تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 120 از 157 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان من اشتباهاً نظر دادم
    نمیشه تغییرش بدم؟
    سلام .
    یادِ یه جوک در موردِ صدام افتادم :
    صدام هر وقت انتخاباتِ ریاست جمهوری بود با 99% قبول میشد همیشه !!!. شش ماه قبل از سرنگونیش در آخرین انتخابات 100% شد !!!! میگن یه نفر رفت با رفیقش رای داد .
    وقتی اومدن بیرون تو راهِ خونه به دوستش گفت من به صدام رای ندادم به رقیبش رای دادم . دوستش میگه چی؟؟؟!!!! مگه از جونت سیر شدی .
    بدخت کارت تمومه میان میگیرنت میبرنت شش ماه شکنجه میشی بعدش هم تیربارون میشی و پول فشنگها رو هم از خانوادت میگیرن!!!
    طرف که از ترس نزدیک بوده سکته کنه میدوه میره حوزه ی انتخابی و با گریه و ترس و لرز میگه میگه آقا میبخشین , منِ بدبخت حواسم نبود به جای آقایِ صدام حسین رای دادم به رقیبشون . به خدا حواسم نبود شما به بزرگواری خودتون ببخشین , تو رو خدا رایِ من رو بیارین تا عوضش کنم .
    بهش میگن :
    خودمون میدونیم و درستش کردیم . برو دنبالِ کارت , وای به حالت اگر دفعه ی دیگه اشتباه کنی .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-12-2012 at 14:01.

2. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

با در نظر داشتن آنچه پژوهشگران و باستانشناسان از تمدن مترقی مایا توصیف می‌کنند،
    برخی باور دارند که پایان یافتن تقویم مایاها در این روز به معنای پایان دنیا و فرارسیدن موعدی است که در مذاهب مختلف با عنوان آخرالزمان شناخته می‌شود.

اسون گرونمیر، پژوهشگر (رمزگشایی) زبان مایایی به آسوشیتدپرس گفته است که طبق این سنگ‌نوشته، یکی از خدایان مایاها به زمین باز خواهد گشت.

به گفته او، در این سنگ‌نوشته آمده است که در روز موعود، بولون یوکته، خدای جنگ و خلقت در باورهای مایایی، به زمین بازمی‌گردد.

ایده‌ای که به "وعده آمدن منجی" در فرهنگ‌ها و مذاهب مختلف شباهت دارد.
    اما با آن که کارشناسان و پژوهشگران فرهنگ مایا تاکید کرده‌اند که پایان این تقویم (همانند دیگر تقویم‌ها) به معنای آغاز یک دوره جدید و نه پایان یافتن دنیاست،
    افرادی که اعتقاد دارند زندگی روی زمین روزی به پایان خواهد رسید، با هیجان در انتظار وقایعی هستند که ممکن است در روزهای آینده رخ دهد.

منبع: BBC

4. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دقت کن رو MR.CART علامت مثبت زده یعنی راضیه در کل من معتقدم دنیا تموم میشه و اگه به احتمال 1%نشد سه روز تاریکی هممون رو میکشه البته همونچه که خدا بخواد میشه

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در کل من معتقدم دنیا تموم میشه و اگه به احتمال 1%نشد سه روز تاریکی هممون رو میکشه البته همونچه که خدا بخواد میشه
    بالاخره کدومش میشه؟
    دنیا تموم میشه؟
    یا اونی که خدا میخواد میشه؟

7. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدا نمیدونم چرا شما 21 دسامبر رو قیامت میدونید؟قیامت که هیچکس خبر نداره (و البته قبلش هم باید نشانه هاش ظهور کنن که یکیش طلوع خورشید از مغرب و غروبش از مشرق و بعدیش ظهور حضرت عیساست.)فقط کره ی زمین قراره نابود بشه و در صورت قیامت کل گیتی یا uinverse نابود میشه
    اتفاقا نشانه های قیامت که تو خود قرآن هم اومده بسیار زیاد شده یکیش اینکه در کشور های اسلامی مثل همین مصر و ... جنگ های خونین به راه میفته دومیش اینکه دروغ و فساد و ... زیاد میشه خدا میدونه ما تو روز چند تا دروغ میگیم و و و و و ... ولی در کل فکر نکنم دنیا تموم بشه
    Last edited by S.R Download; 16-12-2012 at 15:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینو مطمئن باشید که یه انقراض بزرگ در انتظار این جهانه ولی معلوم نیست کی شاید فردا شاید 100 سال دیگه

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از جهان چیه ؟؟؟ کل کیهان و دنیا ؟؟؟ یا فقط کره ی زمین ؟؟؟

اگه منظورتون کل کیهان و دنیا هست که این امکان وجود داره که نابود بشه چون فعلا جهان در حال انبساط هست یعنی هی داره بزرگ و بزرگ تر میشه ولی بالاخره روزی هم میرسه که جهان دچار انقباظ ( کوچک شدن ) میشه و دنیا نابود میشه اما این این مسئله ملیارد ها ملیارد سال دیگه اتفاق میفته

ولی اگه منظورتون زمین یا همون کره ی زمین هست باید بگم بله خطر نابود شدنش زیاد هست ممکنه تو همین سال ها نابود بشه

حالا یه سوال : ولی نمیخوام با این سوالم دوستان رو از بحث اصلی دور کنم پس لطفا اگه جواب سوالمو میدونید فقط پاسخشو بدید و دوباره به بحث اصلی برگردیم ، سوالم اینه :
    همانطور که میدونید کیهان در حال بزرگ شدنه ( قبلا هم گفته بودم ) اما این سوال ذهنه منو مشغول کرد که خود کیهان در چه محیطی داره بزرگ میشه ؟؟؟؟!!!
    Last edited by S.R Download; 16-12-2012 at 16:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه منظورتون کل کیهان و دنیا هست که این امکان وجود داره که نابود بشه چون فعلا جهان در حال انبساط هست یعنی هی داره بزرگ و بزرگ تر میشه ولی بالاخره روزی هم میرسه که جهان دچار انقباظ ( کوچک شدن ) میشه و دنیا نابود میشه اما این این مسئله ملیارد ها ملیارد سال دیگه اتفاق میفته

ولی اگه منظورتون زمین یا همون کره ی زمین هست باید بگم بله خطر نابود شدنش زیاد هست ممکنه تو همین سال ها نابود بشه

حالا یه سوال : ولی نمیخوام با این سوالم دوستان رو از بحث اصلی دور کنم پس لطفا اگه جواب سوالمو میدونید فقط پاسخشو بدید و دوباره به بحث اصلی برگردیم ، سوالم اینه :
    همانطور که میدونید کیهان در حال بزرگ شدنه ( قبلا هم گفته بودم ) اما این سوال ذهنه منو مشغول کرد که خود کیهان در چه محیطی داره بزرگ میشه ؟؟؟؟!!!
    نه منظورم خود کره زمینه چون از لحاظ عقلی هم حساب کنی اگه جمعیت همین طور رشد کنه تا 100 سال اینده وضع عجیبی پیش میاد چه برسه به سالیان بعد

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

همانطور که میدونید کیهان در حال بزرگ شدنه ( قبلا هم گفته بودم ) اما این سوال ذهنه منو مشغول کرد که خود کیهان در چه محیطی داره بزرگ میشه ؟؟؟؟!!
    !

اینطوری که مایاها گفتن قراره سیاره ای با زمین برخورد کنه و زمین از بین بره ، پس فقط زمین نه گیتی.

بخش دوم هم فک کنم این پست کمی جواب سوال شمارو بده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فكر كنم چون هنوز انتهاي ماده ي تاريك يافت نشده و بيشتر اون رو بي نهايت مي نامند پس كيهان در همين ماده ي تاريك بسط پيدا مي كنه ! مگر اينكه در سئوال شما منظور از كيهان شامل خود ماده ي تاريك هم باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •