تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 215 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.نمیدونم این چه کرمیه افتاده تو سیستمم!من دیروز یه فایل کدک ویدئو دانلود کردم به اسم : access video codec v1.4 که بعد دانلود یه بار با انتی ویروس کسپر اسکای چک کردمش وبعد که مشکلی پیدا نشد! نصبش کردم ولی متاسفانه.....
    الان یه سری اشکالاتی رو سیستم بوجود اومده که من بهشون اشاره میکنم و ازتون خواهش میکنم کمک کنید
    اول از همه اینکه بعد از بالا اومدن سیستم یه پیغام روی صفحه میاد که ظاهرا از ویندوز سکیوریتی الرت هست ومیگه که ویندوز دچار حمله ویروسی شده و برای پاک کردن ویروسها به این ادرس برو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همینطور یه دایره قرمز با یه ضربدر هم اون پایین دایم چشمک میزنه و همین پیغامو میده.ولی نمیدونم واقعا از خود ویندوزه یا ویروسه!
    اما برنامه udefender یا ultimate defender رو معرفی میکنه برای از بین بردن ویروس؟
    ایا واقعا این برنامه ضد ویروسه یا خودش ویروسه؟
    بعد اینکه هوم پیج اینترنت اکسپلورر رو گذاشته رو صفحه :
    کد:
    و هیچ رقمه هم نمیشه تغییرش داد!
    سه تا ایکون به اسامی :
    Spyware&Malware Protection و به ادرس :

کد:
    Privacy Protector
    کد:
    Error Cleaner
    هم روی دسکتاپ و قسمت فیوریت لیست اضافه شده.
    این اخطارها همینطور پشت سربا فاصله 30 ثانیه هم میاد و در این حالت هم قسمت cpu usage بطور 100% پر میشه.
    نمیدونم چیکار کنم با کسپر اسکای – تروجان ریموور- دکتر اسپایور و اسپای امرجنسی 2007 هم چک کردم.چیزی پیدا نمیشه.
    توروخدا بگید باید چیکار کنم؟
    سلام دوست عزیز

لطفا سوالات خودتان را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید در ضمن از فونت با سایز معمول استفاده کنید ( ویرایش کردن

پست شما بیشتر از نوشتن این مطلب وقت مرا گرفت ! ) و اما مشکل شما :

سیستم شما به یک یا چند Spyware/Adware آلوده شده است برای خلاصی از شر آن کارهای زیر را به ترتیب انجام

دهید :

1.System Restore را غیر فعال کنید.

2.برنامه زیر را داونلود کنید ( حجم=866 کیلوبایت ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و آن را روی هارد Save کنید .حالا به حالت Safe Mode بروید و برنامه را اجرا کنید .صفحه اولی که بالا می آید

اهمیتی ندارد و با زدن Enter آن را رد کنید تا به صفحه زیر برسید :

حالا گزینه شماره دو یعنی Clean را با زدن شماره 2 انتخاب کرده و دوباره Enter بزنید برنامه شروع به اسکن کند

پس از پایان اسکن پیامی به صورت Do you want to clean the registry ? y/n ظاهر می شود که شما باید دکمه Y

را به عنوان موافقت فشار دهید و بعد دوباره Enter بزنید .پس از پایان تمام این کارها پیغام

Computer will reboot now. Close all applications

ظاهر می شود که شما Space Bar را روی کیبورد فشار می دهید و اجازه می دهید تا سیستم ریستارت شود.

3.حالا در کنترل پانل به Add or Remove Programs رفته و اگر برنامه Ultimate Defender موجود باشد آن را

آنیستال کنید.

4.در پارتیشن ویندوز به پوشه Program Files رفته و اگر پوشه ای با نام Ultimate Defender موجود باشد آن را پاک

کنید.

5.برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود , نصب و آپدیت کنید و سیستمتان را به طور کامل با آن اسکن کنید و هر چه را پیدا کرد به طور کامل پاک کنید .

اگر باز مشکلی بود من در خدمت هستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از دیروز ه کانکت شدم..دیدم یه آیکون که یه ضربدر قرمزه و داره چشمک میزنه به برنامه های فعال دیگم تو ویندوز اضافه شده طولی نگشید که ویندوز پیام داد که سیستم ویروسی شده و باید برید آنتی ویروس بگیرید جهت اطلاع آنتی ویروس من nod32 و فایروالم comodo بود...

با اینکه این پیغام به شدت مشکوک بود این ریسکو کردمو روش کلیک کردم بعد یه صفحه باز کرد که میخواست اسکن کنه ...دفعه های اول که نزاشتم این کارو بکنه اما دیگه انقدر ایت error اومده که کلافه کننده بود مجبورا روش کلیک کردم و گذاشتم صفحه ی باز شه یه برنامه خواست دانلود کنه که وقتی خواستم دانلود کن طبق حدسم نود32 به عنوان ویروس شناختش.....
    حالا که comodo ,nod32 پاک کردم kis ریختم اونم نتونست هسچ کاری بکنه هنوز این error میاد باید چکار کنم؟؟؟؟؟
    سلام دوست من

لطفا اندازه عکسهای خود را قبل از گذاشتن در تاپیکها کوچک تر کنید . بعد از این هم وقتی با مشکلی مانند این مواجه

می شوید قبل از دست زدن به کارهای خطرناک مشکلتان را در اینجا مطرح کنید تا تعداد مشکلات بیشتر نشود برای

خلاصی از شر این مشکل لطفا روشهای شماره 1 و2 و 5 را در پست بالایی ( پست شماره 1187 ) انجام دهید و اگر باز

مشکلی بود من در خدمت هستم .

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقا من دیشب یک اشتاباه کردم و نفهمیدم یک trojan به نام New Malware.j وارد pc شده که یکی از مشکلات بزرگش از کار انداختن ctrl+alt+del است همچنین folderoption را هم از بین میبره و یک مشکلی هم که هست من به خاطر اینکه سرعت سیستمم را این آنتی ویروس ها میاره پایین هیچوقت نصب نمیکنم بعد که این اتفاق افتاد مکافی را نصب کردم پیداش هم میکنه ولی نمیتونه remove کنتش و میگه باید ریاستارت کنی تا پاک بشه ولی بازم نمیشه و هی ارور میده شما میگید من چیکار کنم راستی من فقط الان نورتون2007 را دارم که یک ماه پیش دانلود شده و مکافی که اونم ظاهرا مال همین حدداست ولی هیچ کدومش نتونسته پاکش کنه اگر راهی هست بگید راستی اگر برنامهی هست کم حجم باشه چون دیال آپ دارم باتشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام آقا من دیشب یک اشتاباه کردم و نفهمیدم یک trojan به نام New Malware.j وارد pc شده که یکی از مشکلات بزرگش از کار انداختن ctrl+alt+del است همچنین folderoption را هم از بین میبره و یک مشکلی هم که هست من به خاطر اینکه سرعت سیستمم را این آنتی ویروس ها میاره پایین هیچوقت نصب نمیکنم بعد که این اتفاق افتاد مکافی را نصب کردم پیداش هم میکنه ولی نمیتونه remove کنتش و میگه باید ریاستارت کنی تا پاک بشه ولی بازم نمیشه و هی ارور میده شما میگید من چیکار کنم راستی من فقط الان نورتون2007 را دارم که یک ماه پیش دانلود شده و مکافی که اونم ظاهرا مال همین حدداست ولی هیچ کدومش نتونسته پاکش کنه اگر راهی هست بگید راستی اگر برنامهی هست کم حجم باشه چون دیال آپ دارم باتشکر
    کد:

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    من آنتی ویروس bitdedender را دارم و این ویروس ها رو میشناسه و بلوک می کنه اما پاک نمی کنه trojan.clive.b trojan.starter.aex , ومدام آلرت میده اما همش هستند روی فلاش مموری هم هستند فلاش رو هم فرمت کردم اما پاک نشدند روی موبایلمم رفتند فایلهایی که defender می گه این ویروس رو داره خواستم به اون سایته اپلود کنم که شناسایی کنه اما اصلا وجود ندارند فلاش رو که به کامپیوتر وصل می کنم open . explore روی کلیک راست با یه فونت عجیب نوشته شدهاند الانم از دیشب هیچ برنامهای رو نمی تونم باز کنم و این الارم رو می ده a divice attached to the system is not functioning
    کاملا گیج شدم نمی دونم چکار کنم خواهشن کمکم کنید.
    ارشیا
    Last edited by arshiad; 28-09-2007 at 12:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عزيز دلم احتمالا سيستمت ويروسي شده. چون من هم يه همچين مشكلي داشتم با نصب نسخه آپديت شده آنتي ويروس Avast مشكلم حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض Trojan-Dropper.VBS.Small.w

سلام دوستان
    به تازگی این فایلهای html به کل یه تروجان یا ویروس دقیق نمیدونم گرفته اسمش هست Trojan-Dropper.VBS.Small.w
    و خوب با کاسپری تست کردم همه فایلهای Html رو گرفته توضیحات از سایت کاسپری

کد:
    متاسفانه باید کل فایلها رو پاک کرد یعنی امکان کلین کردن تروجان از داخل فایلهای html نیست ! آیا راهی هست
    بشه فایلها رو سالم کرد و همه کلین کرد
    در ضمن با نود هم تست شده اونم شناخت و فقط میتونه پاک کنه !
    اینم دو تا فایل از فایلهای html که به این ویروس مبتلا شدن !!!
    کد:
    حجم : 72 کیلو بایت
    منتظر پاسختون هستم
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    تازگیها سیستم من یه ویروسی گرفته که هر چیزی به usb وصل میکنم خرابش میکنه حتی تعمیرش هم کردم ولی همونجوره ویروسکشای مختلف رو هم امتحان کردم ولی پیداش نمیکنن ..... فایلهای hiden رو هم نشون نمیده

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی نیست جواب بده

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی این فایلهای html به کل یه تروجان یا ویروس دقیق نمیدونم گرفته اسمش هست Trojan-Dropper.VBS.Small.w
    و خوب با کاسپری تست کردم همه فایلهای Html رو گرفته توضیحات از سایت کاسپری

کد:
    متاسفانه باید کل فایلها رو پاک کرد یعنی امکان کلین کردن تروجان از داخل فایلهای html نیست ! آیا راهی هست
    بشه فایلها رو سالم کرد و همه کلین کرد
    در ضمن با نود هم تست شده اونم شناخت و فقط میتونه پاک کنه !
    اینم دو تا فایل از فایلهای html که به این ویروس مبتلا شدن !!!
    کد:
    حجم : 72 کیلو بایت
    منتظر پاسختون هستم
    یا حق
    متاسفانه تا آنجایی که من می دانم راهی برای Disinfect کردن این فایلها وجود ندارد ولی اگر این فایلها برایتان

اهمیت زیادی دارد Dr.Web CureIt را از آدرس زیر دانلود و این فایلها را با آن اسکن کنید ببینید می تواند کاری بکند یا نه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •