کنی و از فروم ها و یا سایت های متفرقه برداری و نمیتونی همینجوری وصل شی به HTC Corporation ولی من با انتخاب کردم کشورم به عنوان امارات متحده تونستم به سنس وصل شم ولی بازم مشکلاتی رو همراه خودش داره...
.................................................. .................................................. ..........
و در ضمن یک تریک جدید برای افزایش صدای این گوشی:گوشی رو از سمت دوربین بزارین روی میز شیشه ای یا چوبی!پخش اصوات با کیفیت 192 هم کمک شایانی به این موضوع میکنه.
نظر یکی از دوستامه درسته ؟
تنها ايرادي كه ميشه ازش گرفت صداي كم اسپيكرشه. در ضمن وقتي تو دست ميگيريدش به خاطر وزن زيادش حس خيلي خوبي بهتون دست ميده انگار يه پاره آجر فوق مدرن تو دستتونه.در ضمن بدنه ي پشتيش آلومينيوميه و صفحه ي نمايشش ضد خشه. فقط موقع خريد به قول آقاي /؟؟؟؟ بايد پشت كارتن عبارت a9191 حتما باشه اگه نبود نخريد. در ضمن بايد جعبه پلمپ باشه اگه نبود شماره سريال گوشي رو با شماره سريال روي كارتن تطبيق بديد كه يكي باشن.
البته ديزاير خواستي حتما دنبال مدليش برو که صفحه نمايش lcd داشته باشه ... اونايي که S-lcd هستن کيفيت مناسبي ندارن ...
بدون گارانتي اش رو بخر چون گارانتي دار ها دستي انلاک شدن
دوستان Desire HD چقدر از Galaxy S بهتره؟!!!
سلام مشکل من با گوشی دیزایر اچ دی اینکه وقتی برام از طریق بلوتوث یه کلیپ تصویری ارسال میکنن تو گالری نمیره همش میره تو قسمت دانلودها و بعدش بلوتوث....توی اون قسمت هم گزینه ای بنام shar نداره که بخوام از طریق بلوتوث ارسال کنم همون کاری رو که گفتی انجام دادم انگشتمو روی کلیپ تصویری نگه داشتم اما بازم shar نیومد اخه مشکل از کجاست یه فایل منیجر هم انداختم توی اونم برای ارسال کلیپ تصویری بلوتوث نداره ....راه حل چیه به نظر شما ؟ ؟ ؟ ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)