تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 298 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جمشید مشایخی : من طرفدار آلمانم

استاد جمشید مشایخی یکی از پیشکستوتان هنر و سینما در ایران که هیچ نیازی به معرفی ندارن !
    در برنامه امروز صبح که هر روز از شبکه دوم سیما پخش میشه ، استاد میهمان برنامه بودند
    وقتی مجری از ایشان پرسید طرفدار کدام هستید
    ایشان بدون تامل پاسخ دادند که من طرفداره آلمانم
    وقتی جوان تر بودم بازیهای فرانتس بکن بائر رو میدیدم که علاوه بر بازی تحسین بر انگیز بسیار با اخلاق و خوش خو بودند به همین خاطر روی من تاثیر زیادی داشتنند

البته به محضی که مجری این سئوال رو پرسید من حدس زدم که استاد همیچین پاسخی بده چون شخصیت ایشون انقدر بالاست که آدم حدس میزنه ایشون طرفداره آلمان باشن !

2. 4 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یواخیم لوو در اخرین تمرین تیم آلمان قبل از بازی کوچک(باانگلیس)خطاب به بازیکنان:
    شانخ فین سوق لاگ شین مینغ سی گ انگ لیق فیلبوت شیس(زبون شیرین آلمانی)
    برای شکست انگلیس تاکتیک خاصی لازم نیست!!!فقط کافیه همون بازی معمولی خودتون روبکنید.

آلمان،میدانم قهرمانی
    Last edited by yuseph; 27-06-2010 at 02:07.

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

حال می کنم که آلمان با این میانگین سنی و با این همه ظلمی که توی ایران به لیگش میشه این طور قشنگ بازی می کنه!

جون من حال کردی بازی اولشون رو چجوری بازی می کردن؟ پاس کاری های روون و قشنگشون رو حال می کردی؟

آلمان عزیزم!!!.......... خدائیش فقط تروخوفسکی و یانسن و آئوگو و بوآتنگ! ؛ بازیکنای تیم محبوبم، HSV

6. 4 کاربر از sia-saketi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تهران- لوكاس پودولسكي مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان در آستانه ديدار حساس تيمش در مقابل تيم ملي فوتبال انگليس در مرحله حذفي رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ،۲۰۱۰‬اعلام كرد كه دليلي براي ترسيدن از انگليسي‌ها وجود ندارد.
    به گزارش روز شنبه ايرنا و به نقل از پايگاه اطلاع رساني فيفا، مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان با اعلام اين مطلب گفت: هدف ما رسيدن به مرحله يك چهارم نهايي است.
    بازيكن ‪ ۲۵‬ساله ژرمن‌ها در ادامه با اشاره به وضعيت اردوي تيم ملي كشورش، گفت: وضعيت خوبي داريم ولي، قبل از آخرين بازي خودمان در مقابل غنا تا حدود كمي تحت فشار قرار داشتيم، چون مي‌دانستيم كه شكست در آن مسابقه به معناي خداحافظي با جام جهاني است.
    وي در ادامه تصريح كرد: از آنجا كه تا كنون تيم ملي فوتبال آلمان در هيچ مقطعي در مرحله اول رقابت‌هاي جام جهاني حذف نشده بود، همين امر باعث مي شد كه مسابقه مقابل غنا و پيروزي در آن از اهميت ويژه‌اي براي ما برخوردار شود.
    وي با اشاره بازي آتي تيم ملي آلمان در مقابل انگليس، تاكيد كرد: نبايد انگليسي‌ها را دست كم بگيريم، شايد آنها مشكلاتي را در تيم خود داشته اند ولي، اين دليل نمي‌شود كه فكر كنيم آنها تيم ضعيفي هستند.
    پودولسكي در پايان تصريح كرد: ما به تيم فوتبال انگليس احترام مي‌گذاريم ولي هيچ ترسي از آنها به دل راه نمي‌دهيم.
    منبع:خبرگزازی ایران

8. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شواين اشتايگر و بواتنگ در صورت آمادگی کامل بازی خواهند کرد

به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ایران آندرياس کوپکه مربی دروازه بانان تيم ملی فوتبال آلمان که امروز به جای يواخيم لو در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده بود از قول لو اعلام کرد که باستين شواين اشتايگر و جروم بواتنگ تنها در صورتی مقابل انگليس بازی خواهند کار که آمادگی کامل جسمانی داشته باشند.
    او در اين باره گفت : تصميم نهايی در اين مورد را فردا خواهيم گرفت،فردا اگر آمادگی جسمانی آنها کامل باشد،بازی خواهند کرد،فردا هر دو بازيکن تست انجام خواهند داد و ما هيچ دليلی نميبينيم که اگر آنها صد در صد آماده نباشند به زمين بازی بيايند.
    بقيه بازيکنان،آمادگی کامل دارند و در تمرينات بسيار عالی کار کردند و ترکيب نهايی فردا اعلام خواهد شد.

---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------

پیشنهادات يورگن کلينزمن به لو و شاگردانش برای بازی مقابل انگلستان

سایت گل : یورگن کلينزمن زننده پنالتي پيروزي بخش ژرمنها در ديدار مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام جهاني 1990 مقابل انگليس بود و در رقابتهاي جام جهاني 2006 نيز ژرمنها را به جمع 4 تيم برتر جام جهاني رساند و در نهايت جاي خود را به دستيارش يواخيم لو داد. يورگن کلينزمن اکنون در صحبتهايي پيشنهاداتي را براي لو و شاگردانش دارد.
    تيم ملي آلمان امروز عصر در مرحله يک هشتم پاياني جام جهاني مقابل انگليس قرار مي گيرد و کلينزي معتقد است که تيم کنوني آلمان کيفيتها و ويژگي هاي انگليسي زيادي دارد و لو مي بايست از اين قابليتها نهايت بهره را ببرد.
    کلينزمن در صحبتهايي در رابطه با ديدار حساس يکشنبه شب گفت:« دو تيم سبک بازي مشابهي دارند. شش سال پيش زماني که من هدايت تيم را برعهده گرفتم، سعي کرديم بر ارسال پاسها از عمق خط دفاع و رساندن توپ به مهاجمان کار کنيم . من و يواخيم لو گاهي وقتها براي تماشاي بازيهاي ليگ برتر به انگليس مي رفتيم و سعي مي کرديم تا سبک بازي آنها را در تيم خودمان اعمال کنيم ؛ سبکي که سرعت و خلاقيت بيشتري را به همراه دارد. »
    سرمربي سابق ژرمنها ادامه داد:« فلسفه ما بر پايه ارائه سبکي با سرعت بالاي حملات در زمين مسابقه بود و اين همان چيزي است که ما به فوتبال ملي آلمان تزريق کرديم. اين همان پروسه اي بود که براي آلماني ها شش سال به طول انجاميد ولي انگليسي ها شش سال پيش اين سبک را در زمين پياده مي کردند. اکنون نسل جديدي از بازيکنان پاي به فوتبال آلمان گذاشته اند ولي آنها به اين سيستم عادت کرده اند و با آن احساس راحتي مي کنند. بازيکنان با اين سيستم رشد کرده اند و يواخيم به بازيکنان مي گويد که بايد فوق اکتيو باشند و با انرژي فراوان رو به جلو حرکت کنند. »
    به نظر مي رسد که کلينزمن و يواخيم لو، در پياده سازي سبک فوتبال انگليس در آلمان موفق بوده اند و اکنون بي صبرانه منتظر پياده سازي اين سيستم در مقابل استاد خود، يعني بازيکنان انگليسي هستند.
    کلينزي معتقد است که در آلمان کسي به پيشينه رؤيارويي اين دو تيم نمي انديشد و گفت:« در آلمان حتي به ذهن ما هم خطور نمي کند که ما در ديدارهاي پيشين در ضربات پنالتي مقابل انگليس به برتري دست يافته بوديم. فکر مي کنم که اين موضوعي است که بيشتر توسط انگليسي ها به آن پرداخته مي شود. ولي زماني که تو در تيم بازنده هستي، هميشه استرس بيشتري را براي هضم اين موضوع داري.استرسي که ما با آن سر و کار نداريم.»
    به رغم نمايش نه چندان خوب سه شيرها در رقابتهاي جام جهاني کلينزي معتقد است که اصلا نبايد کاپلو و شاگردانش را دست کم گرفت؛ چرا که رختکن اين تيم مملو از بازيکنان باکيفيت و باتجربه است.
    او ادامه داد: «بازيکنان باکيفيت زيادي در آلمان داريم ولي تيم ملي انگليس هم مملو از بازيکناني باکيفيت و باتجربه است. آنها در رقابتهاي مرحله مقدماتي جام جهاني نشان دادند که مي توانند بازيهاي فوق العاده اي را به نمايش بگذارند. پس يواخيم لو دقيقا مي داند که تيم انگليس قادر به انجام هرکاري هست. ما تيم جواني داريم که اندکي بي تجربه است ولي انگليسي ها به نحوي بازي مي کنند که گويي زياد نگران نيستند. »
    کلينزمن در بخش پاياني صحبتهايش با مقايسه بازيکنان کليدي دو تيم گفت:« انگليس بازيکناني دارد که مي توانند به تنهايي سرنوشت بازي را تغيير دهند. آنها استيون جرارد و لمپارد را دارند و روني هم که در خط حمله خدمت مي کند.روني تا اينجاي رقابتها بدشانس بوده است و مطمئن باشيد که به زودي به گل مي رسد. البته ما هم کلوزه را داريم .او مثل روني براي ماست که مي تواند رو به جلو حرکت کرده و تفاوتها را رقم بزند. اين ديدار مي بايست در مرحله نيمه نهايي و يا حتي فينال برگزار مي شد. »

---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------

آندرياس کوپکه : دروازه بانان احتياجی به تمرين پنالتی ندارند

به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از بيلد،آندرياس کوپکه،مربی دروازه بانان تيم ملی آلمان در آستانه بازی مقابل انگليس اعلام کرد که هيچ دليلی نميبيند که دروازه بانان برای بازی مقابل انگليس،تمرين پنالتی کنند.
    او در اينباره ميگويد : در تمرينات،پنالتی تمرين کردن اشتباه است،آن اتفاقاتی که در زدن ضربات پنالتی در استاديوم و در يک بازی حساس رخ ميدهد،قابل مقايسه با تمرينات نيست و دروازه بانان اول تيم ملی ها،دروازه بانان خوبی هستند که در گرفتن پنالتی مهارت کافی دارند.
    ما نميخواهيم که بازی به ضربات پنالتی برسد و سعی ميکنيم در 90 دقيقه و نهايتاً در 120 دقيقه تمام کنيم اما اگر کار به ضربات پنالتی کشيده شود،تيم ملی آلمان کاملاً آماده است.نوير به خوبی ميداند که بايد چه کاری انجام دهد.

---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------

باستین شواین اشتایگر عصر شنبه به همراه تیم تمرین کرد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا باستین شواین اشتایگر هافبک طراح تیم ملی فوتبال آلمان که از ناحیه ماهیچه پشت ران در بازی با غنا مصدوم شده بود امروز عصر (شنبه) به همراه دیگر بازیکنان تمرین کرد.
    آندریاس کوپکه مربی دروازه بان های تیم ملی فوتبال آلمان بعد از اتمام تمرین در مورد آخرین وضعیت شواین اشتایگر به خبرنگاران گفت : او امروز به همراه تیم تمرین کرد و پزشکان در حین تمرین کاملا حرکات او را زیر نظر داشتند و تصمیم نهایی در مورد بازی کردن این مهره ارزشمند در دیدار حساس با انگلستان را فردا به سرمربی تیم اعلام خواهند کرد.

باستین شواین اشتایگر در تمرین عصر شنبه تیم ملی فوتبال آلمان

10. 5 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آيا تيم ملي فوتبال آلمان بدون بالاک قوي‌تر است؟

ميشائل بالاک به دليل مصدوميت در آستانه‌ جام جهاني، حضور در آخرين جام جهاني دوران بازي خود را از دست داد.ژرمن هاي جوان با آنکه از 2 بازي ابتداي خود در جام نوزدهم به يک پيروزي و يک شکست رسيده اند با اين حال بازي هاي درخور توجه تيم جوان آلمان در اين رقابتها اين پرسش را برانگيخته که آيا تيم آلمان با نبود ميشائل بالاک به توفيقي اجباري دست يافته ودر غياب کاپيتان ۳۳ ساله‌ اش قدرتي تازه يافته است.

زندگي بدون بالاک
    در ماه مه سال جاري و در پايان فصل رقابت‌هاي باشگاهي در انگليس بود که ميشائل بالاک، کاپيتان ۳۳ ساله آلمان و هافبک چلسي لندن مصدوم شد و با توجه به شدت آسيب‌ديدگي از حضور در رقابت‌هاي جام جهاني ۲۰۱۰ محروم ماند. غياب بالاک چنان مسئولان و فوتبال دوستان آلمان را شوکه کرد که بسياري‌ اين گمان را مطرح کردند که ملي‌پوشان آلمان در همان مرحله‌ گروهي، جام جهاني را وداع خواهند گفت و با چمدان‌هايشان راه وطن را در پيش خواهند گرفت. اگرچه مصدوميت‌هاي ديگر نيز گريبانگير يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان شد، اما به نظر مي‌رسيد که دشوارترين وظيفه او، جبران کردن نبود ميشائل بالاک و يافتن جانشيني براي او در خط مياني تيم باشد.

توصيه به خداحافظي
    بعد از اين اتفاق اولي هوينس، رييس باشگاه بايرن مونيخ به ميشائل بالاک توصيه کرده که بي‌درنگ به فعاليت‌هاي خود در پيراهن تيم ملي آلمان خاتمه بدهد. وي در اين باره اظهار داشته: «گمان نمي‌کنم عاقلانه باشد که بالاک حضور در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا در سال ۲۰۱۲ را هدف خود قرار دهد.» بالاک در آن دوره از مسابقات ۳۵ سال خواهد داشت.آرين روبن و ويسلي اسنايدر، ملي‌پوشان هلندي دو باشگاه بايرن مونيخ و اينتر ميلان نيز بر اين باورند که تيم ملي آلمان بدون رييس کارکشته خود قوي‌تر است. روبن در گفت‌وگويي با نشريه "بيلد ورزشي" گفته است: «تيم آلمان به بالاک وابسته نيست و اين تيم جوان از کيفيت بالايي برخوردار است.» ويسلي اسنايدر نيز معتقد است که عملکرد تيم ملي آلمان بدون بالاک بهتر شده، چرا که اين تيم مي‌تواند بدون او با سرعت بيشتري بازي کند.

دوست داشتم بالاک مي‌بود
    اگرچه يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان توانسته نبود بالاک را جبران کند و بدلي براي او در خط مياني بيابد، اما همواره بر نقش و اهميت او تاکيد کرده و مي‌کند. وي با توجه به بحث‌هايي که در اين باره مطرح شده مي‌گويد: «درست است که ما توانستيم شوک غياب بالاک را نسبتا خوب هضم کنيم و راهي بيابيم، اما او بازيکني است که بارها در طول يک تورنمنت جرقه‌هايي درخشان از خود نشان داده و نقشي تعيين‌کننده در پيکار با تيم‌هاي بزرگ ايفا کرده است.سرمربي ۵۰ ساله آلمان مي‌افزايد: «دوست داشتم بالاک در رقابت‌هاي جام جهاني آفريقاي جنوبي در صف ملي‌پوشان مي‌بود». نشريه بيلد در گفت‌وگويي که با يواخيم لوو داشته، اين پرسش را مطرح کرده که آيا او هنوز هم به بازيکني به نام بالاک نيازمند است و سرمربي آلمان نيز در پاسخ گفته است: «من مي‌دانستم که شواين‌اشتايگر مسئوليت و وظيفه بيشتري بر عهده خواهد گرفت و جاي خشنودي است که مي‌بينيم سامي کديرا چه تحول و پيشرفتي را پشت سر گذاشته، اما ميشائل بالاک با توجه به شخصيت و تجربه خود مهره بسيار مهمي براي ما ‌بود».
    منبع:خراسان
    آلمان دوستت دارم...

12. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوباره به سرزمین آلمان بزرگ،خانه اصلیت باز میگردی.

14. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

بچه های آلمان آقا مسعود یه فکری کرده که فکر میکنم فکر خوبی کرده باشه اگر شما هم موفقید نظرتون را بدین:

آقا بياين يه شرطي بزاريم

آگه آلمان برد ما تگ تاپيك شما اديت كنيم و اگه انگليس برد شما
    چطوره؟

16. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

6

سلام

بچه های آلمان آقا مسعود یه فکری کرده که فکر میکنم فکر خوبی کرده باشه اگر شما هم موفقید نظرتون را بدین:
    آقا عالیه. من هستم. ( البته چون مطمئنم برد با آلمانه میگم)

دوستان ژرمنی دیگه هم قبول کنن بیزحمت.

18. این کاربر از Vahid.Mob.14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام

منم هستم ....

20. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •