شرح دادن نمیخواد سریال خیلی واضحه!
ولی با این وجود هر کی مشکل داشت بگه تا اونجای که بتونم کمکش میکنم.![]()
شرح دادن نمیخواد سریال خیلی واضحه!
این نقش سایه چوب چی بود که چند دفعه به حماقت شمر و شکست ربطش دادند؟شرح دادن نمیخواد سریال خیلی واضحه!
هيچي اگر شمر اون كار رو نمي كرد و اون مهلت رو نمي داد و همون موقع جنگ رو شروع مي كرد قبل از اينكه ابراهيم مالك اشتر برسه و محاصرشون بكنه شايد مي تونست حكومت مختار رو نابود كنه اما اومد كلاس بگذاره و زمان رو تلف كرد تا ابراهيم هم رسيد و محاصره شدند و ...
حالا من يك سوال دارم . تو چند قسمت قبل وقتي رفتند پيش محمد حنفيه تا از صحت اجازه اون به مختار براي قيام مطمئن شوند وقتي نامه رو نشون دادند و سوال كردند كه آيا مختار راست ميگه و اين نامه شما است يا نه چرا پيش خودش توكل به خدا كرد و گفت مختار رو همراهي كنيد . آيا محمد حنفيه نامه رو نوشته بود يا نه ؟
نه اون نامه رو ننوشته بود ولی چون مختار میدونست دوستاش بدون اجازه کتبی از محمد حنفیه بهش اعتماد نمیکنند اون نامه رو خودش نوشته بود ولی مختار از محمد حنفیه اجازه شفاهی داشت و محمد حنفیه به خاطر شرایط اون زمان و زندگی در مکه هیچ وقت نمیدونست نامه کتبی بده.
مختار رو دیشب قسمت آخر رو دانلود کردم بسیار زیبا بود
ولی نقش اشتر واقعا فیلم رو دیدنی کرده جذبه وحشتناکی داره![]()
اره منم خیلی خوشم میاد ازش حسن میرباقری نقششو بازی کرده فکر کنم برادر داود میرباقری باشه
این نقش اشتر از خود مختار باحال تره....صورتش خیلی معصومه....
نقش دلدل هم خیلی باحاله!
اسب سپید جاده ها بهاره
سبد سبد شادی و گل میاره
Last edited by firefox7; 18-04-2011 at 19:12.
منظورتون همون ابراهیم ابن مالک اشتر دیگه؟ نه؟!این نقش اشتر از خود مختار باحال تره..
واقعا ابراهیم ابن مالک اشتر از خود مختار خیلی باحال تره ...
چشمای سیاهش ... رنگ پوست سفیدش ... نگاه معصومش ... آرامش صحبتش ...
به نظر من باید ابراهیم رو بجای مختار میزاشتن ... میترکوند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)