تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 827 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1-برای استفاده از هارد اکسترنال آیا باید برنامه خاصی روی سیستم نصب کرد؟
    2- آیا قابل پارتیشن بندی هست؟
    3-آیا می شود مثل یک فلش مموری آن را به مثلا تلوزیون و ... وصل کرد و اطلاعات آن را
    به نمایش گذاشت( البته فقط بعضیاش)؟
    سال نو بر همگی مبارک
    سلام و سال نوی شما مبارک

جواب سوال یک : برای استفاده از هارد اکسترنال نیازی به نصب برنامه خاصی نیست
    ولی در بعضی مدلها مثل وسترن برنامه های دارن که امکانات بیشتری رو در اختیار کاربر قرار میدهد مثلا

1. پسورد گذاشتن
    2. بک آپ اتوماتیک
    3. هشدار به کاربر در مورد دمای هارد
    4. خاموش کردن هارد بصورت نرم افزاری
    نکته : اگر به صورت ویندوزی هارد safe remove بشه بازهم چراغ هارد روشن میمونه ولی اگر با نرم افزار خودش هارد رو خاموش بشه چراغ هارد هم خاموش میشه
    5. تغییر دادن شکل لیبل در مدلهای الایت هاردهای وسترن و غیره

جواب سوال دو : بلی قابل پارتیشن بندی هست .
    اما نکته مهمی که باید در نظر گرفته بشه این هست که از نرم افزار های ورژن بالا برای پارتیشن بندی استفاده بشه چون ورژن های پایین نرم افزار های پارتیشن بندی ممکن هست با هارد های ظرفیت بالا مشکل داشته باشه .(به تجربه ثابت شده )

جواب سوال سه : بلی میشه مثل فلش مموری به مثلا تلوزیون و ... وصل کرد . نکته مهم این هست که باید دفترچه راهنمای TV یا ----- را مطالعه کنین تا مشخص بشه از چه نوع پارتیشنی ساپورت میکند FAT یا NTFS و یا حداکثر سازی پارتیشن چقدر باید باشد.
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-03-2011 at 14:57.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارزونترین و بهترین هارد اکستر تا 100 تومن ظرفیت 1ترا دستتوت در نمکنه
    سلام
    گرچه در این ساعتی که دارم پست میزنم اخراج Banned شدی . ولی به نظر من مدل وسترن My Book Essential قیمتش توی همین حدودها باشه . حالا یه خورده بالاتر یا پایینتر هم میره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

آبا آدابتور کار میکنه یا باتری یا باتری شارژ شونده داخلی و یا هیچکدام ؟ ( کلا منبع تغذیه اش چیه؟)
    من می خوام 1ترابایتی شو بخرم حالا دوستان لطف کنن بگن چی بخرم
    امنیت اطلاعات هم برام خیلی مهمه + کابلهای اتصال به کامپیوتر و نرم افزار ها رو کامل بگید
    قیمتش زیاد مهم نیست ولی اگه میشه قیمتش را هم بگید ( مرسی )

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آبا آدابتور کار میکنه یا باتری یا باتری شارژ شونده داخلی و یا هیچکدام ؟ ( کلا منبع تغذیه اش چیه؟)
    من می خوام 1ترابایتی شو بخرم حالا دوستان لطف کنن بگن چی بخرم
    امنیت اطلاعات هم برام خیلی مهمه + کابلهای اتصال به کامپیوتر و نرم افزار ها رو کامل بگید
    قیمتش زیاد مهم نیست ولی اگه میشه قیمتش را هم بگید ( مرسی )
    سلام
    کلا هاردهای اکسترنال دو جور هستن

1. مدل های پاسپورتی یا پرتابل یا portable که کوچک هستن و توی جیب جا میشن و برقشون از usb تامین میشه . اینها به درد آرشیو کردن نمیخورن (نظر شخصی خودم) و از اونجایی که ممکن هست برق usb برای راه اندازی اون کافی نباشه از کابلهای چند سر استفاده میشه . البته بعضی هاردها فقط کابل معمولی دارن و با همین کابلهای معمولی راه اندازی میشن و نیازی به کابلهای چند سر نیست مثل وسترن
    نمونه ای از کابلهای دو سر که عکسشو پایین گزاشتم .
    این ناجوره چون اگر لپتاپ داشته باشین پورت USB دیگه ای براتون باقی نمی مونه .
    به جز خود این کابل و هارد اکسترنال فکر نکنم چیز دیگه ای باهاش فروخته بشه .

2. مدلهای دسکتاپی : این مدلها حجم بالایی دارن و مناسب برای آرشیو بالاترین حجم موجود برای استفاده های خانگی و معمولی 3 ترابایت موجوده و با آداپتور کار میکنن و امنیت بالاتری دارن . همراه با هارد اکسترنال ، کابل usb و آداپتور برق فروخته میشه

نکته : اکثر هاردها خودشون نرم افزار دارن و در خود هارد موجوده

من پیشنهادم مدل وسترن My Book Essential هست چون همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه و کیفیت مناسبی داره فقط در موقع خرید دقت بفرمایید که روی جعبه اش نوشته باشه USB2 + USB3

عکس زیر
    فقط اشکال کوچولویی که داره اینه که مشکی براقه و زود اثر انگشت روش میافته

Last edited by ata.royalfalcon; 18-03-2011 at 15:46.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    سیگیت مدل GoFlex™ Ultra-portable که از 320 گیگ تا 1.5 ترا بایت موجوده و سرعت چرخش پلاتر آن 5400 RPM میباشد

در حالت عادی با آداپتر usb2 فروخته میشه اما شما میتونین با خرید آداپتر جداگانه از esata نیز استفاده کنین قیمت این آداپتر ها حدودا 30 تومن هست

شکل پایین آداپتر esata هست

در شکل پایین جدا شدن آداپتر ها را مشاهده میکنین و در شکل پایین هم گفته که علاوه بر usb2 دارای آداپتر های usb3 و esata و firewire هست

ممنون.شما جایی را تو تهران می شناسی که هم خود هارد را داشته باشه و هم آداپتور esata را؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.شما جایی را تو تهران می شناسی که هم خود هارد را داشته باشه و هم آداپتور esata را؟
    سلام

نمیدونم شما ساکن کدام شهرستان هستین ولی میدون ولیعصر چند صد متر پایینتر از سفارت عراق یه پاساژی هست به نام مرکزکامپیوترایران هست که همه چیز داره . اما الان دم عیده ممکنه نداشته باشن (انبار گردانی) باید بذاری بعد از عید .

(بغیر از لپ تاپ و لوازم جانبی که برای لپتاپ و لوازم جانبی آن بهتره برین پاساژ پایتخت که اونجا هم انواع هارد هم داره ) .

ویرایش
    اگه از همونجا خیلی پایینتر بیایی میخوری به یه پاساژ دیگه به نام پاساژ رضا که اونجا هم انواع هارد هم دارن .

یه عکس از مرکز کامپیوتر ایران فقط عظمت رو ببین

Last edited by ata.royalfalcon; 18-03-2011 at 16:08.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

کلا هاردهای اکسترنال دو جور هستن

1. مدل های پاسپورتی یا پرتابل یا portable که کوچک هستن و توی جیب جا میشن و برقشون از usb تامین میشه . اینها به درد آرشیو کردن نمیخورن (نظر شخصی خودم) و از اونجایی که ممکن هست برق usb برای راه اندازی اون کافی نباشه از کابلهای چند سر استفاده میشه . البته بعضی هاردها فقط کابل معمولی دارن و با همین کابلهای معمولی راه اندازی میشن و نیازی به کابلهای چند سر نیست مثل وسترن
    نمونه ای از کابلهای دو سر که عکسشو پایین گزاشتم .
    این ناجوره چون اگر لپتاپ داشته باشین پورت USB دیگه ای براتون باقی نمی مونه .
    به جز خود این کابل و هارد اکسترنال فکر نکنم چیز دیگه ای باهاش فروخته بشه .

2. مدلهای دسکتاپی : این مدلها حجم بالایی دارن و مناسب برای آرشیو بالاترین حجم موجود برای استفاده های خانگی و معمولی 3 ترابایت موجوده و با آداپتور کار میکنن و امنیت بالاتری دارن . همراه با هارد اکسترنال ، کابل usb و آداپتور برق فروخته میشه

نکته : اکثر هاردها خودشون نرم افزار دارن و در خود هارد موجوده

من پیشنهادم مدل وسترن My Book Essential هست چون همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه و کیفیت مناسبی داره فقط در موقع خرید دقت بفرمایید که روی جعبه اش نوشته باشه USB2 + USB3

عکس زیر
    فقط اشکال کوچولویی که داره اینه که مشکی براقه و زود اثر انگشت روش میافته
    این دومی که توزیع دادید مدل خاصی نداره که بشه شارژ کرد چون من برای لب تاب می خوام
    راستی من می خوام اطلاعات خودم رو توش بریزم مثل برنامه های کاربردی که لازم دارم ( VS2010, فتوشاپ و ...)
    این اولی فکر کنم بهتر باشه بخاطر حجمش ( راستی مشکلش چی بود ؟)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دومی که توزیع دادید مدل خاصی نداره که بشه شارژ کرد چون من برای لب تاب می خوام
    راستی من می خوام اطلاعات خودم رو توش بریزم مثل برنامه های کاربردی که لازم دارم ( VS2010, فتوشاپ و ...)
    این اولی فکر کنم بهتر باشه بخاطر حجمش ( راستی مشکلش چی بود ؟)
    نه پرتابل و نه مدل دسکتاپی هیچ مدلی نداره که باطری بخوره که بشه شارژش کرد .

منظور من از مورد اولی این هست که بعضی از مدلهای پرتابل که با برق Usb کار میکنن برای راه اندازی احتیاج به برق زیادتری دارن و چون برق یک پورت usb برای راه اندازی کم هست پس به ناچار باید از سایر پورتهای usb هم برق بگیرد برای همین منظور از کابلهای چند سر استفاده میشه که باعث میشه حداقل دو پورت USB اشغال بشه که ناجور هست .

البته مدل وسترن پرتابل همچین کابلی نداره پس میشه نتیجه گیری کرد که برق فقط یک پورت USB برای راه اندازی کفایت میکنه
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-03-2011 at 16:18.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

مرسی از راهنمایی باحوصله تون
    همین مدل پرتابل یک ترابایتی ش رو اسم کاملش و اگه میدونید قیمتش رو بزارید
    بازم ازتون تشکر می کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنمایی باحوصله تون
    همین مدل پرتابل یک ترابایتی ش رو اسم کاملش و اگه میدونید قیمتش رو بزارید
    بازم ازتون تشکر می کنم
    سلام
    پرتابل مدل My Passport Essential SE به کلمه SE دقت کنین چون یه مدلی هست که SE نداره

این مدل دو جور هست

فقط usb2 ساپورت
    همزمان usb2 و usb3 ساپورت

که من توصیه میکنم مدل USB2 + USB3 بخرین که از مزایای usb3 هم بهره مند بشین یعنی روی جعبه اش بنویسه USB2 + USB3
    قیمتش متاسفانه دستم نیست
    این مدل در سایت وسترن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر احیانا این مدل رو نتونستین پیدا کنین میتونین سیگیت مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable بخرین که تا حجم 1.5 ترا هم موجوده و پیش فرض فقط USB2 داره .

آدرس سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-03-2011 at 17:06.

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •