آقا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .IR اصن در مورد TP-LINK TD-W8901G چیزی ننوشته و ما همچنان در حسرت وای فای خانگی برای موبایلمون موندیم و همچنان وصل نمیشه....
آقا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .IR اصن در مورد TP-LINK TD-W8901G چیزی ننوشته و ما همچنان در حسرت وای فای خانگی برای موبایلمون موندیم و همچنان وصل نمیشه....
دوستان سلام
من میخوام مودم رو در حالت bridge قرار بدم و بعد از طریق وایرلس کانکت بشم.......
همه مراحل کار رو انجام میدم یعنی اکسس پوینت دارم... کانکشن هم برای وارد کردن یوزر پس میسازم ولی وقتی کانکت رو میزنم ارور میده .....
درحالیکه وقتی کابل لن رو به لپ تابم وصل میکنم راحت وصل میشه...
به نظر شما مشکل چیه؟؟ آیا باید تنضیماتی رو در مودم اعمال کنم یا در کانکشن ؟؟
آیا باید مک آدرس وایرلس رو تغییر بدم؟؟
ممنون میشم دوستانی که وارد هستن راهنمایی کنن.......
سلام
منمو یه لپتاپ (7) و دسکتاپ قدیمی(xp ) یه مودم tplink w8901g یه اکانت اینترنت adsl.
خب من میخوام مودم رو در حالتی قرار بدم که هر دو سیستم در ان واحد بتونن به اینترنت متصل بشن(اینجانست که قدرت pppoe رخ نشان میدهد)
اما ماییم و هزار مشکل ..
دوستان میشه راهنمایی فرمایند بلکه نوری هدایت کننده بر این بنده حقیر و گنه کار تابیده بشه
1.توی این ادرس interface setup در قسمت wireless هم مک لپتاپ رو گذاشتم و هم رمز از نوع wpa2sk .اما مشکل اینه که فقط بار اول رمز رو پرسید و دیگه هر بار از من رمز نمیخواد.نمیشه کاریش کرد که هر بار رمز بپرسه؟
2.ایا گذاشتن مک لپتاپ به منزله اینه که فقط این مک رو قبول کن و باقی رو قبول نکن؟(در قسمت allow)
3.وقتی کابل را از مودم به xp میزنم خودش به اینترنت متصل میشه.ایا میشه در این حالت هم رمز گذاشت؟
4.وقتی به اینترنت متصل هستم ip خودم را از کجا ببینم؟از ipconfig که میرم یه ip به من میده به این شماره 192.168.1.3 .همانطور که واضح هست این یه ip اینولید (به قول ایرانیها)هست که خودم فکر میکنم این ای پی رو مودم به لپتاپ داده.من ip اصلی را از کجا ببینم؟(غیر از این سایت های نشان دهنده ای پی)
5. ایا وقتی دو سیستم به اینترنت متصل هستند ای پی هر دو سیستم باید یکی باشه؟(منظورم اینه که زمانی که هم 7 و هم xp به اینترنت متصل هستند؟
با تشکر
من دقیق نمی دونم گزینه های مودم شما چیه1.توی این ادرس interface setup در قسمت wireless هم مک لپتاپ رو گذاشتم و هم رمز از نوع wpa2sk .اما مشکل اینه که فقط بار اول رمز رو پرسید و دیگه هر بار از من رمز نمیخواد.نمیشه کاریش کرد که هر بار رمز بپرسه؟
ولی برای منم یک بار رمز می خواد
می تونید قبل وارد شدن تیک وایرلس لپ تاپ رو بردارید
فکر کنم همیشه رمز بخواد
اگر منظورتون اینه که مک قفل شه2.ایا گذاشتن مک لپتاپ به منزله اینه که فقط این مک رو قبول کن و باقی رو قبول نکن؟(در قسمت allow)
من تو اکسس پوینتم یک سری مک ثبت می شه
و اجازه یا اجازه ندادن رو تعیین می کنی
خودم تا حالا انجام ندادم ولی باید اینجوری باشه فکر کنم
نمی دونم3.وقتی کابل را از مودم به xp میزنم خودش به اینترنت متصل میشه.ایا میشه در این حالت هم رمز گذاشت؟
فکر نکنم تا حالا دیده باشم
منظورتون چیه؟5. ایا وقتی دو سیستم به اینترنت متصل هستند ای پی هر دو سیستم باید یکی باشه؟(منظورم اینه که زمانی که هم 7 و هم xp به اینترنت متصل هستند؟
وصل می شن و ip داخلی میگرن دیگه!
سلام
۲. بله اگه allow بزارید یعنی فقط به مک آدرسهای وارد شده اجازه دسترسی به شبکه داده میشه .
۳. تا زمانیکه مودم در حالت bridge نباشه خیر ٬ نمیشه رمز گذاشت. حالت bridge هم زمانی استفاده میشه که شما از مودم فقط برای ارتباط استفاده کنید و کانکت شدن از طریق کامپیوتر انجام میشه که یوزر نیم و پسورد لازم داره . البته در حالت bridge دیگه نمیتونین از چند سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنید مگر اینکه از شرکت ارائه دهنده اینترنت حق اتصال همزمان چند سیستم رو پرداخت کرده باشین.
۴. دو آی پی داریم که یک آی پی ای هست که توسط مودم برای شبکه داخلی تون داده میشه یه آی پی دیگه هم توسط شرکت ارائه دهنده اینترنت به اتصال دهنده شما ( همون مودم ) داده میشه. برای دیدن آی پی اینترنتی تون باید وارد تنظیمات مودم بشید در قسمت Status ٬ Ip Address مشخصه.
۵. اگه منظورتون آی پی اینترنتی هست ٬ بله تا زمانیکه هر دو سیستمتون از یه مودم و یه کانکشن استفاده میکنن.
ممنون از دوستان عزیز
درسته ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی که من (فرضا تو 7)کابل را وصل میکنم،خودشاتوماتیک به اینترنت متصل میشه ومن روی درایور کارت شبکه که properties میگیرم ip رو ننوشته.حالا اگه از طریق وایرلس متصل بشم که دیگه اصلا جایی هم واسه properties نیست۴. دو آی پی داریم که یک آی پی ای هست که توسط مودم برای شبکه داخلی تون داده میشه یه آی پی دیگه هم توسط شرکت ارائه دهنده اینترنت به اتصال دهنده شما ( همون مودم ) داده میشه. برای دیدن آی پی اینترنتی تون باید وارد تنظیمات مودم بشید در قسمت Status ٬ Ip Address مشخصه.
یه سوال دیگه هم دارم در صورت امکان پاسخ نمایید:
اگه مودم در حالت bridge باشه و بخواهیم از طریق موبایل به مودم متصل شد،میشه؟چطور؟این امکان روی گوشی های موبایل وجود داره که اکانت بسازه؟
تصاویر رو گذاشتم.
با تشکر
![]()
Last edited by yashgin128; 30-09-2013 at 16:04.
لطفن من رو هم راهنمایی کنید...
سلام دوستان عزیز
تو حالت وای فای هم به همین صورت هست .
سوال دومتون رو راستش اطلاعی ندارم روی گوشی اندرویدی ام دیدم که پیدا نکردم چیزی .
دوست عزیز من از کجا مشکل دارید ؟ از ابتدا ؟
فقط کافیه که تنظیمات مودمتون رو برای وای فای ست کنید که بعد فقط کافیه که وای فای گوشیتون رو روشن کنید و دنبال شبکه وای فایتون بگردید سپس رمز و کانکت . تمام. اگه در تنظیمات مودم مشکل دارید ٬ من و دوستای گلم در خدمتیم.
رفیق مشکلمم همینه...تنظیمات وای فای برای این مودم کجاست؟ چطوریه؟...ما که روز اول گرفتیم فکر کردیم وای فای هم همینطوری وصل هستش اما وصل نمیشد....یه چند بار هم به تنظیماتش ور رفتیم ولی وصل نمیشد.... فکر میکردم مشکل از گوشمه ولی گوشی براحتی تو دانشگاه به وای فای وصل میشه...در ضمن گوشیم Xperia Arc S هستش
سلام
همونطوریکه تو عکس میبینی به آدرس 192.168.1.1 برو یوزرنیم و پسورد هر دو معولا admin هست . مثل تنظیمات مودم خودم ٬ مودمت رو تنظیم کن. فقط تو شماره ۴ یه اسم دلخواه برای شبکه وای فایت بزار. تو شماره ۶ هم یه رمز حداقل ۸ کاراکتری باید بزاری . تنظیمات پایین صفحه رو بزار پیشفرض باشه حالا save رو بزن و منتظر باش که چراغ وای فایت روشن بشه.
حالا وای فای گوشیت رو روشن کن و دنبال شبکه وای فای خودت بگرد ( همون اسمی که تو شماره ۴ وارد کردی ) بعد کانکت رمز هم همون شماره ۶ هست. وارد کن و تمام. به شبکه وای فایت وصل شدی و اگه شبکت اینترنت داره پس موبایلت هم اینترنت داره دیگه الان .
هرجا مشکلی داشتی بنده و دوستان در خدمتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)