آدم به این اعتماد به نفس حسودیش میشه
....
ولی این آرسنال امسال عجب تیم عجیبیه ... ویلا و من سیتی رو بیرون از خونه می بره ولی تو امیریتس امتیاز از دست میده
آدم به این اعتماد به نفس حسودیش میشه
....
ولی این آرسنال امسال عجب تیم عجیبیه ... ویلا و من سیتی رو بیرون از خونه می بره ولی تو امیریتس امتیاز از دست میده
تا بیاد اون روز برسه، فکر کنم منچستر بار قهرمانی این فصلشو بستهبه امید برد دندون شکن چلسی
الان رقیبای چلسی باید برن حال کننچون دو سه تا بازیکنای کلیدی چلسی چند تا بازیه نیستن. اونا برگردن دوران خوشی تیمای دیگه تموم میشه
![]()
![]()
ماشالا بچه ها!ماشالا برباتوف
تبریک به همه من یونایتدی های گل! تفاضل گلمون هم با چلسی (پیش از بازیش) یکی شد...!
تساوی سیتی هم حال داد!ولی اصلا فکر نمی کردم آرسنال با اختلاف دو گل ویلا رو ببره!!
امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)...
یاعلی![]()
ایشالا....ماشالا منچستر.....امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)...![]()
دقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم
![]()
به به بازیو داری میده؟! فکر کنم بعد از یه قرن یه بازی چلسی رو تی وی داره نشون میده
ایشالا چلسی هم 4 تا گل بزنه که همه با هم لذت ببریمدقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم![]()
یکی از 4 تا گلی که قراره چلسی بزنه رو سالومون کالو زد.ببینیم تو نیمه ی دوم 3 تا گل دیگه رو چه کسایی میزنن
![]()
چرا کول رو هو می کنن؟!![]()
خوب!صدر نشینی مون مبارک!
![]()
منم تبریک میگم
به امید تداومش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)