450 تومن نه یورو
اولش مخصوصاً تو ایران از قیمت جهانیش بالاتره و کم کم میرسه به قیمت جهانیش
450 تومن نه یورو
اولش مخصوصاً تو ایران از قیمت جهانیش بالاتره و کم کم میرسه به قیمت جهانیش
میدونم که منظورشون 450 تومن بود ولی اولش که این گوشی معرفی شد قیمتش 350 یورو بود ولی من چندجا از جمله همین جا خوندم که قیمتش بین 450 تا 500 یورو شده که به پول ما خیلی میشه
به نظر من افزایش قیمت به خاطره شکست آیفون 4 هست!
وقتی که این گوشی با اون مشکل بزرگ مواجه شد مردم توجهشون به سمت دیگر برنده ها جلب شد و به گوشی های هم سطح آیفون مثل گالاکسی و N8...
حالا نوکیا هم میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره و یه پولی به جیب بزنه! احتمالا!!!
شاید اینی که میگید هم درست باشه ولی انگار قبل از ریلیز نهایی یخورده تغییراتی در جزئیات گوشی نیاز بوده که نوکیا هم خودشو ملزم دونسته به تصحیح اونا بهمین جهت وقفه ای در ریلیزش ایجاد شده! مثلا باروزر گوشی رو تغییراتی دادند که سرعت لودش بالا رفته و چندتا تغییرات دیگه
این چه باحاله (ببخشید اگه خبر تکراریه آخه علی خبرا رو سریع میذاره)
Nokia N8 Clone Runs Android 2.1
This Nokia N8 wannabe is unique compared to the other N8 clones you can find in Google’s search, as this China made iZiNN CJ-3 looks almost identical to the N8 and is running Android 2.1 instead of Symbian. The iZiNN CJ-3 is running the same Rockchip that is powering a lot of Android tablets coming from China. Some Nokia user are wishing that Nokia would just man up and run Android, but until Nokia does that, the Nokia knock-offs are a step ahead. The iZiNN CJ-3 has a 3.5″ display (WVGA ?) and a 5MP camera, even rockin’ an HDMI out port. It’s crazy how they can clone these devices and somehow evade a lawsuit.
این که گوشی چینی مشابه n8 هست.یا واقعیشه
این چینیها هم خیلی فرصت طلبن.ازش میشه به عنوان ایینه هم استفاده کرد.
این که قیمتش رو اول کم اعلام کرده بعد زیاد کرده هم از سیاست های مالی نوکیاست که ملت رو اول امیدوار کنه بعد یک خورده گرون می کنه که تا ته جیب مشتری ها رو خالی کنه![]()
Last edited by hoha881; 04-08-2010 at 22:20.
زیر دوربینش نوشته 5 مگا!
چینیه!
خدا بخیر کنه!
...
عجب سیاستی!
با سپاس
چینی ها به خودشون هم رحم نمی کنن! تولید نوکیای خود کشورشون رو دارن بازتولید می کنن!
من خودم از طرفدار های نوکیام و تا حالا هرچی گوشی داشتم مال نوکیا بوده ولی این کار به نظر من یک جور کلاه برداریه که اول این همه تبلیغ و مانور روی 370 یورو بکنه بعد یک ماه قبل از اومدن گوشی قیمت را بالا ببره تازه اگه قیمت را رو همون 370 یورو نگه می داشت یک فروش تاریخی می کرد
یه خبر جدید راجع به تاریخ عرضه:
مثل اینکه تاریخ ریلیز افتاده به روز 26 اگوست و البته قیمتشم شده 419 پوند. اینم منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این سایت(اولیه) ماله انگلستان و فکر کنم تاریخ ریلیز مربوط به کشور خودشون باشه نه جهانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)