بابا چرا برای هر درسی یه کتاب بخریدبه جاش بانک سوالات امتحان نهایی گاج رو بگیرید. البته کتاب امتحان یار گاج(زرد) هم میتونید بگیرید سعی کنید نزدیک به امتحانات بگیرید تا کتابها به روز شده باشن.
بابا چرا برای هر درسی یه کتاب بخریدبه جاش بانک سوالات امتحان نهایی گاج رو بگیرید. البته کتاب امتحان یار گاج(زرد) هم میتونید بگیرید سعی کنید نزدیک به امتحانات بگیرید تا کتابها به روز شده باشن.
Last edited by aristocrat; 30-09-2010 at 10:06.
این پست مهندس را که در تاپیک خودش گذاشته یک نگاهی بندازید:
من با قسمت اول پست کاری ندارم که جایی معرفی نمودن
اگر قسمت آخر این پست را در نظر بگیریم همه بیایم این تاپیک را جمع کنیم و به مدیر هم بگیم درش را تخته کنه و بره و دیگه هیچ کس هم نیاد سوال بپرسه کلا بخش آموزش عالی را حذف کنیم
کنکور 90 مشاوره برنامه ریزی شیوه های برتر
کسی که یک بار کنکور داده وحداقل 1 ماه هم برایش زحمت کشیده میتونه تا حدی اشتباهاتش را بگه تا دیگران اون راه را نرند چه برسه کسی که یک سال برای کنکور خونده.خیلی عوامل در موفقیت یک فرد تاثیر دارند و ممکنه یک پشت کنکوری هم تا روز قبل کنکور آماده باشه ویک اتفاق همه چیز را خراب کند
ولی مثل اینکه مهندس اصرار دارند که به جای اینکه از اشتباهات دیگران درس بگیریم بریم و
به قول یکی از بچه های همین جا که یه بار دیدم گفت زرنگ کسیه که از اشتباهات دیگران درس بگیره واونا رو تکرار نکنه
من نمیدانم چرا مهندس رشته تحصیلی ودانشگاهش را نمیگه.پس اگه این طوری که مهندس میفرمایند باشه ما نباید به حرفی کسی که رشته ودانشگاهش معلوم نیست توجهی کنیم.در صورتی که این حرف اشتباه است ایا اشتباه میگویم؟
ايشون اصلا و ابدا نه مهندس هستن نه چيزي از تدريس فيزيك و زبان ميدونن
وقتتون رو با اين چيزها بيخودي تلف نكنين
ببینید من اصلا با ایشون مشکل ندارم ولی دقیقا یادمه یه بار توی همین تاپیک ایشون اومدن گفتن فقط کتاب آموزشی بخونین (توی دین و زندگی) و یه کتاب معرفی کردن (مشعریان) من و خیلی های دیگه اعتراض کردیم که بابا جون چند ساله کسی که کتاب درسی رو نجویده باشه سر کنکور تستهای راحت رو از دست میده برای نمونه خودم گفتم من کتاب شیمی درسی رو کنار گذاشتم رفتم بهترین آموزش شیمی بازار رو استفاده کردم آخرشم توی یکی از آزمونای قلم چی چندتا سوال رو نتونستم جواب بدم و متوجه شدم از متن کتاب طرح شده و....
ایشون خیلی عصبی شدن که من میگم دین و زندگی رو فلان کنین شما مثال شیمی میزنین؟!!!
بگذریم میخوام بگم تا به اینجای کار شک نکنین ایشون 10سال پیش کنکور دادن چون کتابها و حرفهایی که میزنن سبکش با کنکور 10سال پیش میخونه . مثلا همین مشعریان برای کتابای قدیمی خدای کتاب آموزشی بوده ولی برای دین و زندگی کتاباش تعریفی نداره یا همین که میفرماین کتاب درسی رو رها کنین و آموزشی بخونین مال 10 سال پیشه که کتابای هزار نکته باب شده بود و اگه به این کتابا مسلط میشدین کار تموم بود!
خودتون قضاوت کنین کسی که هنوز توی جو کنکور 10 سال پیشه بهتر شما رو میتونه راهنمایی کنه یا کسی که توی 2_3سال گذشته؟!
من نسبت به مهندس نظری ندارم.اولین کسی هم که مخالفت کرد با مهندس من بودم.یه تاپیک زده شد درمورد ایشون .همه اومدن تعریف کردن از ایشون.من یکی دو بار ازشون کمک خواستم ولی اصلا کمکی نکرد.من چند جا هم گفتم انجمن امسال لوس شده.من یه تاپیک زدم که هم جو رقابتی بین بچه ها ایجاد شه.هم بتونه اموزشی باشه.اما مخالفت کردن.من میگم بیاین به جای اینکه بیایم همش بگیم این کتاب خوبه این کتاب بده.یه تاپیک ایجاد کنیم در مورد مسائل درسی بحت کنیم.سوالات ازمونا رو بررسی کنیم.نکات .خلاصه درسا رو هر کس بزاره.کارنامه ها رو بزاریم و...
فضا رو درسی کنیم.نه اینکه هی کتاب معرفی کنیم.هر کس الان واسه هر سوالش یه تاپیک میزنه.
من پارسال زیاد نمی اومدم.اما هر بار میومدم.اینقد جو درسی بود.داغ میشدم بیشتر درس میخوندم
شما چرا یک گروه اجتماعی در این مورد ایجاد نمیکنید؟
فکر کنم دراین انجمن هم امکان ایجاد گروه اجتماعی داشته باشد(مطمئن نیستم)
مثلا گروه رتبه های دو رقمی کنکور 90
من به عنوان اولین نفر استقبال میکنم خودم دانشجوی ازاد رشته نفت هستم ولی هم زمان برای سال اینده درس میخوانم
اگه خواستید من ایجاد میکنم.عضو بشید
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
این هم ادرس گروه که ایجاد شد
عضو بشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
آقای پترس اگر مایلید مدیریت گروه را به شما واگذار کنم
خودم شاید اینجا زیاد سر نزم
مایلید؟
ببخشید ولی همه اینایی که میگید خودش تاپیک دارهمن میگم بیاین به جای اینکه بیایم همش بگیم این کتاب خوبه این کتاب بده.یه تاپیک ایجاد کنیم در مورد مسائل درسی بحت کنیم.سوالات ازمونا رو بررسی کنیم.نکات .خلاصه درسا رو هر کس بزاره.کارنامه ها رو بزاریم و...
فضا رو درسی کنیم.نه اینکه هی کتاب معرفی کنیم.هر کس الان واسه هر سوالش یه تاپیک میزنه.
اولا پارسال کسی تو تاپیک کنکور نمیومد کتاب بگه همه میرفتن تاپیک معرفی کتاب
کارنامه تو همین تاپیک میزاشتن پارسال ! سوالا رو همینجا بررسی میکردن یا میرفتن تو تاپیک ماله رفع اشکال !
اینجا هم از اسمش معلومه مشاوره و برنامه ریزی یعنی بحث در مورد مسائل درسی
برای قسمت قرمز حرفات هم تاپیک هست ماله جزوه ها که توش جزوه های آموزشی بچه ها میزاشتن
نزدیک 6 صفحه جزوه گذاشته شده نزدیک 50 تاس که بعضیاش خیلی کاملا
شما احتمالا تاپیک رو ندیدید اونجا نکاتتون رو جزوه کنید بزارید
الانم از خودتون خواهش میکنم شما که میاد هر کی گفت کدوم کتاب خوبه چی بخونم بگید بره تاپیک مخصوص خودش !
شما خودتون مدیر خودتون باشید
بهتر نیست ؟
من یه تاپیک زدم که هم جو رقابتی بین بچه ها ایجاد شه.هم بتونه اموزشی باشه.اما مخالفت کردن
خب دلیل داره اون کسی که درسش خوب نیست بیاد اونجا بیاد یه کلمه بگه ممکنه یه حرفی چیزی زده بشه بهش !
همین جا پارسال کارنامه تراز 7900 گذاشته میشد تراز 4200 هم گذاشته میشد
هر کسی با اونی که تو رنج خودشه رقابت کنه
اگه اینطوری باشه یکی تاپیک میزنه کسایی که رتبه تک رفمی میخوان بیاد تو
بعدی میاد تاپیک میزنه کسی که رتبه 2 رقمی میخواد بیاد تو
بعدی رتبه 3 رقمی بیاد تو
بعدی کسی که میخواد نخونه بیاد تو
نمیشه اینطوری میشه ؟
همینجوری آموزش عالی فعلا شلوغ پلوغه
ولا من تمایلی به مدیر بودن ندارم.از دوستان اگر کسی در توانش هست.مدیر شه.
کاملا حق با شماست
حق با شماست ولي ايشون هيچ چيزي در توانش نيست كه بتونه كمكي هم به شما بكنه .
نه مشاوره نه فيزيك تريس كرده نه زبان نه هيچي .
آخه اصلا با عقل جور درنمياد كه آموزشگاه هاي كنكور بجاي اينهمه دبير باتجربه و باسواد زبان و فيزيك بيان يه مهندس!!! كه از هويتش هم هيچي معلوم نيست رو بكنن دبير براي كنكوري ها و انتظار هم داشته باشن كه دانش آموز بياد ثبت نام كنه تو موسسشون .
دوست من فوق ليسانس رياضي(جبر) و دكتراي آموزش زبان انگليسي داره هيچوقت همچين كاري نكرده كه بياد هم زبان تدريس كنه هم رياضي . اونوقت ايشون مثلا با يه مدرك مهندسي هم مشاوره ميدن به كنكوري ها و هم فيزيك درس ميدن و هم زبان !!!
من از اولش هم گفتم زيد جدي نگيرين ايشون رو
خب معلومه كه ايشون هيچي نميدونن . حتي اون كنكور 10 سال پيش هم اينطور نبوده كه براي دين و زندگي از رو كتاب كمك آموزشي بخونين و برين درصد خوبي بيارين ! ( تو همگامان و گاج سوالات قديمي هم هست آدم ميبينه كه از روي متن دقيق عبارت هاي كتاب و احاديثش سوال ميدادن ) .
درس شيمي هم كه سينا جان مثال زدين همينطوره و درس حتي دين و زندگي تاثير كتاب درسي توش بيشتر از شيمي هست .
كسي كه يه ذره فقط در مورد كنكور و نحوه طراحي سوالات و... اطلاعات داشته باشه نمياد اينطوري حرف هاي پوچ و بي ارزش بزنه و گمراه كنه داوطلبان رو . اونم داوطلباني رو كه وقت با ارزششون رو ميزارن و ميان تو فروم تا به همديگه كمك كنن
كلا اگه ايشون ثابت كنه كه تو يه آموزشگاه معتبر زبان و فيزيك تدريس كرده من حرفمو پس ميگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)