3500 درهم 16 گيگ
4000 درهم 32 گيگ
پارت نامبر: mc603ae/a 16GB
البته الان بايد كمتر شده باشه.
3500 درهم 16 گيگ
4000 درهم 32 گيگ
پارت نامبر: mc603ae/a 16GB
البته الان بايد كمتر شده باشه.
با سلام
من از امریکا برام یه گوشی iphone 4G با VERSION 4.1 از کمپانی AT @ T که انلاک فکتوری نیست .اوردن امروز کل پایتخت
گشتم واسه UNLOCK کردنش و بهم گفتن هنوز برنامه انلاک هنوز نیومده . اگه کسی بلده یا کسی سراغ داره لطفا
معرفی کنید ؟
هنوز برنامه آنلاک برای 4.1 ارائه نشده به احتمال زیاد یک روز پس از معرفی رسمی فریمور 4.2 ارائه میشه.
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی فقط این فریمور 4.2 کی میاد
تو ایران ؟
چون من الان می خوام از این گوشی اسنفاده کنم اما نمی تونم ؟
دوست عزیز این قیمت ها مطمئن هست؟برای کی هست؟به نظرتون الان چنده؟راستی اونحا که مثل ایران نیست که هر مغازه یک قیمت بده؟قیمتا ثابت هست دیگه؟(منظورم اینه که اگر متوجه بشن که وارد نیستی بهت میندازن یا نه قیمتا مصوب هست؟)
راستی قیمت آیپاد را داخل دوبی نداری؟
دوستان من یک آیفون 4 دارم که صدا ضبط میکنه ولی در هنگام مکالمه صدا نمیره (البته صدا میاد)میخواستم بدونم همه ی آیفون 4 ها گارانتی بین المللی دارن دیگه؟یعنی میتونم ببرم دوبی و با گارانتیش درستش کنم؟(گوشی از آمریکا خریداری شده)
Last edited by sia abedi; 31-10-2010 at 23:04.
در ماه نوامبر که الان توش هستیم قرار هست معرفی بشه.
شما میتونی گوشی و جیلییبریک کنی که هکتیویت هم بشه که مثل یه آیپاد استفاده کنی تا آنلاکم ارائه بشه
فعلا تنها راه شما اینه
مرسی ممنون دوست عزیز از راهنمایی
سلام من به يك مشكل اساسي با دوربين اين گوشي برخوردم و اون هم اينكه اگه شب با فلاش عكس بگيري هيچي جز نور فلاش تو عكس نميفته كسايي كه مي توننن يه امتحان بكنن اگه راه حلي داره به ما هم بگن با تشكر.
فکر کنم با فعال کردن سنسور HDR مشکل برطرف بشه![]()
اونم زده بودم بازم فرقي نكرد ممكنه با برنامه هاي كمكي درست شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)