سلام،
H1 DMH 0387@TCT5
h1dmh0387@tct5
مودمت رو درست تنظیم کردی؟!
چه ارروی میده؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
سلام،
H1 DMH 0387@TCT5
h1dmh0387@tct5
مودمت رو درست تنظیم کردی؟!
چه ارروی میده؟
سلام دوستان 512 ما هم به به اميد خدا داره جور ميشه؛فقط ميخوام بدونم دانلود با 512 مخابرات ---- و از همه مهم تر ابلود جه سرعتي ميده؟بعد مخابرات نامحدود كه ميده واقعا نامحدوده يعني مثل شاتل قانون نداره كه تأ 1 حدي اجازه ميده؟
راستي 1 سوال ديكه اينكه اينترنت مخابرات با مودم dlink dsl 200 كه مشكلي نداره؟
با سلام! بچه ها من از مخابرات 256 گرفتم.یک روز استفاده روز بعد قطع شد.
به مخابراتیه گفتم گفت که سیستم ما کسانی رو که از ف ی ل ت رش ک ن یا --- استفاده کنه اتومات قطع میکنه.به نظرتون این مطلب صحت داره؟ کسی اصلا تا حالا چنین چیزی شنیده؟
به مخابراتیه گفتم گفت که سیستم ما کسانی رو که از ف ی ل ت رش ک ن یا --- استفاده کنه اتومات قطع میکنه.به نظرتون این مطلب صحت داره؟ کسی اصلا تا حالا چنین چیزی شنیده؟
پس چرا واسه من هنوز وصله×××؟
شما از شرکتهای خصوصی گرفتین یا مخابرات؟من مستقیما از مخابرات گرفتم.یارو کلی تعجب کرده بود که 256 گرفتم
البته من دانشجو کارشناسی ارشدم به این خاطر بهم دادنش
مطمئنم که یارو اراجیف گفته. آخه من از youfreedom استفاده میکنم.پس مشکل قطعا از مخابراته
من از خود خودش گرفتمشما از شرکتهای خصوصی گرفتین یا مخابرات؟من مستقیما از مخابرات گرفتم.یارو کلی تعجب کرده بود که 256 گرفتم
البته من دانشجو کارشناسی ارشدم به این خاطر بهم دادنش
مطمئنم که یارو اراجیف گفته. آخه من از youfreedom استفاده میکنم.پس مشکل قطعا از مخابراته!×× البته 128 هستش...!!
از همه رقم همه مدل برنامه و اینایاین جوری هم استفاده کردم تا بحال!××
سلام
خیر حرف بیخود زده
منم 256 مخابرات دارم و از فیل تر ش ک ن استفاده می کنم برای اینکه وارد فیس بوکم بشم اصلا یه چنین چیزی رو تا حالا مخابرات بهم نگفته!!!
من از اولترا سرف و تونل استفاده می کنم ولی تا حالا مشکلی ایجاد نشده
زنگ زدم مخابران گفت سرعت 128 ، 20 هزار تومن آب میخوره! به نظرتون در مقایسه با شرکت های خصوصی خیلی گرون نیست؟
و اینکه آیا سرعتش خوبه؟ نمی دونم بگیرم یا نه!
فکر کنم منظورشون هر دو ماه باشه، چون هر ماه 9 هزار و خورده ایه.
سرعتش هم بستگی به کاربردتون داره.اگه بیشتر برای وب گردی می خواین قابل تحمل تره ولی برای دانلود کردن باید آستانه صبرتون بالا باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)