تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 208 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ابتدای سکانس 7 پس از اینکه باید دنبال یه نفر که سوار اسب بود میرفتم و چند جا هم باید با سربازهای بورجیا درگیر میشدیم به یه جا رسیدم که با علامت تعجب نشون داده ولی اونجا که میرم هیچ اتفاقی نمیفته <>فقط علامت یه برج میاد پایین که زیرش یه چیزهایی نوشته چه جوری باید رد شم اینجا رو؟
    مشکل از کرک نیست؟
    کسی جواب نمیده؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم شما دنبال micheletto هستید؟
    اونجا هم شما وقتی دنبال اون میرید که میره سراغ یک سری از نگهبان ها و لباس بهشون میده تا بیان و توی تئاتر نقش بازی کنند که شما فقط پیداشون میکنید و به شاگرداتون دستور کشتنشون رو میدید تا جایی که micheletto وارد اون صحنه تئاتر بسیار بزرگ میشه که شما باید از برج بالا برید تا به اون علامت ضربدر برسید و اون علامت ضربدر روی زمین نیست...

حالا من خودم یه سوال دارم از بروبچ کسایی که تمام puzzle هارو حل کردن, آیا بعد از اینکه شما subject 16 رو دیدید از animus اومدید بیرون بازی اینقدر با bug شد؟

3. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

- امکان تکرارش هست. میرین از منو, DNA و بعدش مموری مربوطه رو انتخاب میکنین و <Enter> رو برای Replay Memory میزنین.
    خوب این همون Restart Memory حساب میشه . میخوام از اونجا که ماموریت رو اومدم (یعنی چک پوینت) بیاد و Full باشه . مثلا یک بار یک ماموریت 15 دقیقه طول کشید اخرش fail شدم . حالا باید 15 دقیقه دوباره برم ؟

راستی این Artifact های توی ویلا رو اگه همشونو پیدا کنی جایزه ای چیزی نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ابتدای سکانس 7 پس از اینکه باید دنبال یه نفر که سوار اسب بود میرفتم و چند جا هم باید با سربازهای بورجیا درگیر میشدیم به یه جا رسیدم که با علامت تعجب نشون داده ولی اونجا که میرم هیچ اتفاقی نمیفته <>فقط علامت یه برج میاد پایین که زیرش یه چیزهایی نوشته چه جوری باید رد شم اینجا رو؟
    رو صفحه یه چیزایی در مورد 4 اساسین مینویسه چه جوری باید اساسین جمع کنم و چه جوری باید بفرستمشون ماموریت؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خب اون قسمت بعد از آخرین دیدار با سربازها و پس از کشتن اونها فکر کنم میره به طرف چندتا خونه اونجا باید اونو بکشید...

میخواین سیوتون رو بزارید ردش کنم

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

سلام دوستان
    رو صفحه یه چیزایی در مورد 4 اساسین مینویسه چه جوری باید اساسین جمع کنم و چه جوری باید بفرستمشون ماموریت؟
    یعنی اینکه شما اصلا assassin تربیت نکردین؟
    شما چجوری بازی کردید؟
    همینجوری راه افتادید هر جا علامت تعجب دیدید رفتید اونجا؟
    شما باید اول بازی درست بفهمید و درست انجام بدید!!!
    الان تمام کاری که شما میتونید بکنید اینه که از اون memory بیاین بیرون و اونرو انجام ندید...
    شاید بعدا که شاگرداتون رو تربیت کردید برید memory رو restart کنید...
    خوب شما باید برید یه guide گیر بیارید که همه بازی رو واستون توضیح بده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه این اساسین ها بمیرن جایگزین میشه کرد؟
    کسی جواب این سوالامو نداره؟

داره خودمونی میشه Shayan_shf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    شما باید یه تعدادی اساسین تربیت کنید و بعدش توی این ماموریت اون ها رو برای کشتن افرادی که اون اسب سوار باهاشون صحبت می کنه بفرستید. بعدش این اساسین ها لباس کسایی که کشتن رو می پوشن و در آخر ماموریت با سریازان بورجیا درگیر میشن.
    اگه تربیتشون نکردید اول یه تعدادی از اون ها رو تربیت کنید و بعدش مموری رو دوباره بازی کنید

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

یه ابهامی واسه من ایجاد شده؛
    دزموند و گروه چطور اومدن به ویلا؟ وقراره که انیموس‌رو همون‌جا مستقر کنن. (اصلن دلیل این کار چیه؟) یعنی ویلا بازسازی شده؟
    همون جایی که دزموند روح‌های افراد رو میبینه؛ ازجمله روح اتزیو و خانوادش! که درحال فرار از داخل تونل هستند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب این همون Restart Memory حساب میشه . میخوام از اونجا که ماموریت رو اومدم (یعنی چک پوینت) بیاد و Full باشه . مثلا یک بار یک ماموریت 15 دقیقه طول کشید اخرش fail شدم . حالا باید 15 دقیقه دوباره برم ؟

راستی این Artifact های توی ویلا رو اگه همشونو پیدا کنی جایزه ای چیزی نداره ؟
    - آهان! پس منظور چک پوینت ها بود... نه. اونطوری نمیشه.
    - فقط یه اچیومنت یا تروفی رو میده.

یه ابهامی واسه من ایجاد شده؛
    دزموند و گروه چطور اومدن به ویلا؟ وقراره که انیموس‌رو همون‌جا مستقر کنن. (اصلن دلیل این کار چیه؟) یعنی ویلا بازسازی شده؟
    همون جایی که دزموند روح‌های افراد رو میبینه؛ ازجمله روح اتزیو و خانوادش! که درحال فرار از داخل تونل هستند.
    لوسی دلیل اومدن به ویلا رو اینطوری عنوان میکنه: اینجا آخرین مکان امنمون تو ایتالیاست. مشخصه که تمپلار ها حواسشون به مرزه.

نکته: مخفیگاهی که دزموند و بقیه در بازی قبل در اون حضور داشتن به همراه اون آزمایشگاه آبسترگو بازی اول هر دو مکانشون تو ایتالیاست. ( به نظر رم) تو پارکینگ آبستروگو شما اسامی ایتالیایی رو به خوبی میتونین ببینین.

12. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •