راستی من یه چیزی یادم اومد بگم
من در مورد همین مشکل مموریم تو سایت خود SanDisk بودم و داشتم تو سوال ها می گشتم و مشکل من هم تو یکیش بود . گفته بود که این مشکل در دوربین هایی که باتریشون سریع در حال تموم شدن هست ، بیشتر پیش میاد ( Running Low ) . خلاصه ، منم یهو این فکر به مغزم خطور کرد که شاید چون JPJE5 با باتری مشکل داره و سریع مصرف می کنه ، این مشکل براش پیش میاد . دفعه دومم که ریست شد گوشیم ، قبلش بازی کرده بودم و یکم فیلم دیده بودم داغ کرده بود . بعدش زدم بره تو دوربین و خواستم فلش را روشن کنم که اینطوری شد . فکر کنم اونوقت یک یا چندتا برنامه دیگه هم باز بود .
نظر شما چیه در این مورد ؟
بازم ممنون از جواب های پربارتون
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
اولا که مبارک باشه
بهتر بود با گارانتی می خریدین
حدس می زنم چون فرانسوی نوشته ، فیرمورش اروپا هست و اروپا ، زبون فارسی را نداره . شما باید بدین به گارانتی اصلی پارس مایکروتل ( البته همه جا بجز اصفهان ) براتون فیرمور عوض کنن . ( فیرمور هایی که اولشون JP هست ، فارسی ساپورت می کنه )
فیرمور هم فک کنم به بیان ساده ، نرم افزار اصلی گوشی هست که بین سیستم عامل و کاربر رابط هست .
دوستان اگه من اشتباهی تو توضیحاتم بود ، لطفا برای این دوستمون اصلاحش کنید . ممنون![]()