تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 309 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان الان که دقت میکنم رنگ 2 تا از اون پیچ های بغل گوشیم داره میره
    مال شما چطوره؟

2. 3 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوستان الان که دقت میکنم رنگ 2 تا از اون پیچ های بغل گوشیم داره میره
    مال شما چطوره؟
    من که همون موقع دستم رسید یکم رفته بود چون یه مدت دست اشنامون بود بنظرم زیاد مهم نیست ولی جاش جنس پلاستیک پشتش عالیه در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید
    میگم این 2.2 کی میاد پس؟؟

قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید
    اصلا توصیه نمیکنم بجز همین رم 2 اورجینال گوشی رم بالاتر براش بگیرید چون امکان اینکه خراب نشه تقریبا 0 هستش امکانش خیلی خیلی زیاده که بعد یه مدت استفاده خراب بشه
    درضمن من خودم فروشندم کول دیسک با ضمانت مادم العمر 16 گیگ اصلا واسه مشتری نمیارم چون امکان نداره خراب نشه و دردسر درست نکنه کول دیسک که کول دیسک بالای 8 گیگش خرابی زیاد داره این که دیگه رم میکرو بنظرم به همین 2 قانع باش هرچند خیلی کمه ولی نهایتش 4 بگیر البته مارک معروف و با ضمانت باشه مثل ترنسند
    البته نه که بگم چون کول دیسک 16 گیگ خراب میشه رم میکرو هم خراب میشه
    کلا رم میکرو 2 گیگ و بالاتر هم زیاد دستم میاد که خراب شدن و در کل خرابیشون خیلی بیشتر از کول دیسکه
    Last edited by beckham7; 13-04-2011 at 15:50.

4. 5 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

کسی اون theme رو که به کرمه غذا میدی و بزرگش میکنی و یه لامپم داره که با لمس روشن میشه رو داره یا میتونه لینکشو بده؟تو موبایل یکی از آشناها دیدم کفم برید....
    قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید...
    با تشکر
    من که همون موقع دستم رسید یکم رفته بود چون یه مدت دست اشنامون بود بنظرم زیاد مهم نیست ولی جاش جنس پلاستیک پشتش عالیه در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید
    میگم این 2.2 کی میاد پس؟؟

اصلا توصیه نمیکنم بجز همین رم 2 اورجینال گوشی رم بالاتر براش بگیرید چون امکان اینکه خراب نشه تقریبا 0 هستش امکانش خیلی خیلی زیاده که بعد یه مدت استفاده خراب بشه
    درضمن من خودم فروشندم کول دیسک با ضمانت مادم العمر 16 گیگ اصلا واسه مشتری نمیارم چون امکان نداره خراب نشه و دردسر درست نکنه کول دیسک که کول دیسک بالای 8 گیگش خرابی زیاد داره این که دیگه رم میکرو بنظرم به همین 2 قانع باش هرچند خیلی کمه ولی نهایتش 4 بگیر البته مارک معروف و با ضمانت باشه مثل ترنسند
    البته نه که بگم چون کول دیسک 16 گیگ خراب میشه رم میکرو هم خراب میشه
    کلا رم میکرو 2 گیگ و بالاتر هم زیاد دستم میاد که خراب شدن و در کل خرابیشون خیلی بیشتر از کول دیسکه
    سلام
    منم تا حدودی با حرف این دوستمون موافقم چون متاسفانه حدود 90 درصد رم های میکرو اس دی تقلبی هستند بخاطر همین مشکل براشون پیش میاد.
    الان بهترین برند رم میکرو اس دی مال شرکت سندیسکه (SanDisk) . سرعت رم هاش واقعا بالاس.
    حالا اگه میخوای رم بگیری با هر ظرفیتی حتما به عددی که داخل یه دایره نوشته شده و رویه رم حک شده دقت کن. چون اون عدد نشون میده که کلاس رمت چنده و کلاس هر چی بالاتر باشه سرعت خوندن و نوشتن رم بالاتر میره.اگه با ظرفیت 8 به بالا گرفتی سعی کن که کلاسش 6 یا 10 باشه. پایین تر ارزش خرید نداره.
    این لینک سایت سندیسکه به نوع فونتش دقت کن چون خیلی تقلبی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما هم از مغازه هایی بگیر که تو کار کامپیوتر هستند اونا بیشتر تو کار اصلش هستند. اگه سندیسک گرفتی حتما شماره سریالش رو داخل خود سایتش ثبت کن تا مطمئن شی اصل خریدی.
    8 گیگ با کلاس 4 کمتر از 18 تومن
    16 گیگ با کلاس 6 کمتر از 40 تومن
    16 گیگ با کلاس 10 کمتر از 60 تومن
    32 گیگ با کلاس 4 حدود 50 تومن که اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعتش پایینه.
    اینم یه شرکته که 16 گیگ با کلاس 10 رو زده. خرید اینترنتی نداره اما اگه بتونی حضوری بری پیش نمایندگیش ارزش خرید رو داره:
    کد:
    من که چندین ساله کارمه به جای فلش (همون کول دیسک) برای تبادل اطلاعات با دوستان از همین رم های میکرو اس دی استفاده میکنم چون چند کارن هم به عنوان میکرو اس دی به کار میرن با یه مبدل ساده تبدیل به کارت اس دی میشن و با یه میکرو ریدر کوچولو تبدیل میشه به یه فلش همراه.

6. 7 کاربر از ssass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

10

من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
    مشکل از برنامس؟؟؟
    چی کارش باید کرد؟؟؟
    راه حلی چیزی نبود؟؟؟؟

در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید
    مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟

8. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
    ضدخشه! من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد!

10. 4 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
    ضدخشه! من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد!
    من بهش چاقو ماقو نزدم همین حالت عادی تو دستم تو جیبم رو میز دوتا خط خیلی ریز افتاد روش نمیدونمم چجوری یکی از دوستان همینجا هم بود که گفت که رو میز کشیده شد خط افتاد روش
    بهرحال گفتم که مال شما هم احیانا خط نیفته خود دانید
    من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
    مشکل از برنامس؟؟؟
    چی کارش باید کرد؟؟؟
    اگه برنامه astro رو داری برو تو قسمت tools >process manager اونجا هم یه سری از پروسه ها که رم و سی پی یو رو اشغال کرده نشون میده البته حواست باشه پروسه اشتباهی kill نکنی شاید اینجا به نتیجه برسی و پروسه یا پروسه هایی که رم رو اشغال کرده بتونی پیدا کنی

12. 5 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل از برنامس؟؟؟
    چی کارش باید کرد؟؟؟
    اتو کیل تسک کیللر رو خاموش کرده بودم،دوباره روشنش کردم الان مموری زیر 220-230 نمیره...

14. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این برنامه برای اشتراک گزاشتن اینترنت گوشی وکامپیوتره ،البته خودم هنوز تست نکردم....
    Klink - Tether without root v1.05
    Requirements: Android 1.5+
    Overview: Share your Android's Internet with a PC, without rooting!

Tether your Android phone WITHOUT rooting! Klink only needs a data plan and works without a tethering option.
    USAGE:

After installing and running Klink, please tap "Help" and follow the instructions. Klink requires the installation of a small companion program on your PC in order to tether without rooting, so following the step-by-step guide is suggested. The same documentation is also available on our website, in case you would like to follow along on a big screen while at home.
    Special note to PdaNet or EasyTether users:

* Klink is comparable in nature to these programs and configuration should be similar.
    Note that WiFi hotspot mode without rooting can only be performed with a carrier option; however, you'll find better battery life with Klink's USB connection. A connected laptop can usually reshare the connection with others via WiFi if desired.
    Keep in mind that Klink's consumption of data depends on usage.

ABOUT:
    Are there moments when you feel like using your computer but cannot find an Internet connection? Perhaps you need to type a long email on the go despite loathing the idea of pecking around on a touchscreen. Or maybe you prefer to easily browse and chat while sending that email on a comfortably sized screen. Whatever your use case, if you have an Android phone with Internet access and want to bring your computer online, Klink is for you!

Klink allows you to share your Android device's Internet connection with your PC. With it, you can run your favorite browser, most chat applications, many games (TCP/IP and UDP support), and more, all using your phone's existing data plan without an additional tethering option. (NOTE: Data and plan limits still apply, so please check the terms of your plan before using Klink.)

FEATURES:
    - Does NOT require rooting or a tethering plan to work
    - One-time purchase fee -- upgrades are free
    - Uses USB for longer battery life and greater speed
    - Supports Windows (XP/Vista/7/32-bit/64-bit), Mac OS X 10.5 (or later), and Ubuntu.
    - Written in C (NOT Java) for efficiency, speed, and lower power consumption.
    * Handles hundreds of simultaneous connections. Klink can take on the most demanding applications.
    * Is fast and capable of handling 4g speeds
    - Can transparently rewrite "User-Agent" headers so that your PC browser will look like a mobile device when browsing web pages. This can save bandwidth by conveniently defaulting to the mobile version of websites.
    - Designed so that network traffic effectively originates from the phone. This differs from rooted devices, which forward packets directly from the PC. Klink is not a modem!

What's in this version:
    -Updated traffic rules for better compatibility with operating systems: this should eliminate
    the need to exit a Homegroup on Windows 7. ... users and those using Klink as a WiFi adapter
    (PC<->Phone<->WiFi) should enable the Allow Private Networks option under Klink's Setting menu
    Others may wish to disable this option to isolate all private network traffic

کد:
    *ویرایش*
    مثل اینکه برای کانکت شدن باید به گوگل وصل شه و گوگل هم این سرویس رو برای ما بسته...
    Last edited by *IN*; 15-04-2011 at 14:56.

16. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اتو کیل تسک کیللر رو خاموش کرده بودم،دوباره روشنش کردم الان مموری زیر 220-230 نمیره...
    برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها ندارد

18. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها ندارد
    مال منم همینطور.

راستی دوستانی که آسفالت 6 رو به راحتی رو دیفای نصب کردن و بازی کردن لینک دانلودش رو اینجا بزارن تا ما هم دانلود کنیم.
    مرسی

20. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •