تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 130 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من سه گیگ حجم داشتم باور کنید حتی 300 مگ دانلود هم نداشتم همش وب گردی میکردم فکر نمیکنم فوق فوقش یک گیگ هم وبگردی داشته باشم ولی حجمم تموم شد مجبور شدم باز حجم بخرم مشکل چیه؟

2. این کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من سه گیگ حجم داشتم باور کنید حتی 300 مگ دانلود هم نداشتم همش وب گردی میکردم فکر نمیکنم فوق فوقش یک گیگ هم وبگردی داشته باشم ولی حجمم تموم شد مجبور شدم باز حجم بخرم مشکل چیه؟
    هیچی نیست خودتو ناراحت نکن صبا نت مشکل درآمدی پیدا کرده باید هزینه هاشو با شارژ دزدی تامین کنه. حدود 500 مگ از شارژم مونده که 2 3 روز بیشتر جواب نمی ده ، ان شاالله بعد از اون می خوام از پارس آن لاین سرویس بگیرم.
    لعنت به هرچی دزده و کسانی که این دزدی ها رو میبینند و توجهی نمی کنن.

4. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

دوستان سلام
    با تشکر از شما که بیان کردی مشکلت رو و مانند عده ای ترسو تاکت نماندی
    من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم 20 روزه تمام شد با 400 مگابایت دانلود و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و وب گردی ساعتی 400 مگابایت کم میشه الان با دیال آپ هستم
    و مجددآ شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و 10 روزه تمام شد و الان باز شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و شارژ بیخود تمام میشه و 15 ایمیل به صبانت دادم و 2 بار فکس دادم و 7 بار با تهران و 10 بار با اهواز تماس گرفتم و 5 روز هم یوزر و پسورد دادم تا بررسی کنند و همش میگن ویروسه تمام هاردم رو فرمت کردم و پارتیشن بندی رو عوض کردم و انتی ویروس و آنتی اسپای ور نصب کردم مشکلی نیست و ویروس پس مشخصه صبانت دزده و جدیدآ سرعتم 3 هفته ای هست از 280 شده روزانه 5 و شبانه 0 و 2 و هر چه اعتراض میکنم کسی پاسخگو نیست من ماه آیتده میرم شاتل سرعتش شبانه 60 هست و ساعت 1 تا 7 صبح
    مرگ بر صبانت

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

یکی از بند های قرارداد پاسخگویی و بررسی مشکلات و پاسخ دادن به ایمیل ها هست ولی دروغه

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

هیچی نیست خودتو ناراحت نکن صبا نت مشکل درآمدی پیدا کرده باید هزینه هاشو با شارژ دزدی تامین کنه. حدود 500 مگ از شارژم مونده که 2 3 روز بیشتر جواب نمی ده ، ان شاالله بعد از اون می خوام از پارس آن لاین سرویس بگیرم.
    لعنت به هرچی دزده و کسانی که این دزدی ها رو میبینند و توجهی نمی کنن.
    دوست من تازه بهم میگن دروغ میگی
    راستی بریم شاتل یا پارس آنلاین کدا قطعی کمتر داره

6. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اهواز هستم مخابرات منطقه آزادی
    مرگ بر صبانت

[
    چی بگم آخه شاشتل بگیر نگیر داره می ترسم بگم بری پارس فردا بد دربیاد من مدیون بشم.
    نویز خط و چیزهای دیگه رو چک کردی مشکل نداره؟
    دان استریم تو مودم رو چنده؟

دوستان سلام
    مشکل از خودتونه می تونید این موضوع رو از کانکشن خود ویندوز بررسی کنید.
    آخه پارس آنلاین هم یک مدت میگفتند دزد حجم ولی من دقیق بررسی کردم هیچ مشکلی نداره قبلا هم از این حرفها شده بود به شاشتل مشکوک شدم اول فکر میکردم داره میدزده ولی بعدا که درست چک کردم دیدم مشکی نداره.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بخدا سرعت دانلودم الان 5 هست به کی بگم لعنت بر صبانت ساعت 9 شب

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

چی بگم آخه شاشتل بگیر نگیر داره می ترسم بگم بری پارس فردا بد دربیاد من مدیون بشم.
    نویز خط و چیزهای دیگه رو چک کردی مشکل نداره؟

آخه پارس آنلاین هم یک مدت میگفتند دزد حجم ولی من دقیق بررسی کردم هیچ مشکلی نداره قبلا هم از این حرفها شده بود به شاشتل مشکوک شدم اول فکر میکردم داره میدزده ولی بعدا که درست چک کردم دیدم مشکی نداره.
    چی هست و چیکار کنیم من مودم NETGEAR دارم معمولی نه وایرلس

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

با سرعتش چی کنم روزانه شده 5

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

با سرعتش چی کنم روزانه شده 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین

پيش فرض

اول از همه بگم مخاطب من همه کسایی هستند که این پست رو میخونند نه یه شخص خاص.

من نه کارمند مخابراتم نه جیره خور صبانت ولی خوب برای اطلاع رسانی و خارج کردن ذهن بعضی ها از این که صبانت مفت نمی ارزه میگم:

تو هر منطقه هر ISP با منطقه دیگه و ISP دیگه متفاوته. خواهشا این رو درک کنید. تو قزوین مرکز مخابرات رسالت خداییش الان بهترین سرویس دهنده صبانت هست. واقعا این رو به عینه دارم میبینم. اینجا شاتل و پارس آنلاین و صبانت سرویس میدن که من و دو تا از دوستام هر 3 تای اینها رو داریم.

این یکی رو هم برای اطلاع رسانی میگم وگرنه سرعت زیر مگابایت آبروریزیه نه مایه فخرفروشی:

سرویس 128 روزانه: سرعت دانلود بین 70 - 60 (البته اگه چند تا دانلود همزمان بذاری بیشتر میشه)

سرویس 128 شبانه: سرعت دانلود فیکش 110 کیلوبایت بر ثانیه (البته سروری که ازش دانلود می کنید هم مهمه)

اینها رو گفتم تا همه فکر نکنند صبانت آشغاله. البته منکر این هم نمیشم تو بعضی از مناطق واقعا زجر آوره و کاریش نمیشه کرد.

از این که وقتتون رو گرفتم عذر می خوام ...

11. 4 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما که از صبا نت که نگرفتی خواهشن بی دلیل حرف نزن ، من با نرم افزار بی نرم افزار همه جوره بهم ثابت شده که دارن دزدی می کنن شما اینجوری می گی به من خیلی برمی خوره، به اون خدایی که می پرستی دارن شارژ دزدی می کنن ، تو گزارش کانکشن های من به فاصله یک دقیقه دوتا 200 مگ ثبت شده اینو چی می گی؟
    اگه به آدرس زیر برید به تاریخ 21/03/89 دقت کنید این قضیه رو می تونید ببنید ، این موضوع شارژ دزدی برای من حدود 20 خرداد شروع شده که مصرف من از این تاریخ سه چهار برابر شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

اول از همه بگم مخاطب من همه کسایی هستند که این پست رو میخونند نه یه شخص خاص.

من نه کارمند مخابراتم نه جیره خور صبانت ولی خوب برای اطلاع رسانی و خارج کردن ذهن بعضی ها از این که صبانت مفت نمی ارزه میگم:

تو هر منطقه هر ISP با منطقه دیگه و ISP دیگه متفاوته. خواهشا این رو درک کنید. تو قزوین مرکز مخابرات رسالت خداییش الان بهترین سرویس دهنده صبانت هست. واقعا این رو به عینه دارم میبینم. اینجا شاتل و پارس آنلاین و صبانت سرویس میدن که من و دو تا از دوستام هر 3 تای اینها رو داریم.

این یکی رو هم برای اطلاع رسانی میگم وگرنه سرعت زیر مگابایت آبروریزیه نه مایه فخرفروشی:

سرویس 128 روزانه: سرعت دانلود بین 70 - 60 (البته اگه چند تا دانلود همزمان بذاری بیشتر میشه)

سرویس 128 شبانه: سرعت دانلود فیکش 110 کیلوبایت بر ثانیه (البته سروری که ازش دانلود می کنید هم مهمه)

اینها رو گفتم تا همه فکر نکنند صبانت آشغاله. البته منکر این هم نمیشم تو بعضی از مناطق واقعا زجر آوره و کاریش نمیشه کرد.

از این که وقتتون رو گرفتم عذر می خوام ...
    مشکل من شارژ دزدیه ، البته خیلی پرینت استفادشونو نگاه نمی کنن وگرنه می فهمن چه خبره.
    خواهش کسی دم از آپدیت رو خاموش کن و سیستمت ویروسی شده و ... که همون برخوردی با صبانتی ها کردم با اونم می کنم(ببخشید اینجوری حرف می زنم ولی صبا نتی ها واقعا رو اعصاب آدم راه می رن )

13. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چی هست و چیکار کنیم من مودم NETGEAR دارم معمولی نه وایرلس
    192.168.1.1 رو بزن تو مرورگرت بعد یوزر و پس رو admin بزن برو تو منوهاش بگرد ببین یک همچین چیزی میبینی.
    اگر نشد مدل دقیق مودم رو بگو تا نحوه وارد شدن به منو رو برات پیدا کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من اهواز هستم مخابرات منطقه آزادی
    مرگ بر صبانت

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

اعتراض به صبانت
    برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
    ما پیروزیم چون حق با ماست
    امضا کنندگان این طومار اعتراضی 850 نفر

کد:
    این تاپیک ماله 3-2 سال پیشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

دوست عزیز شما که از صبا نت که نگرفتی خواهشن بی دلیل حرف نزن ، من با نرم افزار بی نرم افزار همه جوره بهم ثابت شده که دارن دزدی می کنن شما اینجوری می گی به من خیلی برمی خوره، به اون خدایی که می پرستی دارن شارژ دزدی می کنن ، تو گزارش کانکشن های من به فاصله یک دقیقه دوتا 200 مگ ثبت شده اینو چی می گی؟
    اگه به آدرس زیر برید به تاریخ 21/03/89 دقت کنید این قضیه رو می تونید ببنید ، این موضوع شارژ دزدی برای من حدود 20 خرداد شروع شده که مصرف من از این تاریخ سه چهار برابر شده.
    کد:

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

مشکل من شارژ دزدیه ، البته خیلی پرینت استفادشونو نگاه نمی کنن وگرنه می فهمن چه خبره.
    خواهش کسی دم از آپدیت رو خاموش کن و سیستمت ویروسی شده و ... که همون برخوردی با صبانتی ها کردم با اونم می کنم(ببخشید اینجوری حرف می زنم ولی صبا نتی ها واقعا رو اعصاب آدم راه می رن )
    دوست من بایت ارسالی چرا بیشتر دریافتی هست عجیبه مثل من هست ریز مصرف شما

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

این تاپیک ماله 3-2 سال پیشه
    تو اول پینک رو دیدی که بعد این سایت آبدیت نشده تاریخش و نظرات و امضای تومار 50 درصدش جدید هست و تا ماه قبل 710 معترض بود الان 850 نفر هست و نظراتشون رو بخون ببین با ارسال امضا به صفحه اعتراضات میری جدید هستن
    مرگ بر صبانت

17. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •