حسین جان آپشن فایلی که می خواستی نقل و انتقالات و اسم ها رو درست کنه من دارم.خصوصیات بازیکنان هم پیش فرض هست و هیچ تغییری نکرده.می خوام بذارم؟
حسین جان آپشن فایلی که می خواستی نقل و انتقالات و اسم ها رو درست کنه من دارم.خصوصیات بازیکنان هم پیش فرض هست و هیچ تغییری نکرده.می خوام بذارم؟
ممنون وحید جان من این آپشن فایلو برای مسابقات میخواستم اما الان برنامه عوض شده باید تک تک کاربران بگن از چه پچی استفاده میکنن تا منطبق با اون من چند نمونه آپشن فایل درست کنم تا کسی با مشکل لباس و غیره مواجه نشه . همون مشکلی که اول لیگ قبلی داشتیم .
خب الان مال من و بقیه ی بچه های شرکت کننده در سری فبل رو میدونی .
راستی پست اول هم ویرایش کن و همین موضوع رو اعلام کن حسین جان.![]()
سلام عادل جان
عادل الان کدوم پچ روی کامپیوترت نصبه و نسخش چنده ؟ اگه اشتباه نکنم پچ pes edit رو داشتی درسته ؟
ظاهرا باید یک لیگ داشته باشیم . الان تعداد کاربران 9 نفره بیشتر از این تعداد هم نمیتونیم اضافه کنیم .
هر هفته از بازیها در دو روز انجام میشه .
لطفا تمام دوستان مشخص کنند که از چه پچی استفاده میکنن و نسخه پچشون چنده .
من هر پچی لازم باشه می تونم نصب کنم ، البته اگه جایی برای من تو این لیگ بمونه !!
محمد جان این چه حرفیه که میزنی ؟ با توجه به اینکه هر دو روز یکبار یک هفته رو به امید خدا تموم میکنیم تعداد کاربران الان مناسبه تازه اگر هم تعداد زیاد بود نفر اول من باید اسم خودمو خط بزنم که مسولیت اینکار رو بعهده گرفتم نه هیچ کاربری دیگه ای .
................
ممکنه کارها چند روزی طول بکشه دوستان باید صبر داشته باشن .
این مسالهرو خدمت دوستان عرض کنم که باید بازیو خودشونو به نسخه 1.3 رسمی کونامی ارتقاء بدن . علت اینکار اینه که تعداد بازیهای رو در رو زیاده ( با توجه به تعداد زیاد گیمرها توی این لیگ )و این مساله مسلتزم داشتن سیو ترکیب تیمهاست . همونطوریکه میدونین نسخه های اولیه پچ کونامی ویژگی سیو ترکیب تیم رو نداره .
من سعی میکنم فایلهای لازم برای این ارتقاء روی توی تاپیک بزارم پس کسانیکه هنوز آپدیت نکردن لطفا اینکار رو نکنید تا من فایلهای مربوطه رو توی تاپیک قرار بدم .
Last edited by 4039; 19-02-2010 at 17:56.
چه جوری آن لاین بازی می کنید.
میشه منو هم راهنمایی کنید.
سلام خدمت شما . ما آنلاین بازی نمیکنیم . اگر شما به پست اول سری میزدید متوجه کار میشدید. بازی به این صورت هستش همه بازیکنان از یه آپشن فایل واحد استفاده میکنند و هر کس بازی خودش رو در کامپیوتر شخصی خودش انجام میده و سیو اون رو بلافاصله بعد از بازی فشرده و در یک سرور از قبل تعیین شده آپلود میکنه تا نفر بعدی بازی خودش رو انجام بده . این بازی ما هیچ ربطی به آنلاین نداره. موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)