سلام
نه داداش.باید 20م اعلام شه.چون اگه یه نفر هم تا اون موقع اضافه شه همه بهم میخوره...
وگرنه کاری نداره...
سلام
نه داداش.باید 20م اعلام شه.چون اگه یه نفر هم تا اون موقع اضافه شه همه بهم میخوره...
وگرنه کاری نداره...
دستت درد نکنه ولی اینا که یوزرهای کاربری همین فرومه مال بعضی ها فرق داره.(حداقل مال بنده تفاوت داره)برای پیدا کردن پروفایل لایو چس دوستان در chess.com به این روش عمل کنید:
کد:
http://www.chess.com/livechess/profile/******
بله
اونو همینطوری گفتم.
میخواید یوزرای اونجا رو پیدا کنید.از این عکس استفاده کنید
اولی یوزر این فرومه دومیش یوزر اونجا...
از اینکه اسم من هم وارد لیست شما شد یه دنیا ممنون
سلام.
امروز تو دانشگاه شهید بهشتی تهران، مسابقه ی شطرنج همزمان (سیمولتانه) بین احسان قائم مقامی و 604 شطرنج باز برگزار شد. (البته یعنی هنوز تموم نشده و در حال برگزاریه) این یه رکورد جدیده که احسان قائم مقامی تونسته در جهان ثبت کنه. رئیس سازمان تربیت بدنی (سعیدلو) به همراه ریاست فدراسیون شطرنج ایران و مسئولین فدراسیون آسیایی و جهانی شطرنج به همراه مسئولین کتاب ثبت رکوردها (گینس) در سالن مسابقه حضور داشتند. بزرگترین مسابقه ی سیمولتانه ی دنیا متعلق به یک اکراینی بوده که پارسال با 530 نفر همزمان مسابقه داده و تونسته 86 درصد حداکثر امتیازات ممکن رو بدست بیاره!
+
پی نوشت: منم ثبت نام کرده بودم ولی به دلیل بینظمی فوق العاده شدیدی که در این مراسم برقرار بود گویا بنده به همراه خیلیهای دیگه اصلا برامون کارت ورود به مسابقه صادر نشده بود.از ساعت 7 و نیم صبح کوبیدم و رفتم اون بالا ولی دست خالی برگشتیم
خلاصه قاراش میشی بود که نگو و نپرس.
مگه مسابقه ای که چند وقت پیش محجوب داشت رکورد نزده بود؟
من چند دقیقه رو دیدم کاملا معلومه چه کسانی جایگزین شماها شده بودنپی نوشت: منم ثبت نام کرده بودم ولی به دلیل بینظمی فوق العاده شدیدی که در این مراسم برقرار بود گویا بنده به همراه خیلیهای دیگه اصلا برامون کارت ورود به مسابقه صادر نشده بود.از ساعت 7 و نیم صبح کوبیدم و رفتم اون بالا ولی دست خالی برگشتیم
خلاصه قاراش میشی بود که نگو و نپرس.
چند روز پیش شنیدم که شرط حضور در مسابقه سابقه شطرنجی( ریتینگی، حضور در مسابقه ای، و...) هست ولی تو مسابقه بچه های 7-8 ساله هم دیده میشدن فکر کنم مسئولان محترم خواستن بچه هاشون این طوری شطرنج یاد بگیرن ( البته خیلی از شطرنج بازای کم سن وسال هم خیلی زیادن ولی حدس من اونطوریه)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چون قراره فردا بازی شروع بشه بهتره تا امشب جدول و زمان مسابقه معلوم بشه
جدول که کارش با کاکا هست ولی در مورد زمان یا 10/2 بذارین یا 15/0
15/5 خیلی زیاده
زمان 10 دقیقه و 5 ثانیه قرار شد گذاشته بشه...پست اول ویرایش میشه....چون قراره فردا بازی شروع بشه بهتره تا امشب جدول و زمان مسابقه معلوم بشه
جدول که کارش با کاکا هست ولی در مورد زمان یا 10/2 بذارین یا 15/0
15/5 خیلی زیاده
خوب . الان من برم تو پروفایل بچه ها خبر بدم که بیان.کسی هم نیاد حریفش برنده اعلام میشه...
چرا زده بود. ولی بعدا توسط اون اکراینیه رکوردش جابجا شد.
تاریخچه ی مسابقات سیمولتانه:
تاریخ ثبت رکورد همزمان به ۱۴ سال پیش بر می گردد، سال ۱۹۹۶"الف آندرسون" استاد بزرگ افسانه ای سوئدی برای اولین بار نام خود را به عنوان رکورددار بازی همزمان در کتاب گینس ثبت نمود، وی در آن سال با ۳۱۰ نفر مبارزه کرد.
هشت سال بعد این رکورد توسط "اندرو مارتین" استاد بین المللی انگلیسی شکسته شد،او با ۳۲۱ بازیکن مصاف داشت، او با ۲۹۴ برد،۱ باخت و ۲۶ تساوی و کسب ۹۵.۶۴٪ امتیاز یک رکورد خارق العاده ای را به دست آورد.
درست یک سال بعد و در تابستان ۲۰۰۵ "سوزان پولگار" قهرمان سابق شطرنج بانوان جهان و خواهر قویترین استاد بزرگ بانوی دنیای شطرنج یعنی "یودیت پولگار" از کشور مجارستان با ۳۲۶ شطرنجباز به مبارزه پرداخت و رکورد بازی همزمان را به نام خود ثبت نمود.
۱۴ماه پیش بود که "کیریل گئورگیف" استاد یزرگ بلغاری پس از ۱۴ساعت با ۳۶۰ بازیکن مصاف داشت و با شکست ۲۹۴ نفر و تساوی با ۸۷ نفر و باخت به ۶ نفر و کسب ۸۸٪ امتیاز توجه جهانیان را به شطرنج همزمان جلب نمود.
اما این پایان کار نبود و تابستان گذشته در تهران بود که استاد بزرگ کشورمان با به مبارزه طلبیدن ۵۰۰ نفر یک رکورد رویایی را به نام خود و کشور ایران ثبت نمود."محجوب" با ۳۹۷ پیروزی و ۹۰ تساوی در مقابل ۱۳ باخت و کسب ۸۸.۴٪ امتیازات، با حریفانی بین ۴ تا ۸۱ سال سن، ضمن ثبت یک رکورد باورنکردنی توانست به عنوان رکورد دار بازی همزمان در دنیای شطرنج پس از ۱۹ ساعت مبارزه با ماشین شخصی به خانه رود.
"آلیک گرشون" استاد بزرگ اکراینی الاصل که سابقه قهرمانی جوانان جهان در سال ۱۹۹۲ را در پرونده دارد روز ۲۱ اکتبر سال ۲۰۱۰ میلادی در مصاف با ۵۲۳ شطرنجباز و کسب ۸۴ درصد امتیازات رکورد مرتضی محجوب را از آن خود کرد و نام خود را در کتاب ثبت رکوردهای گینس ثبت نمود.
موفق باشین.
89/11/19
Last edited by davy jones; 08-02-2011 at 13:33.
اطلا ع رسانی انجام شد...
======================
جهت اطلاع رسانی...
شروع مسابقه شطرنج از فردا.20/11/89
پس از شروع بازی فرصت دارید در سه روز بازیتونو انجام بدید.
توجه داشته باشید:
1-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت میباشد.
2- به رنگ مهره های خودتون توجه کنید (سیاه یا سفید) .
در صورت نقض این ها باید دوباره بازی کنید.
برای این که حریفتونو بشناسین از فردا به پست اول تاپیک اصلی مراجعه کنید.اگه یه وقت پست آپدیت نشد صفحه های آخرو ببینید.پست اول برای من نیست...
در صورت دیسکانکت شدن در وسط بازی ، بازیتون مورد بررسی قرار میگیره . کسی که دیسکانکت شده در حقیقت بازنده است و انتظار زیادی نداشته باشد ...بررسی کننده من نیستم
پیشنهاد من : با حریف خودتون هرچه زودتر هماهنگ کنید و کار رو برای آخر نندازید.
تاپیک شطرنج:
با تشکر از همه به خصوص bushido و chessmathter .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
====================
خیلی سعی کردم ازاستفاده نکنم.
19 تا به نیت 19 تاتون
یه دونم به نیت خودم:
آخیش![]()
Last edited by caca_caca888; 08-02-2011 at 17:12.
من نمدونم چرا جدول برنامه بازیها تو پست اول برای من نمیاد اگه میشه یکی دیگه دوباره بذاره منو نجات بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)