تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 451 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا این صدا چیه لپ تاپ من ندارهههههههههههههه.
    مال من شانسی خوب در اومده؟
    شما نظری هم که در مودر بازی crysis دادی و گفتی در حالت high مشکلی نداره مسلما حساسیتتون اصلازیاد نیست! چون خیلی هم مشکل داره! یعنی سرعت بازی میاد پایین و روون اجرا نمیشه
    این صدا امکان نداره نباشه! یعنی اگر نباشه لپ تاپ شما خراب!
    مطمئن باشید هست اما چون با فاصله زمانی زیاد هست و فقط هم در سکوت محض شنیده میشه و حساسیت شما هم زیاد نیست نمیشنوید اون صدا رو! گاهی یکساعتم کار میکنید صدایی نمیاد ولی گاهی هم بیشتر هست... در لپ تاپ سونی هم کاملا این صدا شنیده میشه
    تعریفهایی هم که یکی از دوستان کرده بودند قبول دارم به جز کارت صداش که متاسفانه در مقایسه با یک کارت صدای خوب عملکرد ضعیفی داره. هم صدای تیز رو خیلی نسبت به صدای بم بلندتر پخش میکنه و هم در صدای خیلی زیر سریع بلندگوها رو دچار افت کیفیت میکنه.
    در مودر ضبط صدا من یکم خواستم صدای تارم رو ضبط کنم و متاسفانه خیلی بد کیفیت ضبط شد! می تونم بگم یکم بهتر از موبایل. خودم هم میکروفون وصل کردم وضع به همین گونه بود.
    اما با کارت صدای کامپیوترم که آنبرد هست روی مادر برد گیگابات با کیفیت بسیار عالی ضبط میشه.
    کلا سیستم صوتی این لپ تاپ بزرگترین نقطه ضعفش هست و اصلا حرفی برای گفتن نداره.
    مگه اینکه شما روی صدا حساسیت نداشته باشید یا صدای خوب رو نشنیده باشید و به نظرتون بیاد خیلی کار صداش درسته. این لپ تاپ زیاد بدرد مولتی مدیا نمیخوره! همش تبلیغات در این زمینه....
    Last edited by nekooee; 12-08-2010 at 12:59.

2. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا هنوز هم نفهمیدیم بلاخره بازیها روون اجرا میشه یا همش فریز میشه؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

شما نظری هم که در مودر بازی crysis دادی و گفتی در حالت high مشکلی نداره مسلما حساسیتتون اصلازیاد نیست! چون خیلی هم مشکل داره! یعنی سرعت بازی میاد پایین و روون اجرا نمیشه
    این صدا امکان نداره نباشه! یعنی اگر نباشه لپ تاپ شما خراب!
    مطمئن باشید هست اما چون با فاصله زمانی زیاد هست و فقط هم در سکوت محض شنیده میشه و حساسیت شما هم زیاد نیست نمیشنوید اون صدا رو! گاهی یکساعتم کار میکنید صدایی نمیاد ولی گاهی هم بیشتر هست... در لپ تاپ سونی هم کاملا این صدا شنیده میشه
    تعریفهایی هم که یکی از دوستان کرده بودند قبول دارم به جز کارت صداش که متاسفانه در مقایسه با یک کارت صدای خوب عملکرد ضعیفی داره. هم صدای تیز رو خیلی نسبت به صدای بم بلندتر پخش میکنه و هم در صدای خیلی زیر سریع بلندگوها رو دچار افت کیفیت میکنه.
    در مودر ضبط صدا من یکم خواستم صدای تارم رو ضبط کنم و متاسفانه خیلی بد کیفیت ضبط شد! می تونم بگم یکم بهتر از موبایل. خودم هم میکروفون وصل کردم وضع به همین گونه بود.
    اما با کارت صدای کامپیوترم که آنبرد هست روی مادر برد گیگابات با کیفیت بسیار عالی ضبط میشه.
    کلا سیستم صوتی این لپ تاپ بزرگترین نقطه ضعفش هست و اصلا حرفی برای گفتن نداره.
    مگه اینکه شما روی صدا حساسیت نداشته باشید یا صدای خوب رو نشنیده باشید و به نظرتون بیاد خیلی کار صداش درسته. این لپ تاپ زیاد بدرد مولتی مدیا نمیخوره! همش تبلیغات در این زمینه....
    صدا در سکوت محظ هم شنیده نمیشه مگر اینکه سرتون رو بچسبونین به لپ تاپ تا صداش رو بشنوین.
    در مورد crysis هم رزولوشن رو اگه یکم کم کنید رو حالت high اجرا میشه. من الآن 13 ساله گیمر هستم و خیلی هم به بازی ها حساس

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

حالا هنوز هم نفهمیدیم بلاخره بازیها روون اجرا میشه یا همش فریز میشه؟
    در بعضی بازی ها بخاطر کرک فریز میشه وگرنه مشکل فریز نداره

5. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان این هاردی که معرفی کردی ، قیمتش چنده و اگر من بخوام مثلا یه دونه یک ترابایتیشو جایگزین هارد فعلیم کنم ، چقدر باید هزینه کنم؟ (آیا هارد فعلیم رو می تونم بفروشم و یا یه جورایی عوض بدل کنم و سر بدم؟ _می خوام ببینم اینکار امکانپذیره اگر شما تجربه ای در این زمینه داری من رو راهنمایی کنی ممنون میشم_)
    دوست عزیز منظورت کدوم هاردهاست؟
    اگر منظورت هاردهای SSD هست باید بگم که این هارد ها فعلا تا حداکثر 256 گیگابایت وجود دارند و قیمتشون خیلی بالاست. مثلا Corsair 256GB SSD اینجا حدود 850 هزار تومنه. و یا Intel 64GB X-25E حدود 980 هزار تومنه.
    به همین دلیل فعلا رفتن به سمت این هاردها به صرفه نیست. هارد Seagate Momentus XT قظیه اش فرق میکنه. این هارد بالاترین حجمی که داره 500 گیگ هست. اما داخل خودش 4 گیگابایت SSD داره. به غیر از 32 مگابایت بافر خودش. این 4 گیگ رو برای اجرای دوباره ویندوز و برنامه ها استفاده میکنه. یعنی سرعت خوندن, بالا اومدن ویندوز, باز کردن برنامه ها, و غیره تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه. اما سرعت رایتش همون 7200rpm است و بستگی داره این هارد در حالت RAID استفاده بشه و یا AHCL. من الان از Momentus XT با حجم 500 گیگش در لپ تاپم استفاده میکنم و میتونم بگم که سرعت باز شدن مایکروسافت آفیس مابین 1 تا یک و نیم ثانیه است. بقیه برنامه ها هم به همین شکل. مثلا PowerDVD 10 هم باز شدن همین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه.

قیمت Momentus XT به خاطر Access Time عالی که داره نسبت به هاردهای معمولی گرونتره و از هاردهای SSD خیلی ارزونتره. من نسخه ی 500 گیگش رو اینجا حدود 170 تومن گیر آوردم. یکی از دوستان هم در دبی 185 تا قیمت کرده.

هارد فعلی را هم میتونید بفروشید. اما ممکنه لپ تاپتون جای 2 تا هارد داشته باشه. اگر اینطور باشه میتونید هر 2 هارد رو استفاده کنید. فقط این رو به یاد داشته باشید که هر کاری میکنید به فکر گارانتی هم باشید. چون گارانتی زمانی معتبره که لپ تاپ دست نخورده باشه.

لپ تاپ من 2 تا هارد داشت. اونی که ویندوز و پارتیشن ریکاوری توش بود رو در آوردم و بجاش Momentus XT گذاشتم. هارد خودش را هم نگه داشتم تا اگر کارم به گارانتی کشید بزارم سر جاش و لپ تاپ رو تحویل بدم. بهر حال این روشیه که میتونید استفاده کنید. به شرطی که به پیچها و بدنه آسیبی وارد نکنید و در هنگام باز کردن لپ تاپ هم از دستکش نخی استفاده کنید تا اثر انگشت روش نمونه. باطری را هم حتما باید در بیارید.

منم این سوال رو دارم.
    یه هارد 1 ترابایت یا مثلا یه هارد 500 چند دلاره؟؟(منظور از همون ssd دار هاست ها)

ظرفیت 1 ترا هنوز نیومده و معلوم هم نیست بیاد چون هیچ خبری ازش پخش نشده. تنها هاردی که داخل خودش SSD داره Seagate Momentus XT است و با ظرفیت های 250, 320 و 500 گیگ عرضه شده.

7. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشین من انقدر سوال می کنم
    حالا اگر من 640 بلوری بگیرم حتما رمش 1333 هست؟ یا ممکنه یهو 1066 در بیاد ؟ چون من اصلا دوست ندارم پول اضافه به گارانتی های سازگار یا امرتات بدم
    هارد من خودم لپتاپی دارم دور بالا اگه لازم بشه می تونم عوضش کنم
    دوستانی که رمشون 1066 بود 640 بلوری داشتن؟(گارانتی الماس)
    کلا کسی هست که jx 014یا jx 061 داشته باشه و رمش 1066 باشه؟
    بی ضحمت یک جواب بده
    صدا فکر کنم مال هارد باشه
    لپ تاپ فعلیم و مال دادشم این صدا رو دارند که طبیعیه

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام .

دیشب پشت لپ تاپ رو باز کردم . نه اشتباه نکنین خراب نشده بود ! همینطوری از روی کنجکاوی باز کردم با گارانتی امرتات .

خدائیش کیفیت ساخت رو با باز کردن میتونین درک کنین . فوق العاده عالی هستش.

روی CPU اومدن گارانتی چسبوندن نمیشد بازش کرد .

خلاصه بسی حال کردیم

مخلصیم .
    من که هر دفعه پشتش رو باز میکنم کلی حال میکنم. پول قلکم زیاد بشه میخوام رمش رو هم ارتقا بدم به 8 ...2 تا 4 گیگ یا 4 تا 2 گیگ. اما اینطور که من خوندم پیشنهاد شده که برای بازدهی بهتر سی پی یو های i7 بهتره رم بطورت 3 کاناله استفاده بشه. مثلا 3 تا 2 گیگ.

حالا سامسونگ جان.. شما که پشتش رو باز کزدی آیا جای 2 تا هارد داشت و یا فقط 1 دونه بود. ممکنه 1 هارد داشته باشه اما آیا جای خالی برای گذاشتن هارد دوم دیدی و یا دقت کردی؟
    اگر جواب مثبت یا منفی بود مدل دقیق لپ تاپت رو هم بگو تا دوستان بدونند. برای آیندگان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

صدا در سکوت محظ هم شنیده نمیشه مگر اینکه سرتون رو بچسبونین به لپ تاپ تا صداش رو بشنوین.
    در مورد crysis هم رزولوشن رو اگه یکم کم کنید رو حالت high اجرا میشه. من الآن 13 ساله گیمر هستم و خیلی هم به بازی ها حساس

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

در بعضی بازی ها بخاطر کرک فریز میشه وگرنه مشکل فریز نداره
    اگر لپ تاپ شما چنین صدایی نده من گردنم رو میزنم! بیخودی حرف محال نزنید. باز هم میگم شما نمیشنوید نه اینکه نمیده این همه آدم اینجا دارن میگن صدا میده نکنه هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست؟؟
    در ضمن نه این لپتاپ بلکه بیشتر لپ تاپهای مارک دیگه هم اکثرا این صدا رو میدن...
    بحث در این مورد مسئله مسلم بیخودیه دیگه ادامه نمیدم...

در مودر بازی هم قرارمون نبود رزولوشن رو بیاریم کمی پایین. اگر هم منظورتون این بوده لطفا به جای بالا بردن توقع دیگران همون اول بگید "اگر رزولوشن رو بیاریم پایین تر" که کسی میخونه بفهمه ! شاید یکی نخواد حتی یک درجه رزولوشن رو بیاره پایین! اینجوری توقعش میره بالا و بعد میبینه اشتباه کرده...

در مودر کرک شاید در بعضی بازیها مربوط به کرک هم بشه اما در 95 درصدشون هیچ ربطی به کرک نداره. فقط قضیه لود کردن اطلاعات هست که می تونه به خیلی دلایل منجمله هارد و کارت گرافیک و رم و حتی ضعف در برنامه نویسی بازی ... بستگی داشته باشه. اما با توجه به قدرت کارت گرافیک این لپ تاپ به نظر شخص خود من بیشتر مربوط به سرعت بارگذاری از روی هارد هست...

دوست عزیز من خودم ناظر ارشد سایت ir3at هستم. این هم لینک کاربریم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما میدونید که خیلی سایت معتبری هست!
    متاسفانه عیب فروم همینه که هر کسی با هر درجه اطلاعات و با هر نوع سلیقه ای در آن پست میزنه. وکاربرهای عادی هم سردرگم میشند.... و سایت پی سی وورد هم بیشتر جایی شده برای چک و چونه زدن بین کاربرها و متاسفانه مدیران اصلا فعالیتی ندارند. و این چک و چونه ها به تنها کسی که ضربه وارد میکنه کاربران معمولیه سایت هست که دنبال اطلاعات صحیح می گردندن اما ممکنه اشتباه کنند...

بی ضحمت یک جواب بده
    صدا فکر کنم مال هارد باشه
    لپ تاپ فعلیم و مال دادشم این صدا رو دارند که طبیعیه

بله صدا میده:-) مشخصا!!
    Last edited by nekooee; 12-08-2010 at 13:52.

11. 2 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر لپ تاپ شما چنین صدایی نده من گردنم رو میزنم! بیخودی حرف محال نزنید. باز هم میگم شما نمیشنوید نه اینکه نمیده این همه آدم اینجا دارن میگن صدا میده نکنه هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست؟؟
    من نمیدونم شما چه مشکلی با ASUS و این مدل نوت بوک دارین !
    من نمیخواستم اینو بگم که حساسیت ایجادکنم ، مدل نوت بوک من هم دقیقا مدل اقای mhadishirani هست و هارد این مدل هم Seagate و تا به حال هیچ صدای اضافی نشنیدم ، حتی ساعت 3 نصفه شب که همه خواب هستند !
    من دقت کردم ، اکثر بچه هایی که میگن صدا داره ، از هارد Western Digital استفاده میکنند.

عیبهای این نوت بوک به نظر من :

- نور توی LCD منعکس میشه که من فکر میکردم این فقط اینجوریه ! بعد برای 2-3 از اشناهامون که تازه نوت بوک خریدن و اتفاقا Sony هم بود ، نور منعکس میشد.

- چسبیدن پرزهای تو هوا روی صحفه اش ! هر روز باید با دستمال تمیزش کنم ! بقیه هم این مورد رو دارن ؟

- داشتن Windows 7 64-bit ! چون اینجا ایران هست و نرم افزارهای درست و حسابی براش پیدا نمیشه(تو رشته تخصصی خودم)

- کیبردش ، که بقیه دوستان هم اشاره کرده بودند.

ولی من در کل واقعا ازش راضی هستم ، خدا هم ازش راضی باشه.(این راضی بودن بر میگرده به توقع مصرف کننده ، بعضی ها ممکنه زانتیا بخرند ولی توقع یک بنز اخرین سیستم رو ازش داشته باشن ، اما خوشبختانه من این مشکل رو ندارم)

13. 2 کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان گلم ، کمی عنایت بفرمایید به بحث ها و سرسری مطلب ننویسید . بحث ما در مورد هارد Seagate Momentus XT بود و نه هارد های جامد ! البته ظاهرا این هارد ماکزیم ظرفیتش 500 گیگابایت هست و بیشتر از این ظرفیت تولید نشده و فقط هم شرکت seagate این نمونه رو تولید کرده! و شرکت های دیگر نمونه ی مشابه ای ندارند!
    همونطور که در بحث های صفحات گذشته موجود هست دوست خوبمون جناب مهران درباره ی این هارد مطلب نوشته بودند ! او همونطور که دوست عزیزمون mhadishirani دوباره اشاره کردند ، این هارد های 4 گیگ حافظه ی فلش داره و از الگوریتم خاصی برای بازیابی اطلاعاتی که بیشتر مورد استفاده ی کاربر هست استفاده میکنه به همین خاطر سرعت دسترسی به اطلاعات درش افزوده شده و مزایایی نسبت به هارد های مکانیکی معمولی داره ولی باز هم جزو هارد های مکانیکی بحساب میاد و نه هارد های جامد!
    مرسی که بحث ها رو می خونید و بعد مطلب می نویسید!
    دوست عزیز منظورت کدوم هاردهاست؟
    اگر منظورت هاردهای SSD هست باید بگم که این هارد ها فعلا تا حداکثر 256 گیگابایت وجود دارند و قیمتشون خیلی بالاست. مثلا Corsair 256GB SSD اینجا حدود 850 هزار تومنه. و یا Intel 64GB X-25E حدود 980 هزار تومنه.
    به همین دلیل فعلا رفتن به سمت این هاردها به صرفه نیست. هارد Seagate Momentus XT قظیه اش فرق میکنه. این هارد بالاترین حجمی که داره 500 گیگ هست. اما داخل خودش 4 گیگابایت SSD داره. به غیر از 32 مگابایت بافر خودش. این 4 گیگ رو برای اجرای دوباره ویندوز و برنامه ها استفاده میکنه. یعنی سرعت خوندن, بالا اومدن ویندوز, باز کردن برنامه ها, و غیره تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه. اما سرعت رایتش همون 7200rpm است و بستگی داره این هارد در حالت RAID استفاده بشه و یا AHCL. من الان از Momentus XT با حجم 500 گیگش در لپ تاپم استفاده میکنم و میتونم بگم که سرعت باز شدن مایکروسافت آفیس مابین 1 تا یک و نیم ثانیه است. بقیه برنامه ها هم به همین شکل. مثلا PowerDVD 10 هم باز شدن همین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه.

قیمت Momentus XT به خاطر Access Time عالی که داره نسبت به هاردهای معمولی گرونتره و از هاردهای SSD خیلی ارزونتره. من نسخه ی 500 گیگش رو اینجا حدود 170 تومن گیر آوردم. یکی از دوستان هم در دبی 185 تا قیمت کرده.

هارد فعلی را هم میتونید بفروشید. اما ممکنه لپ تاپتون جای 2 تا هارد داشته باشه. اگر اینطور باشه میتونید هر 2 هارد رو استفاده کنید. فقط این رو به یاد داشته باشید که هر کاری میکنید به فکر گارانتی هم باشید. چون گارانتی زمانی معتبره که لپ تاپ دست نخورده باشه.

لپ تاپ من 2 تا هارد داشت. اونی که ویندوز و پارتیشن ریکاوری توش بود رو در آوردم و بجاش Momentus XT گذاشتم. هارد خودش را هم نگه داشتم تا اگر کارم به گارانتی کشید بزارم سر جاش و لپ تاپ رو تحویل بدم. بهر حال این روشیه که میتونید استفاده کنید. به شرطی که به پیچها و بدنه آسیبی وارد نکنید و در هنگام باز کردن لپ تاپ هم از دستکش نخی استفاده کنید تا اثر انگشت روش نمونه. باطری را هم حتما باید در بیارید.

ظرفیت 1 ترا هنوز نیومده و معلوم هم نیست بیاد چون هیچ خبری ازش پخش نشده. تنها هاردی که داخل خودش SSD داره Seagate Momentus XT است و با ظرفیت های 250, 320 و 500 گیگ عرضه شده.
    مهران جان ظاهرا شما هم پست قبلی من رو ندیدی برادر
    مرسی از اعلام قیمت ها ، با این وجود فعلا همین هارد 640 و 5400 مکانیکال از سر منم زیاده
    مرسی

15. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

در مودر بازی هم قرارمون نبود رزولوشن رو بیاریم کمی پایین. اگر هم منظورتون این بوده لطفا به جای بالا بردن توقع دیگران همون اول بگید "اگر رزولوشن رو بیاریم پایین تر" که کسی میخونه بفهمه ! شاید یکی نخواد حتی یک درجه رزولوشن رو بیاره پایین! اینجوری توقعش میره بالا و بعد میبینه اشتباه کرده...

در مودر کرک شاید در بعضی بازیها مربوط به کرک هم بشه اما در 95 درصدشون هیچ ربطی به کرک نداره. فقط قضیه لود کردن اطلاعات هست که می تونه به خیلی دلایل منجمله هارد و کارت گرافیک و رم و حتی ضعف در برنامه نویسی بازی ... بستگی داشته باشه. اما با توجه به قدرت کارت گرافیک این لپ تاپ به نظر شخص خود من بیشتر مربوط به سرعت بارگذاری از روی هارد هست...

دوست عزیز من خودم ناظر ارشد سایت ir3at هستم. این هم لینک کاربریم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما میدونید که خیلی سایت معتبری هست!
    متاسفانه عیب فروم همینه که هر کسی با هر درجه اطلاعات و با هر نوع سلیقه ای در آن پست میزنه. وکاربرهای عادی هم سردرگم میشند.... و سایت پی سی وورد هم بیشتر جایی شده برای چک و چونه زدن بین کاربرها و متاسفانه مدیران اصلا فعالیتی ندارند. و این چک و چونه ها به تنها کسی که ضربه وارد میکنه کاربران معمولیه سایت هست که دنبال اطلاعات صحیح می گردندن اما ممکنه اشتباه کنند...

بله صدا میده:-) مشخصا!!
    من هاردم Seagate 7200 rpm هست که عالیه و واقعا هیچ صدایی نداره و سره حرفم هم هستم.(اگه دوست دارین نصفه شب صدای دم لپتاپ رو ضبط نیکنم شما گوش کن بعد گردنت رو بزن )
    دیگه این هم توی بازی ها من کرک رو وقتی عوض کردم همه ی بازی ها مشکل فیریزشون برطرف شده تا حالا(آخریش هم singularity بود که با تغییر کرک درست شد)(پستم رو تو تاپیکش ببینی هست).
    در مورد بازی هم شما درست میگید ولی من دوباره نصب میکنم با رزولوشن عالی و تنظیمات high میزارم و نتیجشو بهتون میگم

17. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •