تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 1124 اولاول ... 20701101161171181191201211221231241301702206201120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اولین بار بود که قطعی داشت مخابرات . الان همه چیز مرتبه

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arya_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

holyboy شما فکر کنم اینترنت ازحسابگر گرفتی حدود 7-8 ماه پیش که من از حسابگر اینترنت داشتم قطعی داشت! بعد با پشتیبانی تماس میگیرفتم مشغول بود تا موقعی که درستش بکنن !! 2 روزم میشد ! جوابگو بودنش با بوق تلفن بود !!! اینا بجز مواردی بود که می گفتن از مخابرات مشکل هست از این حرف ها ! این بحث 1 ماه 2 ماه نیست من بیشتر از یک سال مشترکشان بودم !

دوستان مخابراتی مشکل قطعی خوب رفع شد ولی سرعت دانلود من افت پیدا کرده سرعت سما تغییری نکرده ؟

4. این کاربر از arya_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

holyboy شما فکر کنم اینترنت ازحسابگر گرفتی حدود 7-8 ماه پیش که من از حسابگر اینترنت داشتم قطعی داشت! بعد با پشتیبانی تماس میگیرفتم مشغول بود تا موقعی که درستش بکنن !! 2 روزم میشد ! جوابگو بودنش با بوق تلفن بود !!! اینا بجز مواردی بود که می گفتن از مخابرات مشکل هست از این حرف ها ! این بحث 1 ماه 2 ماه نیست من بیشتر از یک سال مشترکشان بودم !

دوستان مخابراتی مشکل قطعی خوب رفع شد ولی سرعت دانلود من افت پیدا کرده سرعت سما تغییری نکرده ؟
    دو روز قطعی؟فکر کنم بد شانس بودی چون من نیم ساعت قطع باشه شده برم در شرکت درستش می کنم
    اما تا اونجا که میدونم سرعت همه نه فقط مخابرات کمه خود من یا یکی از دوستان که از صبانت داره سرعتش خیلی پایین بود.لابد مثل اون قضیه کابل های اینترنت رو کوسه خورده که اینطور شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by holyboy; 29-08-2011 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

آقا شمام زیاد dc میشین الان؟؟؟

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من dc ندارم

8. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsenalfan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه از ظهر قطعی نداشتم
    اما سرعتم 1/3 قبله
    مشکل کلیه از ISP خاصی نیست

10. این کاربر از arsenalfan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من مشکل خاصی زیاد ندارم
    فقط این قطعی اعصابم رو خراب کرد
    الان هم پینگ یه خورده زیاد شده و با یه سری برنامه خاص هم مشکل پیدا کرده!!!
    ولی سرعت هیچ تغییر چندانی نکرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بزرگترین دیتا سنتر های دنیا هم معمولا در ماه چند ساعت قطعی دارند ، شما از مخابرات کرمانشاه انتظار داری 2 دقیقه قطعی داشته باشه
    من که از پارس اینترنت دارم توی این سه ماه یک بار اون هم برای دو ساعت قطع شد.یه بار هم نیم ساعت 8 ساعت خیلی ستمه

حالا عیبی هم نداره.تو این چندروزه من هم باید برم سی متری نامه جمع آوری پارس رو بگیرم.من هم میام مخابرات بدبخت میشم

ولی من اگه توی اولین ماه قطعیش به دوبار برسه برمیگردم از پارس آنلاین میگیرم.جدا از دانلود من کانالها رو زیاد نگاه میکنم.مخصوصا بازیهای لیگ انگلیس رو چند ساله که درست و حسابی میبینم.کافیه یک بار ببینم وسط بازی قطع بشه همون روز میرم نامه جمع آوری میگیرم و میام تو این تاپیک حیثیت مخابرات رو لکه دار میکنم با حسابگر که چیزی به اسم سیسیکم وجود نداره.ولی الان من با همین اشتراک میام 6 ساعت مثلا شبکه premier league hd رو میبینم یه دونه فریز هم نداره.از نظر تایم اوت هیچ موردی نداره فقط حجمش گرونه.ای هواااااااااااااااااااااار .. ای امااااااااااااااااااااااا اان
    Last edited by .s.a.e.e.d; 30-08-2011 at 05:59.

13. این کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

من که از پارس اینترنت دارم توی این سه ماه یک بار اون هم برای دو ساعت قطع شد.یه بار هم نیم ساعت 8 ساعت خیلی ستمه

حالا عیبی هم نداره.تو این چندروزه من هم باید برم سی متری نامه جمع آوری پارس رو بگیرم.من هم میام مخابرات بدبخت میشم

ولی من اگه توی اولین ماه قطعیش به دوبار برسه برمیگردم از پارس آنلاین میگیرم.جدا از دانلود من کانالها رو زیاد نگاه میکنم.مخصوصا بازیهای لیگ انگلیس رو چند ساله که درست و حسابی میبینم.کافیه یک بار ببینم وسط بازی قطع بشه همون روز میرم نامه جمع آوری میگیرم و میام تو این تاپیک حیثیت مخابرات رو لکه دار میکنم با حسابگر که چیزی به اسم سیسیکم وجود نداره.ولی الان من با همین اشتراک میام 6 ساعت مثلا شبکه premier league hd رو میبینم یه دونه فریز هم نداره.از نظر تایم اوت هیچ موردی نداره فقط حجمش گرونه.ای هواااااااااااااااااااااار .. ای امااااااااااااااااااااااا اان
    پارس آنلاین خوبه.پس تو هم نمک گیر مخابرات شدی فکر نکنم با مخابرات بتونی به راحتی آنلاین بازی ببینی چون سرعتش واقعیه
    من فعلا میترسم بیام مخابرات 12تا8صبح موقع انتخاب واحد دانشگاه قطع شه باید به جای واحدای دانشگاهی پرورش بوقلمون بگیرم
    Last edited by holyboy; 30-08-2011 at 10:02.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

وضع پینگ چند روزه خراب شده ، همون پارس آنلاین بمون

16. 2 کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •