بچه ها زامبی رو چطوری فعال کنم ؟
بچه ها زامبی رو چطوری فعال کنم ؟
چند صفحه قبل کرکی دوستان گذاشتن که میتونید این مد رو فعال کنیدبچه ها زامبی رو چطوری فعال کنم ؟
سلام بازي رو نصب كردم ولي توش كه ميره تصيور سياه ميشه و چيزي ديگه بالا نمياد..!
بايد چه كرد..؟![]()
دوستان مد زامبی چی هستش؟؟؟ چی کار میشه کرد باهاش؟؟؟
بالاخره منم تموم کردم دیروز صبح نصب کردم شب تموم شد 8 مرحله ی آخر بازی عالی بود ولی مرحله های اول به جز مرحله ی فرار از معدن و مرحله ای که باید اون موشک رو منفجر میکردیم خیلی بد بود طوری که به جای لذت بردن از بازی تحملش می کردم
سلام بالاخره تونستم چیت های این بازی رو گیر بیارم
ریسک نکنید و روی نسخه ی ارجینال امتحان نکنید که ممکنه بن بشید
اول برید به این محل
Call of Duty - Black Ops\players
و فایل config.cfg رو با نت پد باز کنید بعد با زدن کلید های ctrl+F دنبال کلمه seta monkeytoy "1" بگردید و اون رو تبدیل کنید به seta monkeytoy "0" بعد فایل رو ببندید و سیو کنید ولی باز روی config.cfg راست کلیک کنید و read-only رو فعال کنید
حالا برید به بازی و با زدن ~ متوجه میشید که کنسول اومد
برای اینکه بتونید از چیت ها توی مراحل بازی استفاده کنید باید حتما مراحل رو از طریق کنسول لود کنید
برای اینکار اول توی کنسول /devmap رو بزنید و بعد اسم مپ رو وارد کنید مثل
wmd یا /devmap zombie_theater یا /devmap zombie_pentagon
توجه کنید که اون / که اول همه ی کد ها هست رو باید وارد کنید وگرنه کار نمیکنن
و devmap رو وارد میکنید که بفهمه چیت مورد نظر مربوط به مپ و لول هست و نام مپ رو هم با 1 فاصله بنویسید کنار اون /devmap
حالا که بازی لود شد کنسول رو بازم باز کنید
و از این چیت ها استفاده کنید
God mode /god Juggernaut /demigod Extra weapons /give all Infinite ammunition /player_sustainammo 1 Extra ammunition /give ammo No clipping mode /noclip Flight mode /ufo Set player speed /g_speed [number] Show framerate cg_drawfps 1
میتونید از همین جا ctrl+C کنید و توی کنسول Ctrl+v کنید بعد با زدن enter تاثیرشو میبینید
چیت ها زیادن میتونید از همین منبع پیداشون کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه وسط بازی درجه سختی رو کم کنیم بعدش میتونیم دوباره زیادش کنیم؟
بعد از ترکوندن اون موشک وقتی میریم تو یه ساختمون یک قسمتش هر چی آدم میکشم بازم میان!نمیشه هم جلو رفت درجا میکشنم!اعصاب برام نزاشته این قسمت![]()
بله میشه بعد از رفتن به مرحله بعد بیاید بیرون و مرحله جدید رو دوباره شروع و درجه بازیو تعیین کنین
باید سریع بزنیشون بعد بری جلو پشت یه چیزی سنگر بگیر یکم که جلوتر بری دوستاتم میان جلو
سلام
در کل بازی خوبی بود مخصوصا داستانش عالی بود ولی با این حال محصولات infinity یه چیز دیگس...
راستی کسی برای مولتی پلیرش راهی داره....کرکی، پچی، چیزی بیرون اومده؟؟؟؟
دوستان من یک مشکلی دارم
دمو بازی صدا داره اما تو خود بازی صدا قطع می شه
فایل update رو هم نصب کردم درست نشد
چه کار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)