تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 421 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

منم به 5010 دارا پیوستم !

دوستان من ویندوز 32 بیت ریختم روی سیستم . بنظرتون عوض کنم و 64 بریزم ؟! کند نمیشه ؟!
    نرم افزار ها چطور ؟! باید با 64 بیت سازگار باشن یا مهم نیست ؟!
    بعد درایور های 32 و 64 فرق داره ؟!

باتری من 2:30 دقیقه ای تموم میشه . خوبه ؟!

ممنون ...
    مبارک باشه!! اگر رم 4 داری شک نکن 64بیت بریز!! البته یه ویندوز درست حسابی از یه شرکت معتبر!! سعی کن جدید هم بخری که کرکش درست حسابی باشه و این آپدیت مایکروسافت که کرک و از کار میندازه روش کار ساز نباشه!!

ویندوزهای جدید گردو خوب از اب دراومدند!!

در مورد برنامه ها هم خیر!!! مشکلی براتون پیش نمیاد و براحتی نرم افزارها توش نصب میشه!! مگر اینکه نرم افزار مهندسی و برنامه ی خاصی داشته باشید که مثلا یه شرکت ایرانی اونو نوشته و فقط برای ویندوز ایکس پی و 32 بیت ها ساخته شده باشه!! به جز این دسته نرم افزارهای خاص مابقی برنامه ها حتی اتوکد و 3dmax که گرافیکی و سنگین هستند هم توی 32 و 64 راحت نصب میشن!! پس غمتون نباشه و 64 را بزنید بر رگ این لپتاپ قدرتمند!!

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟
    فقط این بازی یا بازی های دیگه هم اینطوریه؟؟
    اگر فقط این بازی باشه خب معلوم میشه با این ویندوز یا کانفیگ سازگاری نداره!! منم با فرونت لاین مشکل دارم و نمی تونم درست بازی کنم ولی همونو مثلا تو یه ویندوز دیگه ( 32 بیتی ) راحت اجرا میکنم!!

2. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟
    منم pes 2011 لودینگ اولش close the program mide یعنی اون دایره سبزه لودینگهم 15 ثانه میاد بعد پیغام رو میده.
    اشکالش از چه

ویندوزم هم 32بایتیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط واسه SC: Convection این مشکلو دارم، باید بسازم دیگه! البته با همون وضعیت تمومش کردم از شرش خلاص شدم!

دوستان من هر بازی که اجرا کردم مثل کانتر استریک و جنرال تصویر واید نمی شه، یعنی رزولیشن بازی تا 1024*768 اجازه می ده و نمی زاره فول بشه
    راه حلی ندارین ؟
    دو حالت داره: یا رزولوشن wide رو انتخاب نکردی(لزوما همیشه آخرین رزولوشن واید نیست!) و یا این بازیها کلا همچین قضیه ای رو ندارند که برای بازی کانتر میدونم که توی آپشن های گرافیکیش یه گزینه wide screen هستش که باید تیکش رو بزنی.

منم pes 2011 لودینگ اولش close the program mide یعنی اون دایره سبزه لودینگهم 15 ثانه میاد بعد پیغام رو میده.
    اشکالش از چه؟
    PES 2011 قضیش فرق میکنه! تقریبا یه هفته زودتر از تاریخ انتشار بازی یه نسخه ای به اسم این بازی اومد و ظاهرا هم کامل بود، اما نسخه نهایی بازی نبود و البته نسخه آزمایشی و دمو هم نبود. الانم وضعیت بازار خیلی خر تو خره و به سختی میشه نسخه درستشو از اون نسخه ناقص تشخیض داد. از این قبیل مشکلات توی نسخه اولیش پیش میومد. برای اینم که بفهمی اصلیه یا نه به دو چیز توجه کن: اولا نسخه اصلیه بازی بعد از نصب 7gb و نسخه اولیش 5gb، دوما توی نسخه آزمایشی در صفحه press any bottun پایینش ورژنش رو نوشته.
    Last edited by mss_195; 16-10-2010 at 14:30.

5. 2 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohamad13702008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من با kmp فيلم نيگا ميكنم.زيرنويسش رو نميشناسه.(قاتي پاتيه)
    فونت فارسي ميخوام.ويندوز7 32 بيت.

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

البته يه چيز ديگه
    ميتونم فونت هاي xp رو روش بريزم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دو حالت داره: یا رزولوشن wide رو انتخاب نکردی(لزوما همیشه آخرین رزولوشن واید نیست!) و یا این بازیها کلا همچین قضیه ای رو ندارند که برای بازی کانتر میدونم که توی آپشن های گرافیکیش یه گزینه wide screen هستش که باید تیکش رو بزنی.
    کانتر رو اوکی کردم اما تو بازی جنرال گزینه ای برای این کار نداشت
    به نظرت راه حلی داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من با kmp فيلم نيگا ميكنم.زيرنويسش رو نميشناسه.(قاتي پاتيه)
    فونت فارسي ميخوام.ويندوز7 32 بيت. البته يه چيز ديگه
    ميتونم فونت هاي xp رو روش بريزم؟
    میتونی فونتهای xp رو بریزی، فرقی ندارن. فقط توجه کن که باید علاوه بر فارسی کردن زبان ویندوز تمام ساعت، واحد پول(!)و.. رو فارسی کنی. چون منم یه زمانی با وجود فارسی بودن زبان ویندوزم باز هم زیرنویس هام مشکل داشت تا اینکه آنچنان کردم!

کانتر رو اوکی کردم اما تو بازی جنرال گزینه ای برای این کار نداشت
    به نظرت راه حلی داره ؟
    درباره جنرال تجربه ای ندارم متاسفانه.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روی قسمت روشن شدن یعنی اصلا صفحه دسکتاپ بالا نمیاد
    bios رو آپدیت کن ایشالا درست میشه
    البته برا این کار ویندوز باید بالا بیاد پس اولا این ورژن بایوس رو دانلود کن که آخرین ورژنشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعد بالا اومدن ویندوز همه برنامه هایی که مهم نیستن رو ببند و روی فایلی که دانلود کردی کلیک کن تا اجرا بشه در حین آپدیت برنامه ای باز نکن و به چیزی دست نزن تا کار با موفقیت تموم شه ، مراحل هم نشون داده میشه (فن هم در این بین با سرعت زیاد میچرخه)
    Last edited by sheytoon001; 16-10-2010 at 19:11.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من مشکل از خود بازیه
    و دیگه اینکه از من میشنوی بیخیال این بازی شو چون اینکه از پاور خاموش میکنی یه کمی خطر داره

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه FTP خوف برای دل بازا !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دوستان من درایور بلتوتوس رو نصب کردم
    100 % اوکی هست
    چطوری روشنش کنم ؟
    می رم رو یک فایلی send to > bluetoos یک پنجره باز می شه بعد دیگه اتفاقی نمی افته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •