من تا نزدیک ترین حد ممکن هم میرم اما بازم چیزی بجز شناخته شدن و تیربارون کردنم عایدم نشد!
الان 1روزه این قسمت گیر کردم![]()
من تا نزدیک ترین حد ممکن هم میرم اما بازم چیزی بجز شناخته شدن و تیربارون کردنم عایدم نشد!
الان 1روزه این قسمت گیر کردم![]()
راهش همونی که دوستمون گفت... بعد از اینکه حدودا 4 شایدم 5 تا هلی کوپتر رو اسکن کردین میتونین اون هلیکوپتر اصلی رو گیر بیارین.
دوست عزیز شما مطمئنی از هلیکوپترها آویزون می شی ؟!
باید با grapple ( همون قلاب بتمن ) به زیر هلیکوپتر آویزون بشی و بعد اسکن کنی ....
یه چند تا اسکن کنی ، اصلی رو پیدا می کنی ...
مرسی از لطف هردوتون. مشکل همون جاگیری بد من بود که فاصله رو رعایت میکردم اما سریع شناسایی میشدم یا توسط اون یا هلیکپوترهای اطراف. بکم دقت به خرج دادم رد کردم و بازی رو هم تموم کردم (البته ماموریتهای اصلی)
به نظرم واقعا بازی فوق العاده ای بود. هیچ نقطه ضعف ناجوری نداشت. شاید یکم میتونست بهتر باشه اما در کل کار موفقی بود من که خیلی لذت بردم. گرافیک بازی هم واقعا عالی بود
سلام
من تا اونجایی رفتم که جوکربعد کتوومن شدم دیگه نمی دونم کجا باید برممحتوای مخفی: لو رفتن داستان
توی نقشه ساختمون دایناسور داره رو نشون میده ولی توی ساختمون هیچی نیست(تا اونجایی که یخا آب شدن رفتم لدیگه جلوتر نرفت)
یه چیز دیگه...نمیشه پارگی لباس ها رو غیر فعال کرد?
سلام
به اونجایی که یخ زده که رسیدی ، به سقف آویزون شده ( در واقع منظورم سقف زیر پایت هست در ورود به سالن اصلی اونجا ! بعد هم مسیر رو ادامه بده تا به Two Face برسی ! بعد که کشتیش دیگه بازی تموم می شه !
یه ماموریت دیگه هم برای CatWoman هست که باید تو شهر انجام بدی و بعد که انجام دادی ، اگه خواستی می تونی ماموریت های فرعی رو هم بری .... تو نقطه هاش مشخص شده تو شهر بین CatWoman و Batman می تونی سوییچ کنی !![]()
دوستان یه راهنمایی بکنید که من واقعا گیج شدم.
من قسمت اصلی بازی رو تموم کردم و یه دنیا سوال مونده برام.
اول اینکه هنوز یکی از اسلحه ها رو نگرفتم. چون جاش خالیه.
و دوم اینکه من هنوز خیلی از ترافی ها رو نمی دونم باید چه جوری بگیرم. مثلا این سه تا عکس :
الان همین عکسها ، اولی که نمی دونم چه جوری باید برم رو دیوار. تازه بعضی از ترافیها چند تا از این ها دارند که آخه چه جوری چند تا رو باید نگه دارم تا باز بشه.
دومی هم که اون نوری که وجود داره ، راه رو میبنده و باز نمی دونم چکار کنم.
سومی هم که بسته است و با دستگاه -- هم نتونستم از پشت نرده ها هکش کنم (البته با شخصیت بتمن).
کمک لطفا
تو عکس اولی - از یه بلندی میپری و پرواز کنان خودتو رو به همون دکمه روی دیوار میرسونی. به محض برخورد, دوباره دگمه پرش رو میزنی و بازم در حالت پرواز خودتون رو به دکمه دیگه طرف مقابل میرسونی و این روش رو تکرار میکنی... وسط راه اگه دیدی داری منحرف میشی با استفاده از چنگگ یه لبه رو بگیر و خودت رو به سمت بالا پرواز بده. (مهارت Grapnel Boost)
عکس دومی - تو منو برو قسمت وین تچ و بعدش هم گجت ها... برای اون دستگاه سیکونسر باید قابلیت Cryptographic Range Amplifire باز بشه. اون وقته که میشه دستگاهای دورتر رو هم هـک کرد.
اما عکس سومی - یه بت رنگ کنترل شونده رو پرتاب میکنی به سمت جریان الکتریسیته توی همون سالنی که هستی و بعدش اونو از زیر دروازه سمت چپ سالن میفرستی تو و به سمت راهروی راست میچرخونیش, گوشه اش, بالا, راهی هست که بشه بت رنگ رو عبور دادش. از اونجا که ردش کنی به همین جعبه توی عکس میرسی.
در مورد تنها اسلحه ایی که جاش خالیه... اسمش نارنجکای منجمد کنندس (Freeze Blast Grenades) که تو Stell Mill میشه پیداش کرد. میری قسمت Loading Bay. یه کانال هایی هست زیر همون سالن که یکش تو رو به سمت زیر زمین هدایت میکنه...
ممنون havas_1980 عزیز
خیلی از مشکلاتم حل شد اما دو سه تا سوال دیگه دارم.
اصلا نمی دونم این بازی چرا اینجوریه. تا حالا اینقدر گیر نکرده بودم تو یه بازی. پیر شدم انگار.
عکس اول یکی دیگه از ترافی هاست که از اینا زیاده. اینا رو چه جوری بگیرم ؟ آخه هر کدوم رو که میزنم تا میام بقیه رو بزنم دوباره چراغش سبز میشه.
عکس دوم همون جایی رو نشون میده که شما گفتی و رفتم. اون اسلحه که فریز می کنه رو من دارم. شماره 11 که تو عکس معلومه خالیه ؟!!!
و اما عکس سوم هم نمیدونم اونجا باید چکار کنم. اونجا میرم ولی چیزی نیست.
ممنون
سلام امیر جان ...
اولی باور کن هرچی فکر می کنم یادم نمیاد !!!!
ولی فکر کنم اینکار رو کردم : با ژل انفجاری باید رو 3 تا بالایی ها بزنی و بعد بیای پایین و همه رو با هم بترکونی و 3 تا پایینی رو هم با زدن سریع دکمه 1 بزنی !!!
دومی هم که معلومه دیگه !
تو همین عکسی که گرفتی ؛ اون دری که سمت چپ عکس هست رو می بینی ؟!
برو تو اون ... آسانسور رو با اون اسلحه مغناطیسی بتمن بزن بره بالا و بعد بپر پایین !
مسیر رو ادامه بده تا تکنولوژی مستر فریز رو گیر بیاری ! ( که هم یک ماموریت فرعی حساب می شه و هم همون اسلحه ی گم شده ات هست !!!!!!!!!!!
سومی هم پناهگاه همون یارویی هست که تلفنی ردیابیش کردی !
برو تو اونجایی که رو نقشه معلومه ! تو همون جا یه در هست ! وارد که شدی دیگه بقیش معلومه !
آخرش هم یارو رو میندازی تو قفس !!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)